Cosmic love



YES MAN! Nu gick det, och människorna på Debaser Medis kan ta sig - svara i telefonen när det ringer?!

Tröja från Monki, jeans från Cheap monday (favvisar som går sönder hela tiden) och armband från Edblads & Co.

FUCK

MEN ÅH. Jag som precis tagit en dagens och så går det ju självklart inte att ladda upp bilder just nu. Ni får se den imorgon eller lite senare, ska försöka igen sen. Nu ska jag ringa och smöra för Debaser...

Bay bay, baby



 







Jag bara älskar dessa bilder.

Jag tappade all ork att plugga nu, usch och rapporten är inte klar än och jag har bestämt att den ska vara klar imorgon! Det SKA vara det. Jag tror i alla fall att jag ska ta en liten filmpause. Något med Audrey, Sabrina tror jag nog att det blir.

 

Bilder: här


I love men







LV men's fall/winter 2010 rehearsal.
Blogg.se har ändrat sin design när man loggar in... Märkligt. Förlåt, kass uppdatering I know, har varit fullt upp. Nu har jag i alla fall en pause i mitt uppsatsskrivande, mitt härliga flow försvann och jag hoppas att det kommer tillbaka snart. istället passade jag på att ägna mig åt bloggen! Jag känner mig på bra humör idag, det är en helt fantastisk dag ute, sol och visserligen mycket kallt men ändå. Funderar på om jag ska ta mig tid till en liten promenad, något som dock är mycked ledsamt är att mina hörlurar till ipoden har gått sönder, de har tappert hållit ihop trost att ena spruckit, men igår la den luren av... Jag har seperationsångest från mina saker och borde, som mina vänner påpekat väldigt länge nu, köpt ett par nya när de gick sönder första gången för ca ett halvår sen men jag har helt enkelt inte klarat av det. Nu måste jag köpa ett par nya, fan också! Ja, ja det får bli nästa projekt efter att rapporten är klar. 

Bild: här

Happiness, it hurt like a bullet in the mind



I wish I was your favorite girl,
I wish you thought I was the reason you are in the world.
I wish my smile was your favorite kind of smile
I wish the way that I dressed was your favourite kind of style.

Ikväll har jag inget att säga.

Between to lungs



När jag inte hittar något kul att uppdatera om, dvs bilder eller nyheter, så tar jag till Chole! Ni borde ju känna mig så pass bra vid det här laget att ingen blir förvånad längre. Idag har det varit en tung dag, mycket lektioner och veckan kommer bli ännu mer körig, speciellt min distansdag på torsdag. Jag ska ta mig in till stan för att göra en hälsokoll av något slag inför mitt nya jobb. Det betyder ca två timmars bussresa och kanske 10 minuters koll? Sedan ska jag kicka ass med naturkunskapen och latinfördjupningen fram till kanske fyra, då ska jag laga middag åt familjen och sen ska jag äta och sen dra iväg och vara barnvakt. Hur jag ska hinna allt detta? Jomen det undrar faktiskt jag också...

Tur att jag har Florence + the machine!


Longing for a spring day in Paris



Bilden är från Filippa K:s vårkollektion.

 

Bild: här


Florence + The machine



Jag är besatt av Florence + the machine, jag hade ett uppehåll men nu är jag fast igen. Åter igen är det fina Anna, som är den enda på hela jorden som har exakt samma musiksmak som jag, som fick mig att börja lyssna på henne. Hon är rå, ärlig och så jävla cool. Just nu är Girl with one eye den bästa låten med henne, men hon tolkar också SATC-låten You've got the love(den är med i sista avsnittet då man får veta Bigs namn!). Väntar bara på att hon ska komma till Ikealand så jag kan njuta live.

 

Annars så skrev jag det där jävla latinprovet idag, jag kan inte säga hur det gick för jag höll på att börja gråta och skratta på en gång hela dagen, pendlade liksom mellan väldigt glad och mycket deppig. Mina hjärnspöken är i alla fall dumma, de återkommer alltid när jag inte har något att göra och det är då jag får för mig massor av olika saker som inte är på det viset jag tror att det är. Bloggen är ett bra hjälpmedel då för jag kan skriva av mig lite, vilket är enormt skönt ibland, trots att ingen kanske läser.

 

Nej hörrni, jag ska återvända till min rappot om ätstörningar, det är mycket intressant faktiskt. Jag tror min lärare kommer blir glad när han läser min avhandling och ännu gladare när han läser min analysdel. Det är ett mycket intressant och tabu område, det hör mycket ihop med det utseendefixerade samhälle vi lever i och också för att vikt är något som är oerhört känsligt att diskutera kring, det finns inget facit på vad som är rätt och fel. Vad är egentligen "rätt" vikt? När går en negativ kroppssyn över i en ätstörning? Det är många frågor som jag tycker är viktiga, speciellt för oss unga människor.

