DJUNGEL


Min nya väska som jag köpte på Myrorna för en femma. Om man ska till Italien måste man vara kulturell till tusen och vad är mer kultur än opera liksom?!



Min fina rosett som jag tillverkade dagen till ära! Åter till Italien, det är en djungel därute bland språkreseföretag. Jag har en redig beslutsångest över vilket företag man ska välja och vad som väger mest när det kommer till pris. Allt blir så krångligt, men samtidigt är det bra att släta ut alla frågetecken innan jag faktiskt bokar. Måste leta upp min machete och ta mig igenom detta snår av alternativ.

WE BELONG TO NOBODY AND NOBODY BELONGS TO US, WE DON'T EVEN BELONG OT EACHOTHER




1. Jag gjorde en grym chokladfondant igår.

2. Jag ömsar mer skin än en orm och dör lite för att det är så sjukt äckligt!!!

3. Ikväll målade jag mina naglar blå.

4. Jag har redan tänkt ut vilka kläder jag ska ha imorgon och dessa involverar ett svart sidenband.

5. Nu för tiden har jag en sjuk musiktorka och har ingenting att lyssna på förutom typ Billie Holiday...

6. Jag tror att jag kan vara lite smått besatt av Billie Holiday i och för sig.

7. Jag måste verkligen åka till Paris i vår och vet inte hur jag ska ha råd med det.

8. Det är krångligt med italienskstudier i Italien har jag märkt...

9. Igår kollade jag på Breakfast at Tiffany's för sjuhundraelfte gången och grät som vanligt till slutscenen och pratade med i nästan varje replik.


Bild

SOM DEN KRYPANDE FRUKTAN FÖR DET OKÄNDA UNDER SÄNGEN




Bild

FREDAGKVÄLL & SOLSIDAN



Var och handlade lite, då jag slutade tidigare. Detta ledde dock till att jag missade lunchen och att jag åt middag för ett helt kompani. Jag är så slut och väldigt inne i solsidan så inköpen visar jag imorgon!

WON HUNDRED



Alltså seriöst! Mittenbilden, HUR FIN??? Jag dör, vill ha alltihop som det är. Skor, jeans, skjorta, rubbet! En outfit helt, HELT i min smak. Åh så fint komponerad. Kommer från ett märke jag aldrig har hört talas om: Won Hundred, de ska öppna en webbutik för allas information, är säkert svindyrt. Jag får leta second hand och kopiera rakt av bara.

Bild & källa

I WISHED ON THE MOON





Jag kollapsar snart i ren utmattning, mitt prov i markansföring på sju kapitel kommer bli min död. Jag och Billie ska ta oss igenom det här.

Ibland önskar jag att månen var mitt enda sällskap.

Bild

A NAKED TRUTH



Undrar om jag kan gå såhär till skolan imorgon? Antagligen inte, men faktum kvarstår att naturlig nakenhet kan vara det starkaste och ärligaste som finns. Jag tycker nästan uteslutande att det är vackert.

Bild

MAMMAS GAMLA KLÄDGÖMMA



Dags för gymmet med träningsklubben (aka Jonte och Idaho). Samla tankarna och hämta nya krafter, japp. Måste erkänna att det här med kläder är svårt, den senaste tiden har jag haft en inspiration lika med noll och det verkar hålla i sig. Förr kunde jag komma på galna saker att testa och nu infinner sig inga sådana idéer. Jag kan i alla fall meddela att jag lagt till ett par av mammas gamla Levi's-jeans till garderoben. De är lite stora men det gör inget, ganska skönt att slippa det där jättetighta som man bara hatar i slutet av dagen i alla fall.

Bild

FIAT LUX



Framtidsdrömmar. Det är det som går runt och runt och runt i mitt huvud nu. Det och studielån, sparpengar, logistik, stipendier, köksanvändning, böcker, lexikon, reseguider, flygplanbiljetter. Jag åker till Milano i september. Varje gång jag tänker på det kan jag inte låta bli att le och längta.

Jag ska få se en del av världen. Jag ska få lämna Norrtälje. Jag ska få lära mig ett nytt språk. Jag ska få möta nya människor. Jag ska få gråta. Jag ska få skratta. Jag ska få sakna.

Det är många frågor kvar som ska besvaras och jag har ännu inte bokat hela kalaset, frågorna måste besvaras först. Men jag ska åka och det är jättespännande.

Bild

TO LIGHT UP YOUR WAY AMONG SPIT AND DIRT











Lite bilder från en skitrolig middag i lördags. Mådde väl kanske inte jättebra i söndags och det var med lätt illamående som jag intog gymmet och crosstrainern i en timme. Dock gick jag där ifrån med status kungligt välmående som senare gick över till übersnuvig i och med att jag åt middag hemma hos Ida. Ida har många katter och jag är jätteallergisk mot husdjur vilket inte alltid är så praktiskt.

EASY LIVING





Efter en tuff tidsomställningsvecka var hemgjord pizza en bra avslutning. Också på ett ganska ansträngande överkroppspass (fokus på armar och rygg). Jag ska snart göra lite te tänkte jag och bänka mig ensam framför På spåret, övriga familjemedlemmar väljer Let's Dance men jag väljer det lite mer kultiverade, hehe. Det blir en lugn kväll i övrigt eftersom att jag ska jobba i morgon. Men i morgon blir det andra bullar...

