Dr. Martens

Återgången till rutinerna är okej, som väntat... Jag skulle vilja säga att mitt liv just nu är som vanligt, det vill säga lite att göra men inte så mycket, helgerna blir planerade lite som de kommer och jag bara följer med. Det är trots allt ganska skönt, inte så mycket man behöver oroa sig över.
I alla fall, på onsdag fyller min bästa vän Nicole 18 år och vi ska fira henne med middag på Friday's och jag försöker få tag på henne nu dels för att diskutera klädval och också pressa henne på information om vad hon kan tänkas önska sig i födelsedagspresent!

Sedan har jag börjat fundera lite över hösten och dess skor och jackor, provade jackan på monki som jag skrev om och det var för lång tyckte jag, tyvärr för det var fin. Men jag har funderat riktigt mycket om jag inte ska ta och investera i ett par Dr. Martens... Ett par blanka, svarta jag tycker att de är helfräcka och tror att jag skulle kunna pull it off! Som sagt, mitt motto "Bär upp dina kläder med riktigt/fejkat självförtroende, då kommer alla se dig med samma ögon och tycka att dina kläder är grymma!"
Så jag vet inte exakt hur mycket dessa kan kosta men jag ska ta reda på det och kanske behöver jag inte ens betala dem själv, jag har ju en födelsedag som kommer snart!

                            

Bild:  här


The Men In Fashion

Nu tyckte jag att det var dags för det inlägget som jag berättade om som bara ska handla om manligt mode, jag hade inte tänkt mig så mycket text utan bara bilder som jag har samlat på mig, dessa kommer mest från The Sartorialist och Jak & Jil som är två streetstyle bloggar. Så, here we go!


























Do something with your life, girl.

Ibland önskar jag att jag hade valt media istället för sam språk, då hade jag vetat hur man gör kollage och hur man gör en snygg bloggdesign... Kanske var dum att inte ta något åt det hållet på IV-valen. Ja, i alla fall nu har jag precis börjat plöja i matte B boken och det gick bra faktiskt men eftersom att det bara är första kapitlet så lämnar jag det osagt hur det går. Fortsättning följer så att säga.

Återigen har jag funderat på min framtid och kommit på att jag nog inte vill bli advokat som jag har varit inne på utan jag vill nog faktiskt jobba inom journarlistiken ändå och jag vill göra det i England. Usch vad velig jag är men jag dras dit, samtidigt som jag ibland föraktar de stora modemagasinen, ytligheten där är så enorm vilket man inte kan komma ifrån när det handlar om mode men jag vet inte om jag vill bidra till att tusentals tjejer läser det jag skriver och ser på bilderna och bara mår dåligt över sig själva och sina kroppar. jag vill att tjejer som läser det jag skriver istället ska må bra och känna att de blir peppade och tyvärr så är det inte det som de största modemagasinen signalerar med.
Jag är själv rädd för att hamna i det smala fällan, om man jobbar i en branch där alla ser ut som pinnar så påverkar ju det en själv och jag vill inte det. Jag vill må bra, jag vill känna att jag bidrar med någonting bra. Så har jag alltid känt, enda sedan jag var liten har jag alltid pratat om att jag vill jobba med något som betyder något, som gör skillnad.
Det vill jag fortfarande.

COLDPLAY

Jag har varit dålig på att uppdatera, jag lyckas bara inte vara en sådan där aktiv bloggare well, well alla är inte perfekta... Kanske bara att inse att jag inte är så, men jag fortsätter i alla fall.
I förrgår var jag på min livs bästa konsert, nämligen Coldplay!!! Jag köade i åtta timmar och hamnade längs fram, inte framme vid kravallstaketet men två människor bort typ!
Jag:
- skrek
- grät
- dansade
- skrattade
- hoppade
- väntade
- fick ont i rumpan
- var extremt kissnödig
- var förväntansfull
- klappade
- SJÖNG
- blev om möjligen ännu kärare i Chris Martin...