 

Oj vilket långt inlägg det blev idag, men jag hoppas att det inte är problem. Kanske ska kompensera det med något om mode i nästa inlägg?

 

Bild: här


Christine Centenera







Jag är på lite bättre humör. Livet är inte piss när man har underbara och fina vänner som alltid ställer upp vad som än händer. Vänner är det bästa som finns, jag tycker att man borde göra om ordspråket "mode kommer och går, men stil består" till "kärlekar kommer och går, men vänner består".

Annars har jag pluggat latin hela dagen, varit ute och gått och pratar en timme i telefonen med finaste Linnea. Nu ska jag äta middag, plugga latin och måla naglarna. Jag ska äga på det här latinprovet, för jag kan alla ändelser på alla verbformer och jag kan temaformerna också! HA! Ni have no idea vad jag pratar om men jag skulle bara egokicka mig själv lite grann! Anyway, denna kvinna på bilderna är typ den vackraste i världen och har sjukt snygg klädstil. Första bilden är ju underbar som få. Så vill jag se ut imorgon, om jag gjorde skulle latinprovet så galant, men det kommer det gör i alla fall! Jag ska nog ha röda läppar imorgon, som jag har sagt förut, livet blir på mycket roligare då.

Bilder: här, här och här

MH & MKO



Jag tänker spendera dagen precis som igår, dvs pluggandes. Latin B kan ta sig, jag hatar den kursen och jag ska njuta av nästa år när den är över! Melissa Horn hjälper mig så allt känns inte hopplöst, Melissa Horns texter är så vackra att jag verkligen bara vill gråta! Jag vill också se ut som Mary-Kate Olsen idag, hon är dösnygg! Istället sitter jag i mjukisbyxor och en ful knut på huvudet - mycket snyggt fröken Karlsson...
Är just nu mycket trött på vintern, mitt humör är konstant dåligt och deppigt. Jag lovar och svär att när snön börjar smälta och vårsolen börjar titta fram kommer jag bli en positiv och glad människa. Cross my heart and kiss my elbow, som underbara Audrey skulle sagt (hon skulle dock aldrig bli så deppig som jag alltid är...).

 

Bild: här


Jag vill inte vara rädd, varför måste jag vara rädd



Idag ska jag sitta och plugga hela dagen, det fruktasvärda latinprovet ska vara avklarat på måndag och jag är skräckslaget inför det. Det är avgörande för mitt slubetyg i latin b och jag känner mig fruktansvärt pressad. Sedan har jag en jobbig huvudvärk som inte vill försvinna, just nu känner jag mig inte speciellt bra av olika anledningar. Ibland måste man få känna så också. Den här helgen kommer inte bli bra, förlåt för att jag är en pessimist hela tiden, jag tror jag har blivit bitter...
Jag fick jobbet i alla fall, det är jättekul! Nu ska jag kanske få jobba med en av mina bästa vänner, det är också jättekul och jag känner att jag har haft en verklig tur.

Bild: här

Hit the road Jack




DÖKÄR. Koftan är to die for (lägg märke till mina ordvitsar)! Ganska saftiga 599 riksdaler och så är koftan min, den kommer från Glitzy.se och jag tror jag älskar det, speciellt med de där skinndetaljerna på armbågarna. Nej, plugg var det. Känner mig faktiskt ganska lugn inför arbetsintervjun, det kommer gå bra! Ska berätta allt ikväll, ha en bra dag hörrni!

 

Bild: här


Into the night



Mörbultad. Rörde på kroppen för första gången på riktigt länge igår, ehm det resulterade i en högst fuktansvärd träningsvärk idag! Jag boxades och började jobba med muskler som fått vila i typ en månads tid vilket jag verkligen känner idag... Annars då, jodå jag och latin b börjar långsamt hitta tillbaka till varandra, jag ska på arbetsintervju imorgon, jag ska på bio på fredag och ja... That's about it. Jag har nada perngar och skulle vilja ha ett par nya jeans, det är ganska jobbigt. Får hoppas till tusen på att jag får det här jobbet så jag vill att alla håller tummarna för mig imorgon!

Annars har jag hakat upp mig på en jättefin låt som heter Into the night tackvare Norstedt, tack, tack.


