Några kronor fattigare...

Nu är jag tillbaka efter en två-dagars shoppingrunda, det har gjorts mycket fynd och jag är ganska många kronor fattigare. Att det alltid blir så när jag går loss i affärer, jag kan inte förstå?!
Men det är ju ingen hemlighet att jag är en liten shoppoholic, inga konstigheter så att säga. Jag skulle ha laggt ut fynden på bloggen men Fröken slarvmaja slog till igen och jag glömde kamerasladde hemma i hus nr 2.
Men det är ju som det är, Imorgon så ska jag in till storstaden igen för att fika med Cissi som jag inte har träffat på evigheter, plus att jag ska köpa födelsedagspresenter åt Fröken Händel och Fröken Närhi, och om en vecka ska de firas och bland inköpen idag så finns klänningen som ska bäras dagen till ära.

Men för att det här inte bara ska handla om mina härliga shoppingdagar så ska här visas en mycket härlig bild. Jag tycker väldigt mycket om färgen röd och att se Dior Couture's vår kollektion vad då ingen besvikelse.
Christian Dior Couture Spring 2009 red
http://stylefrizz.com/200901/christian-dior-couture-spring-2009-paris-fashion-show/#more-7899

Som alltid i Haute Couture så har man här lekt mycket med midjan och skapat former och volymer. Man har jobbat med det grafiska helt enkelt.

Christian Dior Couture Spring 2009 white 2
http://stylefrizz.com/200901/christian-dior-couture-spring-2009-paris-fashion-show/#more-7899
Christian Dior Couture Spring 2009 black and white 2
http://stylefrizz.com/200901/christian-dior-couture-spring-2009-paris-fashion-show/#more-7899

Haute Couture är alltid lika härligt att drömma sig bort i, jag anser att Haute Couture är mer som konst än som vanlig design. Min absoluta favorit är ju John Galliano som såklart har designat dessa klänningar!

Beverly Hills 90210

Okej, the 90's, stentvättade ljusa jeans, oversizeade t-shirts, ray ban och Beverly Hills 90210!
När ungdomsserien Beverly Hills kom så tog den modevärlden med storm, ungdomar har kopierat Brandons, Brendas, Dylans, Kellys, Donnas, Davids och Steves stil. Man kan säga att Bevan var som dagens Gossip Girl, och enligt mig så kommer Beverly Hills bli sommarens insirationskälla.
Just nu känns det väldigt hett med 90-tals mode!
 
Här har vi då de ljusa jeansen, hög midja, upprullade oversize t-shirtsoch converse! Enkelt och åh så snyggt!


Gah, sen hade de ju perfekta kroppar också!

Dylan är hur jag föreställer mig min drömkille, han har allt. Style, looks everything!
Ge mig Dylan så blir jag glad!!!

Nu ska jag prata vidare med Fröken Händel.

Oh summer, where are you?

Nu har jag suttit med min rapport sen jag kom hem vid fem, det känns som om jag har kommit absolut ingen vart. Det är så grymt svårt, det kommer känns så skönt sen när den är klar men det känns som om det är många långa mil kvar. Men nu trots allt så gav jag upp för idag, men den ska fram imorgon igen...
Men pluggkvällen är inte slut än, nej då det ska läsas tråkig bok också, på engelska. Suck, just nu längtar jag grymt mycket efter sommaren och dess bekymmerlösa dagar(och kvällar också för den delen!!!) men den är långt borta, precis som rapporten...
Nej jag måste fortsätta.
Snart för mamma har precis fixat lite te åt mig, ibland så inser hon vad som är bäst för mig...

The Row

Alltså seriöst nu blir det nästan överdrivet mycket inlägg här, men jag har precis fattat(eller fått veta) hur man lägger in youtube-klipp, som jag sa i börjar så kan jag inte ett skit om det här så jag är överlyckig! Jag har försökt att klistra in adresser hit och dit med det visade sig vara helt fel...
Anyway, jag ska visa lite av systrarna Olsens kollektion the row, en liten videosnutt med mycket insiration!
Här kommer den!
 

Jag lovar, nu ska jag vara tyst!