En helt magisk kväll och nästan gång (om det blir någon) ska jag se dem igen, helt klart!













GRYM KVÄLL!

Hösten ytterkläder är hittade!

Jösses, nu blir det många inlägg på en gång, mna jag har hittat mina höstkläder som kommer bäras i höst och i vinter!
Nu måste jag bara vänta tills lönen kommer om en vecka! Jippie!




NU ORKAR JAG INTE SKRIVA TIDEN I RUBRIKEN LÄNGRE!!!

Jag känner att det var ganska meningslöst eftersom att jag alltid måste ändra den i efterhand i alla fall. Nåja, mitt Kent-mainia har inte försvunnit och jag har läst klart den sjunde Harry Potter boken på två dagar och en kväll, jag har återigen blivit en Harry Potter nörd och en stor sådan. 
Mitt och fröken Händels försök att utforska nya shoppingterritorium gick åt skogen på grund av att det spöregnade så vi drog oss inomhus till täby, jag hittade ingenting förutom lite nya underkläder vilket alltid är trevligt, piggar upp den otroligt jobbiga skolstatren som närmar sig med stora kliv...
Jag har fortfarande inte en blekaste vad man ska ha på sig, funderar på att köra på mina Levi's 504 om det inte blir för varmt för då tänker jag ha klänning!



Alltihopa från H&M, hårband och underkläder!
 

18.06 Länge sen?

Hm, blev utskälld idag av min kära vän Hanna för att jag inte har skrivit på länge. Ärligt talat så har jag inte startat datorn på nästan en vecka och sen har jag bara inte känt för att blogga eftersom att det känns som om jag inte har haft något att skriva men nu har det gått lång tid nog, kan jag tycka.
Nåja, det jag har gjort när jag inte har bloggat är att läsa om den sjätte Harry Potter boken och blivit mer eller mindre besatt av Kent till många av mina vänners lycka!
Dock är det snart slut på det roliga och allvaret börjar igen, aka tvåan på gymnasiet med alla dess B-kurser, fan vad nervös jag är...
Det gäller ju också att hitta den perfekta första-dagen-i-skolan-oufiten vilket inte är så lätt, jag och fröken Händel tänkte att vi skulle utforska  okända shoppingterritorier på måndag, överge Stockholm och testa Uppsala.  Vet inte riktigt vad jag hade tänkt mig men en kjol eller klänning skulle inte sitta fel, funderar på att kolla upp Uppsalas second hand utbud, kanske det finns lite godbitar där.

                        

Skulle vilja se såhär avslappnad ut, Sienna kan hon!

20.52 IDA PYK

Igår så började jag prata om mina nya bloggidoler, dvs Natalie Karlsson och Ida Pyk och jag tänker fortsätta och ägna hela inlägget åt Ida Pyk. Detta gör jag för att hon är så jäkla bra, hon om någon kör verkligen sitt eget race. Därför sticker hon ut något enomt bland alla modebloggare som är likadana, jag ser upp till henne på grund av detta. Jag har också velat att min blogg ska bli känd och se likadan ut som de "andra" modebloggerskorn, kan vi kalla dem, jag vet att det krävs mycket för att en blogg ska bli så känd och jag kommer inte ens i närheten av det med mina vad är det 5-6 läsare, ibland mer och mindre... Yes, så många läsare har jag och det kan vara för att jag är för feg för att skylta på exempelvis facebook och liknande.
Ida Pyk är galen och rapp i sina inlägg, hon tvekar inte att skriva personligt eller om saker som är tabu för vissa och jag verkligen ser upp till henne för det. Hennes åsikter och språket hon använder och hur öppen hon är gör henne extremt speciell.
Jag vill inte att detta inlägget ska få tonen av en galen groupie eller så, men jag tycker att om man gör något som andra människor ser upp till så ska man förtjäna beröm och den som ger beröm ska inte behöva skämmas över det! Så ett stort tack till Ida Pyk för att hon gör det hon gör.

                 

Bild: http://elle.se/bloggar/ida-pyk.aspx

RSS 2.0