Self Service













Fy. Fan. Vad. Trött. Jag. Är. Jag är ganska nyvaken från en powernap som behövdes och jag ska snart gå ner och äta lite middag. Men idag hörrni så vill jag inte leka, jag vill egentligen bara gå och lägga mig igen... Men jag har skola som ska skötas, latin b att bråka men, en rappot om anorexi som ska in om två veckor, naglar som behöver målas... USCH!
När ska jag hinna leva var det tänkt? Jag är ledsen att säga det men jag har inget liv, mitt liv består av skolan, plugg, titta bloggar, göra ett försök till att driva en själv, klä sig någelunda snyggt och äta och sova!
Stackars lilla patetiska Caroline.
Nej, jag är ledsen detta inlägg blev väldigt konstigt. Imorgon ska jag ha en knut på huvudet, strumpbyxor (för det har jag bestämt) och sotade ögon, måste hitta sätt att få vardagen lite roligare ni vet. Fotojobbet då? Jag gillar't skarpt va!

Bilder: här

Photosynthesis



Och så var det söndagkväll igen, jäklarns vad helgerna går fort men jag har gjort mycket nyttigt skulle jag vilja säga. I fredags hade jag en mycket mysig filmkväll som varade till halv fyra(?), lördagen gick åt till att möblera om mitt rum och sätta upp hyllor och baka brownies och idag har jag pluggat väldigt mycket (dvs. bråkat med latib b...) och letat resa till i sommar!
Nu sitter jag på mitt golv och äter gårdagens brownies och tycker att det är jobbigt med söndagsångest... Imorgon vill jag se ut som MKA tack.

Bild: här

Just nu:







Jag håller på att möblera om i mitt rum och det går inte alls bra... Jag vill att rummet ska bli luftigare, tyvärr måste jag nog ta bort lite möbler då. Väntar nu på att mamma ska komma hem så att hon kan hjälpa mig lite. Under tiden har jag tänkt, jag skulle nog kunna köpa en etta och göra hela lägenheten till en stor walk-in-closet! Det skulle bli typ en garderob med kök i! Kanske skulle vara lite som dessa bilder. Usch jag vet inte hur det ska bli med mitt rum... Önska mig lycka till!

Bilder: här

If I



Om jag inte hade varit lockig skulle jag klippa av mig allt hår och färga det askblondt!

Heaven on earth







Jag älskar "hemma hos"-reportage, i Elle till exemplet. Dessa bilder är från Julia Roitfeld och skogarderoben är underbar. Jag vill ha en likadan när jag flyttar hemmifrån.

Bilder: här

Youth novels



Jag vell ha den här koftan från Monki, den kom ut i butik i december så den lär ju vara slutsåld överallt. Jag har ju inga koftor och det är fruktansvärt kallt ute och inne.
Anyway, idag har jag haft distansdag och har fått ganska mycket gjort, tills nu när jag upptäcker att vissa saker jag behöver för att starta upp två arbetens ligger på andra sida staden hemma hos min kära moder! Satanism, vad irriterande. Jaha, what to do? Jag får nog sätta mig ner och försöka att inte hata Latin B så mycket som jag skulle vilja, vem vet vi kanske kommer överens men det är inte så troligt. Jag ska iallafall vara lite huslig om några timmar och laga middag till mig och syrran, det är kul.

Bild: här

Holding out for a hero





 



Vintern är en högst osexig årstid. Alla går runt i långkalsonger och dunjackor, man är blek och glåmig, allt är bara så jäkla grått. Och kallt. Överallt är det fan kallt.

Jag tycker att kylan och snön kan försvinna imorgon. Låter det bra?

Ja, jag är en pessimist just nu, jag har zero pengar, jag måste spara mina pengar som kommer in på kontot den sista för jag ska köpa träningskort och färga håret. Det betyder också att jag måset snåla som bara den denna månad, det är köpförbud på allt. Imorgon ska jag ringa till en kvinna på Danderyds sjukhus och prata lite angående ett eventuellt jobb som fina, fina Ida kanske har hjälpt mig fixa. Jag hoppas verkligen på det för jag håller på att dö av pengabrist.

När blev allt så hiskeligt dyrt?

 

Bilder: här


Vad C vill just nu



Hippiesommar, med garderoben full av underbara secondhandfynd!

Turn my legs to spaghetti and set my heart on fire.

                                  

Chloe sëvigny. Jag är helt medveten om att jag är smått besatt av henne och ja, jag tycker hon är coolast i världen och jag skulle väl mer eller mindre mörda för hennes chica stil och tillgång till hennes garderob. Dock gillar jag hennes kompanjoner på denna bild också, den där leopardkoftan är ju to die for, big time.

Jag har ju fått upp en header, inte världens bästa och bilden blev så oskarp men hey, jag är påväg i alla fall. Jag valde en bild på Chloe för att a) jag har inte någon lika cool bild på mig b) jag tycker som sagt att hon är kvinnan av alla kvinnor och därför förtjänar ingen mindre än hon att på hedersplatsen på min header i min blogg!
Räcker det med argument?