Topshop

Åh, jag måste bara tipsa om de här fantastiska jeansen från Topshop, + ett par ursnygga skor!
Topshops vårkollektion kan säkerligen vara något man kan lite på, det ser jag det!


Här. är skorna, riktigt snygga måste jag säga







Sthlm Fashionweek

Japp, då var modeveckan igång! Jag själv skulle nästan kunna göra vad som helst för att få skippa skolan och gå på alla modevisningar, men icke...
Första dagens visningar ser i alla fall ut såhär:


källa: http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.753865

Alltså,
Rodebjer
The local frim
Acne
Fifth avenue shoe repair
Carin Wester
J.Linderberg

Förutom att längta efter modevisningar så har jag distansdag, och ska egentligen skriva om vindkraft(?) ja, det ska blir en härlig akademisk rapport om det. Den rapporten känns väldigt långt borta nu, jag känner att jag i princip inte har någon koll på vad jag håller på med.
Dessutom så har fröken slarvmaja glömt den viktiga planeringen i skolan, så det får bli en trevlig överraskning imorgon när detta ska vara inlämnat! Jag förstår då inte det viktiga i det här arbetet, att skriva en rapport, visst men om vindkraft?! Jag valde sam för att jag trodde jag skulle slippa all jävla NO, men inte då! 
Ja, ja nu måste jag tillbaka till eländet. Shot me.  

Mitt jobbiga HA-begär!

Gaaah! När jag inte har något att göra så brukar jag ofta sitta och fönstershoppa på internet, vilket resulterar i att mitt HA-begär blir starkare och starkare. Det tröstar ju inte heller att jag bor i den tråkigaste staden i Svearike när det gäller shopping, N-town är inget att ha på den fronten.
Just nu så vill jag har den grymt snygga skinnjackan från H&M som är slutsåld typ överallt, den finns på tradera och ja, vi får se hur det blir med den saken.
Sedan är det ju också hårbandet och de slitna jeansen från asos.com åh, så snygga!!!
Egentligen borde jag bara stänga av datorn och lägga min fulla koncentration på sex and the city. Bah, nej nu måste jag försöka hitta på något sätt att fördriva tiden lite grann.

Gårdagens

Just nu så ligger jag och myser i sängen med cosmopolitan och elle, igår så orkade jag inte lägga upp några bilder så Dagens oufit kommer idag istället. Den är från igår såklart.



På mig har jag: basker från H&M, tröja från H&M och skärp från Zara.

Idag kommer det bara bli en slappardag, kanske att jag umgås lite med flickorna i SATC och suktar efter ett par jeans på Gina Tricot som jag hoppas inte tar slut innan jag lägger beslag på dem.
Senare ska jag också spana in skobutiken.nu och kolla om det kanske finns gladiatorsandaler eller om det är för tidigt för det.
Ja, ja jag återkommer lite senare idag, ciao.


Fruktansvärt dålig uppdatering!

Ja, jag vet det är oförlåtligt, för jag kom hem för tre dagar sedan och borde ha uppdaterat för länge sen, förra inlägget fick dessutom avbryta väldigt snabbt för att tiden tog slut. Men vad jag ville ha sagt då var att de har tagit sig många bra friheter att använda färger och att jobba med färger i kläder är kul att se i en film.

Men nu till nya tag, jag ska försöka att införa en daglig dagen outfit dock inte idag för jag hann inte ha ett kort på morgonen. Men jag ska försöka få till ett imorgon.

Jag tittade på ellegalan(reprisen) på elle.se och fick till min stora glädje veta att LYKKE LI blev utsedd till ÅRETS BÄST KLÄDDA KVINNA och tackade med orden "pengar kommer och pengar går, men stilen består" kloka ord och hon  tackade också Torsten Flink för hans klädstil så jag var ju inte sen på att googla honom och spana in has stil.


http://imgs.sthlmsfinest.com/imageGalleryImages/scaled/255730_729_488_1.jpg

Här kör han på ett säkert men stilrent kort som en svart skjorta och röd slips, snyggt, enkelt, elegant!

