Gott Nytt År



Gott nytt år på er, vi hörs tvåtusentio!

Mika



Nyårsafton. Åh, nu är jag så grymt taggad och danssugen också för den delen! Jag ser också att jag har fått tillbaka lite läsare vilket är riktigt kul, ska försöka hålla uppdateringen. I alla fall täkte jag tipsa om detta nagellack från Make Up Store, det heter "Mika" och är grymt bra. Jag målar ju ofta mina naglar svarta och detta är det bästa nagellacket jag testat, torkar fort och sitter som berget!

Ut och handla kostar ca 110 riksdaler lom jag inte minns fel.

Snart kommer Närhi hit och vi ska fixa partyoutfitsen oh jag tänker tvinga henne ta en kvällens på mig!


The girl and the robot



Drömmer om ljuva sommarnätter, brunbrända ben och glassiga Ray Ban. Fuck it, vinter är också coolt!
Lyssnar på 18 carat gold och är ensam, känner dock att det hade varit grymt med sommar just nu men man tager vad man haver.
Vi kör på tända ljus och te istället!

CS



Chloe Sëvigny. Jag är besatt av denna kvinna, hon är urläcker och hennes garderob är TO DIE FOR! BIG TIME!!!

Imorgon är det nyårsafton och jag tror att det kommer bli fruktansvärt kul, mitt svarta fodral är a winner. Jag har nu tvingat mina fina vänner att hjälpa mig med en ny header så någon gång under nästa vecka borde den komma upp på bloggen, det är ett av mina nyårslöften.
Nästa vecka ska jag också in till stan och fixa till min egen garberob, känner på mig att tvåtusentio kommer bli ett helt fantasktiskt år, speciellt eftersom att jag fyller 18 och att sommaren bjuder på utlandsresa med vännerna!

Bild: här


Jag står maktlös inför kärleken







Jag kände mig lite kreativ igår, så jag pimpade mitt pärlhalsband. Lite Chanel över det hela skulle jag säga, kvinnligt.

Idag började jag dagen med en väldigt mysig promenad med mamma i vintersolen, nu sitter jag och lyssnar på Kent och väntar på att vi ska åka iväg på middag - igen. Julen i all ära, men detta farande och flängande gör mig galen!


Julen 2009





En mycket försenad julhälsning!

Annandag jul, så det är inte helt fel. Är mycket nöjd med julklapparna, bland annat ett par låga, svarta converse och en päls! Nu är det  dags att börja tagga inför nyår, klänningen är ju fixad! På tisdag blir det mellandagsrea-shopping med flickorna och sedan middag, känns fruktasvärt trevligt!

 

På bilden är det jag och min söta kusin på julafton, hon blev lite rädd när tomten kom... Klänningen är H&M och kavajen är Bik Bok.


Hela livet var ett disco



Känner mig ensam. Saknar min Nicole och alla vänner är hemma eller upptagna. Jag är också hemma men jag vill egentligen inte det, det är ju jullov för sjutton! Jag är på pratyhumör, jag vill dansa. Kan inte nyår vara imorgon istället?

Bilden gör det ju inte heller bättre, spårad fashionfest! Det är livet det.

 

Bild: Här


Strap your hands 'cross my engines







Åh ljuva jullov! Nu ska jag bädda ner mig med en kopp kaffe och fyrvarktaren och mysa en stund. Kan eventuellt bli en fika med Ivarsson men inget är säkert.
En sak kan jag säga just nu; livet är ganska underbart!

Bilder: Här

Young love burning a hole in my heart



Ball klänning, dock inget köp.





Nyårsklänningen från H&M, är supernöjd faktiskt!





Tada! En dagens, två på samma vecka - hon blir bättre! Tröja från Zara, jeans från Cheap Monday, sjal från H&M och skor från Dr. Martens.


Idag så blev det julhandel på distansdagen, ganska skönt om det inte vore för att jag åke buss mitt i en snöstorm och trodde bussen skulle välta och jag dö! Jätteläskigt, men det gick faktiskt riktigt bra. Julklappar inhandlades och också en födelsedagspresten till en viss fröken Ivarsson som fyller år snart, say no more...
Nu är jag dödstrött och ska gå och lägga mig!

Obsessed



Just a little bit.

Bild: Här


Orange bag



Ibland känner jag att jag vill vara Chloe Sëvigny.




Bild: här

Inköpslista: Mössa?



Funtar på om man ska köpa en mössa, en inomhusmössa alltså. Jag har ju haft hatt jättelänge och älskar mina båda, men nu när det snöar och är kallt kanske det är smidigare med en mössa, ska leta lite efter en snygg. Jag vill ha en svart som den på bilden ungefär. Snön är väldigt mysig, äntligen är det vitt utanför mitt fönster, jag ska åka pulka i helgen tror jag, japp eller i alla fall kasta snö i luften! Får passa på medans det är ljust ute dock.

Bild: Här

I've built my dreams around you






Hello partypeople! Jäklarns vad trött jag är idag, känner att jag inom en mycket snar framtid kommer att gå och lägga mig. Det var ändå en slapp dag idag, hade typ hål hela dagen.
Det är så mysigt att det äntligen har kommit snö, nu känns det som om julen har kommit till stan!
På mig idag har jag haft skinnbyxor fron vila, linne från weelday och kavaj från bik bok.
Sedan vill jag bara tipsa om mina vänners UF-företag Tappa inte bort mig UF, de har designat ett armband som man kan ha sin skålnyckel på, jättesnygg och stilren och kedjan är i äkta silver. Hur bra som helst när man som jag ofta inte har några fickor på kläderna.
Nu blir det sängen och fyrvaktaren.

Skinny love









Idag är det samling kl. 16.30, vilket är skönt efter den intensiva gårdagen! Det har varit jättekul att vara med i Luciatågen men också ganska jobbigt på grund av att det har varit så intensivt.
Just nu sitter jag och fnular på vad jag ska göra, medans jag lyssnar på Bon Iver som jag helt har blivit insnöad på.
Bilderna är på Shelby Keaton i ett uppslag som heter "Last days in the city" och har den där riktiga New York känslan i sig som jag så desperat försöker fånga! Åh vad jag längtar...

Bilder: här 

Back on track



Gissa vem som inte kunde hålla sig borta från bloggen i mindre än två veckor?
Bra jobbat Carro, haha. Nej, men jag känner att jag har lite mer energi att lägga på bloggen nu, kanske inte mer tid i och med Luciaveckan som är hela denna vecka men jag ska kämpa tampert!
I alla fall, jag har ju pratat om det här med päls så länge och jag har hittat en från H&M och jag gillar det, midjekort men det ser sjukt mysig ut. Kanske är det en julklapp eller så kanske det blir ett köp på mellandagsrean, who knows...
Under jullovet ska jag försöka mig på en lite ändring utseendemässigt på bloggen, ska tvinga mina kunniga vänner att hjälpa mig. Känns som om det behövs en lite förändring, ni vet nytt år ny look.

Igår fyllde min blogg ett år, grattis i efterskott till mig själv Flavor of Fashion!


Bild: Här


RSS 2.0