Leopard, leopard, leopard

Idag hade jag en jätteskön sovmorgon, börjar egentligen inte förns ett men kände att jag lika gärna kunde traska hit och få lite gjort.
Så nu sitter jag här och skriver frågor till en intervju i pedagogisk ledarskap och lyssnar på musik, ganska mysigt faktiskt.
Anyway jag har länge varit inne på att jag ska köpa en leopardpäls, fusk såklart. H&M har en men jag kände att den inte var helt rätt på mig...


Denna bild får mig bara att vilja ha en kappa ännu mer...

Bild: här

Sonia For H&M

OH MY GOSH! Det är vad jag säger, för den legendariska Sonia Rykiel är den nästa gästdesignern för H&M. Tre ord först till kvarn', det är det som gäller!

sonia

Bild: www.stylebyling.tv4.se

Hy i Obalans?

Ack ja, balansen i ansiktet är totalrubbad! Jag har, sedan åttan, haft hur fin hy som helst och nu helt plötsligt så har jag inte det längre. Det har gått över en vecka och så poff, dålig hy!
Himla konstigt det där alltså, jag har ju mina tre-steg från clinique som jag älskar över allt annat (när det gäller min hy) de räddade min hy från åttan och fram tills förra veckan, men nu verkar de svika mig...
Det kanske blir bättre, jag attackerar mina orenheter med tandkräm och finnkräm från apoteket, världens bästa.
Känns som om min hy har kommir i obalans och jag vet inte vad det beror på, men jag ska försöka med allt denna vecka, inga onyttigheter, massor av vatten och grönt te, sömn, everything! 

                 

Bild: här


On my way

Sitter och väntar på Hanna som snart ska komma och hämta mig. Vi ska har filkväll med mys hos malin, vilket känns som ett bra avslut på en skolvecka och en bra början på en helg.
Idag har jag varit glad, för absolut ingenting. Jag tyckte inte ens att det var pinsamt när på italienskan när vi skulle ställa oss upp och sjunga med till Andrea Boccellis "Con te partiro", under sångens gång måste hela klassen ha satt sig ner utan att jag märkt det för när sången var slut var jag den enda som stod upp! Men det gjorde mig inget.
Nu ringde Hanna och sa att hon skulle komma!

Those Olsen twins

Alltså av absolut ingen anledning hittade jag en blogg som ägnar allt sitt krut på Olsentvillingarna och deras mångsidiga klädstil. Denna, vilken jag är ett fan av.
Jag gillar inte tvillingarna allt för mycket men jag gillar vad de sätter på sig. Mary-Kates lager-på-lager/trash/grunge/street/rock/chica-stil är ju bara för underbar, jag kan ju säga att jag absolut inte skulle kunna sätta på mig några av deras kreationer men bara för att de är dem så blir det inte fult utan coolt.

                     

                       

                     

                      

Bilder: här

Höst

Jag sitter och borstar mina tänder. Jag måste egentligen plugga men 1. det är tråkigt 2. jag är väldigt okoncentrerad 3. det är roligare med facebook och titta i andras bloggar!
Nu är det höst, det känns i luften. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det än, eller jo det vet jag visst det är sålänge det inte regnar. Men visst, sommaren är slut och det är inte kul... Så jag tänkte göra en lista med höstens fördelar!

Carolines vad-som-är-bra-med-hösten-lista:
- Man har en anledning att köpa nya kläder, inte fan kan man gå med sommarkläder på hösten!
- Myshetsfaktorn höjs, tända ljus i höstrusket.
- Alla stora, stickade tröjor/koftor/sjalar, underbara och varma.
- Jag är en sucker för svarta strumpbyxor så jag älskar att jag får börja använda dessa igen, jag tycker att det ger en härlig rockig känsla om man har det till t. ex den blommiga sommarklänningen!
- Alla dova färger på kläder svart, mörkröd, lila, mulvadsgrå, senapsgul osv.
- Löven på träden, say no more.
- Alla serier börjar på tv igen, grey's nästa vecka hörrni!




Bilder:www.google.se

Nej, nu måste jag fortsätta med pluggandet!

Bu-hu boots

Ja, nu har det varit långuppehåll eftersom att jag hade besök från Frankrike förra veckan. jag vet inte om ni kommer ihåg men jag åkte ju till Frankrike som utbytesstudent i en veckan och nu kom fransmännen hit! Så jag har varit kanonupptagen och nu så ska det väl vara som vanligt igen.
Men, jag har hur som haver hittat mina höstboots, dock finns ett problem. Dessa kommer från Din Sko och är slut i princip överallt och jag är desperat, jag vill verkligen få tag i de här skorna.
Ska åka in i helgen och se om jag har någon tur men jag vågar inte hoppas på för mycket. Jag har givetvis kollat på deras webbshop men de är slut där också.

              

Bild: här

80's/90's

Jag har blivit helt såld på 80-tals och 90-tals mode, helt såld! Ja, i nyare tappning då så klart. Jag älskar färgerna, plaggen och ja, allt det är kul! Och kombon är också skön, den är kul och ja, jag skulle vilja säga att den är modernt igen. I alla fall enligt mig.
En av de största modeikonerna under 80-talet i alla fall, var ju Madonna och jag älskar hennes stil också! Den under like-a-virgin-tiden då hon körde ett helt eget race, med spetshandskar och tyllkjolar, helt enkelt en Egen stil som har kopierats under många år.





Hål i sulan...

Mina skor måste sulas om. Omgående.
De är så föstörda i sulorna så att det har gått hål och jag förbannar mig själv för att jag har skjutit upp det så länge! Sjutton, sjutton också! Nu ska det göras i alla fall, men det är ju så jobbigt att ta sig till skomakaren, lämna skorn betala och så vänta i ev vecka på att de ska bli klara... Sjutton också!
Åh, det är en riktigt jobbig process.

                 
Hål i sulan...

                  
Mina skor...

Anyway, jag sitter hemma och lyssnar på Coldplay just nu. Har precis skrivit klart en lab.rapport om svavel och järnpulver, Naturkunskap B YES! Så jag tänkte ta en paus och måla naglarna och sedan blir det lite Latin B och italienska 1.


Vinteryra

Jaha, trots att det inte har blivit höst ordentligt än så känner man ju att den är på ingång! Mörkare kvällar, kyliga kvällar och sakta men säkert byter löven färg.
När denna årstid rullar igång måste man ju vara klädd rätt och jag pratade ju förrut om en gudomlig skinnjacka med fårskinnskrage från Acne!
Nu har H&M kommit med en snarlik modell och den är underbar och jag måste ha den, den kommer i butik om några veckor... kankse en till födelsedagspresent, vem vet?

               


Bild: här

RSS 2.0