WEDDING IN PARIS




När jag såg den här bilden insåg jag hur mycket jag vill åka till Paris, spola några år fram i livet, hitta en karl och gänga mig. Så vackert framför Sacre Coeur, med karusellen i bargrunden. Jag sparar pengar nu för en resa dit i vår, kan knappt bärga mig. Det kommer nog blir helt fantastiskt.

Och från det ena till vardagen, jag är så trött just nu. Vi satt i nästan tre timmar med projektarbetet och jobbade intensivt. Det första ordentliga deadlinen är nästa fredag och vi har ganska många saker att bli klara med innan dess. Samtidigt måste jag fortsätta med pluggandet nu för det är inte bara projektdeadline nästa vecka utan två prov också. FML.

Bild

SOUS LA LUNE





När jag kom hem var jag på ett uruselt humör från dagen och bara dök ner i plugget. När Ida frågade om jag ville dricka kaffe var det bra för jag ville bara fly huset. Kaffe på den gyllene måsen gjorde allting mycket bättre och den dåliga dagen och irritationen blev ett minne blott. Vi åkte sedan ner till kärlekudden för att vi skulle fota den vackra fullmånen, men den bestämde sig för att gömma sig bakom molnen. Vi fotade i alla fall och sen dog min kamera...

MY BEDTIME HABIT



Nalle är mannen i mitt liv och kommer alltid vara.



Min nya kvällssyssla är att gosa ner sig i sängen med datorn (min ersättning för pojkvän höhö). Wow mind blowing eller hur, nej men jag har alltid suttit på golvet typ innan jag hoppat i säng. Men det här är bättre. Okej det här var ju givande... Körde ett lättare helkroppspass på gymmet med Idaho och Jontebonte och drog sedan hem och lekte masterchef genom att laga lite falafel med tzatsiki och naanbröd. Redig gott också, åt två och en halv naanbröd så nu är jag proppmätt och har en mage som en fotboll.

DAGENS MISSLYCKANDE



Jag gick upp men en redig värk i kroppen och kände mig lika trött som när jag gick och la mig. Åt frukost, drack kaffe men nej inte gjorde det något åt tröttheten. Satte mig ner vid datorn och kände att nu ska jag ägna dagen åt diverse pluggerier, klockan hann bli halv tolv och sen fångades jag av bloggar och hunger och har varit totalt sysslolös sedan dess. För 10 minuter sen gick jag ut och hämtade posten och upptäckte att nya Elle låg i brevlådan och det mer eller mindre avgjorde saken. Mer plugg än såhär blir det inte idag. Jag kapitulerar och accepterar konsekvenserna, jag kan ju faktiskt skylla på att min jetlag inte har släppt än (den har faktiskt inte gjort det).

FLOWERBOMB


Min nya parfym som luktar underbart. Jag köpte den på Arlanda, det är Flowerbomb från Viktor & Rolf.

MY BLOOD IS SINGING WITH YOUR VOICE



#1: Det sker antingen en bombattack utanför mitt fönster, eller så är det någon som missade att nyår var för två veckor sedan.

#2: Detta är kanske det första och enda bilden från Thailand som jag lägger ut, insåg att det mesta som stått modell för min kamera är maträtter och träd...

#3: Satan i gatan vad jag är slut i kropp och knopp, det tog redigt idag kan man säga. Nytt pass och allt, träningsverk i morgon? Check.

POWERBANANAVOCADOSMOOTHIE



Hey! Här sitter jag och njuter lite av en banan- och avocadosmoothie och en kopp te. Laddar inför comebacken i jympahallen också - det tuffaste passet naturligtvis. Jag har myst runt i min tröja hela dagen också, när jag köpte den på Myrorna för kanske 50 kr var jag tveksam men nu älskar jag den. För övrigt är Myrorna den i klädbutik som är bäst på alla nivåer, synd att det inte finns i lilla staden långt borta.

ÅTERFÖRENING MED MITT GYM

Kärlek var det. Har ju haft en paus i och med Thailandsresan och så vidare. Idag var det svett och arga läten som gällde, la kanske på lite för mycket vikt men what the fuck! Gick ju på ren och skär adrenalin i alla fall, men nästa gång ska jag ta det lugnt med vikterna, att skada sig nu vore verkligen inte att föredra. Jag funderar faktiskt på att skapa en ny kategori - "träning". Det är en stor del av min vardag och intreserar mig mycket, har inte riktigt tänkt ut hur det upplägget skulle se ut men kanske lite information om hur man tränar på bästa sätt och hur man ska lägga sin kost och så vidare. På det stora hela borde jag ta mig i kragen och lägga lite energi på den här bloggen. Den hamnar ofta i skuggan.

Det är nytt år och många nya möjligheter.

SHE HAS RETURNED


Hon är tillbaka efter ett ganska abrupt uppehåll. Detta på grund av utlandsresa till Thailand, som för övrigt var underbart. Bilder kommer vill jag lova. Jag har lekt lite med photoshop och inte blivit klokare... Här måste verkligen övas. Mest ville jag bara säga att jag inte är död. Nu ska jag typ vila upp min jet lagade kropp. Återkommer imorgon!

RSS 2.0