Bild: här


Maya Villiger







 




Bilder: här


H&M The Garden Collection









Den 25 mars släpps H&Ms omtalade kollektion The Garden Collection som är gjort på ekologisk bomull och av återanvända material.

Själv blev jag lite småkär i den vita klänningen, annars så kommer H&M få in massor av snygga plagg till våren, smycken och skor också för den delen. 2010 kan verkligen bli ett superbra år för H&M, dömt av vad jag sett hittills. Det är ett mycket smart drag av H&M att göra en kollektion i återanvänt material och ekologisk bomull, i läget just nu när eko-mode blir större och större är det verkligen ett pr-trick att lansera den nya kollektionen i princip alla stora modebloggar eftersom det kommer kopieras och föras vidare (se min t. ex).
Ett utbud av ekologiska kläder är något som borde ta mer plats, oftast är det basplaggen som är gjorda i ekologisk bomull, därför tycker jag att det är bra att H&M har gjort lite mer "outstanding" kläder. H&M får två tummar upp!

Bilder: här


De små, små orden är svåra ord.



Jag har feber.

Jag mår inte bra.

Jag känner mig deppig.

Om jag inte hade Kent skulle jag dö.

Osäkerhet...


Dinner and a movie



Är inte den här bilden jättehärlig? Jag längtar till vårvärmen när jag ser det, jag måste skaffa mig en cykel alltså...

Jag har varit jätteduktig och pluggat hela förmiddagen, vet inte om jag har fått jättemycket gjort men jag har i alla fall försökt.

Nu ska jag byta mjukiströjan mot duschen och sedan blir det fix och trix och efter det bär det av mot storstaden, det vankas middag på Friday's och bio! Urmysigt, ska inviga min nya t-shirt från Weekday! Röda läppar skulle jag också gissa på!

 

Bild: här


death and all of his friends

                    

Jag vill ha en döskallering.
Punkt.
Tack och hej.

 

Bild: här


Ett tidsfördriv att dö för



Älskar det undre bilden, hårbandet och kavajen... Min dag blev sådär, rensade i garderoben och åkte och handlade mat. Nu känner jag mig rastlös igen och vill göra något, men helveteskylan tillåter inte mycket, annars hade jag kunnat ge mig ut på en promenad men nej... Funderar på att överkonsumera lite te för att halsen ska ge med sig. Om jag skulle vara duktig och smart skulle jag ju sätta mig och plugga, men jag är varken duktig eller smart så jag orkar inte. Tanken på skolan ger mig en fruktasvärd huvudvärk... Ungefär som tankarna på framtiden.

Girl with one eye





Usch, det är en sådan dag idag. Jag känner mig inte bra, halsen är värre och orken tryter verkligen. Jag borde komma ut och få lite frisk luft men samtidigt är det nästan 20 minus ute och det är inte så skönt. Borde hoppa in i duschen också men det känns också jobbigt, helst skulle jag vilja flytta in i soffan och stanna där idag! Men... det är bara några dagar kvar av lovet, jag kan inte bara sitta hemma och göra ingenting.
Igår var jag inne i huvudstaden och inhandlade saker, det blev tre tröjor från Weekday, ett smyckesträd från Designtorget och en ny foundation från M.A.C.!

Nej nu ska jag ta tag i min dag...



Bilder: Här 

Funny face









Bilder: här

God put a smile upon your face



När jag känner mig tråkig och grå så fixar jag till det med rött läppstift. Jag älskar att använda läppstift, en av mina kompisar fick mig beskriven för sig på detta sätt "Tjej, lockigt hår och rött läppstift!". Det säger tydligen ganska mycket om vem jag är. Det gör genast att man ser lite kvinnligare ut, men framför allt så blir det lite roligare då.


Det läppstift jag har på mig idag kommer från Make Up Store och heter "Alarm", orangerött.


You better hold on tight





Galet nyår verkligen. Nu har jag varit slut i två dagar och känner att jag måste komma igång igen, så nu har jag fått ett ryck och ska sätta mig och plugga! Fick lite panik när jag förstod att detta är den sista lovveckan och jag har inte gjort någonting.
Sedan känner jag för en promenad i vinterkylan, min päls är guld värd sådana dagar!
Sedan tror jag tyvärr att jag har dragit på mig någon form av förkylning... Halsen gör ont och jag har börjat hosta, fruktansvärt jobbigt!

Bild: Här

Nyår 2009 bara i bilder, de talar för sig själva!





B-day Girl!


















RSS 2.0