Om vi ska prata lite mer kläder nu då! Jag har en liten önskelista inför våren, och den lyder såhär:

1. Jeansjacka, ljus med lagon slitning
2. En väska (ska det vara så svårt att hitta, jag har snackat om en nu väska sen jag började skolan och ännu inte köpt någon, what's up with that?)
3. Ett till par gladiatorsandaler, lite mörkbruna i modellen
4. ljusa, slitna stuprör. Har hört att det ska komma ett par till Gina Tricot inom kort, får kolla in de
5. Ljusa jeansshorts från Levi's, finns på Urban outfitters
6. En ny bikini!!!

Ja denna kommer säkert att fyllar på och kryssas i, men än så läga så ser den ut såhär. Nu blir det nog duschen skulle jag tro, morsning korsning!

Thailand = paradis

Tjabba, tjena. halla!

Greatings from thailand!
Har ar det ca 30 grader i solen och jag alskar varje minut, dock sa har jag fatt lite hemlangtan...
Men jaklar vad fint det ar har! Vi har akt ut till nagra oar, dar ar det verkligen kritvit sand och turkost vatten!
Och de har starbucks har(!, ja Nicole jag har druckit deras frappuccino) men det ar varkligen inte det som ar grejen, for har ar paradiset!
Jag kommer garna tillbaka hit igen, manga ganger!

Men for att ga lite mer in pa mode fronten, sa ska jag prata om en underbar film jag sag pa vagen ner, jag har sett den forrut men inte upptack hur mucket den ar moderiktigt!
Alla farger och sa!
men det ar allt jag hinner med for denna gang!

ciao!


Ao Nang

Nu snart bär det äntligen av, vi åker hemmifrån om ca 40 minuter. Jag är förvånandsvärt lugnt, ingen resfeber än. Men jag ska förska uppdatera men det kommer inte bli så ofta, tyvärr.
Så i alla fall, Nicole vill du veta en sak?
STARBUCKS FINNS I AO NANG!!!!!!!
Så det lär väl bli så att så fort jag och syrran hittar det så kommer vi gå dit varje dag och köpa frapuccionos(iskaffe) mys, mys. Annars så ska jag bara ta det lugnt och ladda batterierna för kommande termin!

Ha så bra nu, för det ska jag verkligen ha!

Bon voyage!

Försenat

Jävla skit! Planet är försenat med 14 timmar, vi skulle ha åkt inatt halv 12 men icke sa nicke det SKA gå halv två på eftermiddagen, men man vet ju inte det kan ju bli mer försenat. Skit, skit, skit!
Jag hatar det här, men det ända positiva är ju att vi var hemma när arlanda ringde så att vi inte satt på flygplaten.


Här är i alla fall hotellet vi ska bo på, åh vad det hade varit skönt att sitta där nu!

Ja, ja nu ska jag och syrran äta kladdkaka och fördriva tiden men C.S.I.
I'll be in touch!

Rea-fynd

Jag sa ju igår att jag skulle komma med ett inlägg om mina rea-fynd, och här är det.
Min dörr fick agera kuliss!


Klänning från Zara, med tillhörande skärp


Jeans med superhög midja från Cheap Monday


Svart väst, jag fastnade för detaljerna i fram, från Zara

Kjol från Monki

Skor från Monki (jag har ett par likadana fast i svart, men jag tycker om dem så mycket att jag köpte de här också)

Nu är det bara två nästan en dag kvar sen så sitter jag på ett plan till thailand!

Nyår

Så var det ett nytt år igen, jag känner på mig att 2009 kommer att bli ett bra år!
Och vilken kväll det var då, grymt kul måste jag säga. Vi dansade som aldrig förr, riktigt kul!
Jag har varit lite dålig på att uppdatera bloggen, men det finns faktiskt skäl till det, datorn på fel ställe och så vidare.
Jag tänkte lägga ut lite bilder från nyår och även senare lite bilder på inhandlade reafynd!


Dansen vari full gång.

Ännu mer dans...

Tolvslaget med mina flickor!

På mig hade jag en klänning från forever21(och min arm ser helt muppad ut!)

Toddilo!

RSS 2.0