You better get ready



Snart är det den 14:e november och Jimmy Choo släpper sin kollektion för H&M, jag har spanat in den och det ser riktigt bra ut, vet dock inte om det passar min plånbok... Vi får se om det blir något köp, det är ju faktiskt jul snart och min underbara vän Ida fyller 18 år den 1 januari så jag måste investera i en present åt den donnan också!

Hur kommer ni göra, köp eller inget köp?

Bild:HÄR

Att det alltid händer mig

Det är så sjukt typiskt att jag måste bli jättesjuk när jag har lov och kan njuta av att vara ledig och umgås med mina vänner. Jag är bjuden på två riktigt roliga fester och jag kan förhoppningsvis gå på i alla fall en av dem för att det är på fredag, men den andra som är på onsdag kan jag inte gå på, eftersom att jag inte är 18 än och mina föräldrar fortfarande bestämmer över mig och de tycker att jag ska stanna hemma och bli helt och hållet frisk!
Visst jag förstår det, men det är bara så god damnit jävla orättvist och irriterande, jag kommer aldrig kunna vara någon som ser detta som bara en lite grej man missar för att man är sjuk - jag hatar det!

Men i alla fall, på fredag (och på onsdag men jag får ju inte gå) så är det maskerad, man får klä ut sig till vad som helst och jag har inga idéer alls, imorgon ska jag kolla runt lite och se om jag kan få någon sorts inspiration...

 

               

Ska kanske göra en Heidi Klum och gå som Kali, det passar i alla fall mitt humör...

Bild: HÄR


Ibland vill man bara lägga sig ner och sova och aldrig mer vakna

Usch, usch, usch jag mår inte bra. Förkylningen har bara blivit sämre och jag mår pyton, sedan har jag haft en riktigt dålig dag, riktigt dålig. Tur att Coldplay finns, känns lite bättre av att lyssna till Chris's ljuva stämma....
Lov är det nu i alla fall och jag borde vara överlycklig med jag känner inte så mycket.

Nej jag lovar att skriva igen när jag är på bättre humör och låte bli att smitta alla med negativ energi.



Denna tjej är jag inte idag...


Bad day

Jag tror jag håller på att bli sjuk. Igen.
Jäklar också, precis blivit frisk och nu så måste jah åka på något igen. Det är halsen som trillskas igen, så jag har kurrerat mig med te och honung och halstabletter. Så min pluggardag har inte gått så bra för jag känner mig hänging också. Ah, jag vill ha lov nu på en gång för jag är helt slut!
Nej nu ska jag tillbringa min kväll framför Sex And The City och ignorera att hela min kropp skriker efter något sockrigt sött och hoppas att det ger sig.


Longing for the city that never sleeps

Min bästa vän Nicole ska åka till New York i vår och jag är jätteavundsjuk, men också jätteglad att någon jag känner bra får uppleva det.
Jag dras till new York och har gjort under många år, jag måste dit och det är snart. Jag måste få känna pulsen, störas av de oavbrutna biltutandet, sova i lägenheter  som luktar mat för att de är placerade över restauranger, se alla modehusen, vandra i centralpark, gå vilse på alla gator, känna mig som satc tjejerna, dricka latte på Starbucks när jag vill för att det finns ett i varje hörn, äta yogurtglass en varm sommardag, allt julpynt i början av november... Listan kan göras lång, och jag tror ni förstår vid det här laget att jag redan älskar New York, fast jag aldrig har varit där.

Jag är så besatt av NY att Nickan bett mig att hjälpa henne göra en lista med vilka butiker hon måste besöka när hon är där, haha. NY-planning day coming up.  


Bild: HÄR


Darling, Dries

Usch det är både kallt och ruggigt ute, mitt rum är precis likdant kallt och ruggist så jag har tänt mina många ljus för det är det mysigaste som finns.
Jag skulle dock vilja ha en jacka som kunde ge mig samma känsla som när jag tänder ljus och det har jag gjort...

                
Denna jacka vill jag ha, den kommer från Dries van Noten och kostar hundramiljader kronor, nej men nästan. But I want it so bad.
Om någon hittar ett budgetalternativ hojta till då, tack!

Bild: här

Harley Davidson

               

Funderar på att haffa en skönt sliten Harley Davidson t-shirt, det är coolt!
Kolla bara på Elin Kling som är sjukt cool i sig själv men ännu mer i denna t-shirt, jag får en lite Thelma & Louise känsla över det hela.
Får springa förbi beyond retro och kolla om de har någon, de brukar ha ett ganska bra utbud av t-shirtar.

Bild: här

XOXO

         

Ikväll är det premiär av Gossip Girl, härliga tider! Jag var sedan länge, innan serien kom, ett fan av böckerna och jag är nere i tv-serien också så jag ska bunkra framför tv nu med friggs chaite och mysa. Det kommer bli en hektisk vecka nu, två prov och en redovisning på tre dagar...

 

Bild:här


Guess what?

Jag har en glad nyhet att berätta, vet ni vad jag hittade igår?



Just det, skönheterna från Din sko! Jag är så lycklig, men nu blir det sex and the city.

Coco avant Chanel

             

Jag tror bestämt att jag har hittat en ny favoritfilm som kan mäta sig med Breakfast at Tiffany's! Cocco avant Chanel var underbar, jag och Helena satt och snyftade i slutet. Jag blev riktigt inspirerad av kläderna, det maskulina och jag måste säga att Audrey Tautou var riktigt bra som Chanel, slutscenen när hon satt i trappan då var hon verkligen grymt lik Chanel.
Nej, den kommer införskaffas så fort den kommer ut i butik.
Efter bion blev det tapas på San Leandro, hur mysigt som helst och riktigt god mat!

Dagens



En halv i alla fall, nu är jag jättestressad. Tröjan är second hand och smyckena kommer ifrån glitter, H&M, edblads &co och pulsar!

The Local Firm



Jag vill ha dessa plagg från det svenska mäsket The local firm just nu! Det är min önskeoutfit just nu, eller kanske min kvällsoutfit för jag ska har en biokväll med min coola faster Helena ikväll. Vi ska se Coco avant Chanel och sedan gå och äta mat på tapas restaurang, urmysigt! Det var min födelsedagspresent från henne och familjen. Jag kan tycka att det är mysigar att få sådana presenter ibland.
Okej så det är ändå lite problem för jag har ingen aning vad jag ska ha på mig ikväll... Om jag hinner kanske jag slänger in en kvällens outfit, hoppas inte för mycket bara.

Bilder: http://www.thelocalfirm.com


I'd like to look like Mickey Mouse



Årets stortrend, musöron à la Musse Pigg.

Bild: http://thesartorialist.blogspot.com

We don't need no education

Åh, vilket dålig dag! Huvudet är inte med, hela dagen började med att jag får springa tillbaka hem två gånger för att jag först glömde borsta tänderna och sen glömde jag bokningsnumret. Försenad såklart, men jag hann i alla fall till skolan innan den började.
Efter första lektionen så fick jag till min stora gläjde veta att jag har ett grupparbete och en italienskalektion som krockar imorgon och jag måste, måste, måste vara med på grupparbetet så jag mailade min lärare och frågade om jag kanske kunde få någon form av hemuppgift, men hon har ju självklart inte svarat på det.
Sedan bleb det ett väldigt tråkigt studiebesök vilket förstörde dagen ännu mer och efter det skulle jag hämta ut mina älskade Kentbiljetter, då visar det sig att en av oss glömt pengar. Jag skulle redan lägga ytterligare 400 kr utöver min egen för att jag skulle lösa ut två biljetter men jag var tvungen att lösa ut halva hans biljett också så just nu är jag snorfattig! Och när jag kommer hem så är jag dessutom urhungrig för det serverades korv (vafan, varför just korv?) till lunch, men nu är det mat! Sedan blir det extermt roligt att plugga latin b...



Dessa skor vill jag ha så att jag kan känna att min dag blir lite bättre... De kommer från Topshop och kostar säkert runt 800 kr.

Bild: här

At school...

Right, det är så jävla mycket att göra just nu!Tvåan kommer vara min död så jag har ingen lust att sätta mig och börja, jag känner mig i alla fall bättre men jag är inte det minsta sugen på att sätta mig och plugga just nu...
Ante komprecis förbi för hans mobil hade hakat upp sig i vibbrationen och han var tvungen att springa ut från klassrummet, hehe.
Usch nej jag måste fortsätta nu!
Back to work!

Från i fredags



Linne H&M, Leggins Gina Tricot, BH H&M, Halsband H&M, Armband H&M,Thailand och Edblad & co.

Vi firade min och Tessans födeldedagar (bortse från mina tillfälliga strumpor)

The City maraton

Igår blev en hemmadag, jag mår pyton. Kände mig mycket bättre i fredgas och på kvällen så firade vi min och Tessans fördelsedag och sedan gick vi ut och dansade, det skulle jag inte gjort. Jag ligger här framför tvn och har feber och känner mig svag. Jag hoppas på ett nytt the City maraton som det var igår, the city är superbra. Screw the hills, de har fula kläder! The City tjejernas stilsäkra attityd har fastnat på mig och det är precis så jag vill tillbringa min sista sjukdag, jag måste upp till skolan imorgon, jag vill inte missa för mycket.
Jag gillar speciellt Erins stil, bohochic som bara den!








Bilder: google.se


LIFE'S TOO SHORT

Artikelbild

Nu börjar det kännas lite bättre, jag ska vinna över den här förkylningen! Jag ska fira min födelsedag med mina kära vänner imorgon och sen ska vi dansa, jag kan inte var sjuk då. Så nu boostar jag med halstabletter, kan jang, enchinagard tabletter och alvedon.
Medans jag gör det tittar jag på sex and the city och letar fina kläder på internet och som jag nämnde förrut så vill jag har en leopardpäls. Denna finns på zara och kostar 799 kr, jag vet inte om jag tycker att det är lite dyrt!
Åh jag vet inte...

Sjuk


Sjuk.
Ingen ork.
Igår fyllde jag år och mådde hur bra som helst, tänk hur det kan förändras över en natt. Nu mår jag förjävligt, så detta blir ett extremt kort inlägg om ingenting. Grey's ikväll.

Girls night out



Är detta en reklambild för Roberto Cavalli eller Lindex?

Rätt svar: Lindex, men de är pretty damn lika eller hur? I höst kommer dessa klänningar finnas i butik och de är inspirerade av 80-talet och lite äldre filmer. Jag måste säga att jag tycker att det ser riktigt bra ut, älskar den rosa klänningen längst ner till höger.

Bild: här

RSS 2.0