N to the big city



Idag åkte min bästa vän Nicole till New York, jag är så fruktansvärt avundsjuk men också väldigt glad för hennes skull! Jag hoppas att hon har det sjukt bra denna vecka.

Bild av NY: här


Det är bara minnen för livet



Jag har gjort ett collage av det som jag vill ha just nu.

Drive dead slow









Jag är mycket svag för fotouppslag som anspelar på USA, det spelar ingen roll om det är inspirerat av ett sunkigt motel, ett roadcafé, en roadtrip eller den amerikanska södern. Jag blir lika fångad varje gång, can't help myself.

 

Bilder: här


They say it is just a state of mind



Jag saknar att vara tre. Livet var okomplicerat och man kunde gå runt i rosa overall när det var kallt. Istället är jag 17 år, livet är mer än komplicerat och jag fryser i en beige päls... Den här dagen har varit hemsk. Nu ska jag träna, det har jag faktiskt längtat efter och jag ska få göra det men älskade Nicole som drar till NY på fredag. Hon ska köpa nya converse år mig, härligt! När jag kommer hem har jag bestämt mig för att jag ska mysa, kolla på Gossip Girl och läsa gamla blogginlägg av Elin Kling.

Bilder: här

We get on







S V I N K A L L T . Jag trodde jag skulle tappa mina fötter när jag fick de fem minutrarna från McDonald's hem till mig där jag tillbringade en del av kvällen med köpt, blaskigt kaffe och finaste Linnea. Det var värt det.
Nu ska jag snart hoppa i säng, borde kanske ha pluggat lite mer matte men jag satt ganska länge när jag kom hem så jag tror jag hoppar det. Istället lyssnar jag på härliga Kate Nash, hennes låt "We get on" är ord på det jag känner just nu...

Bilder: här

You know you love me



Jag vill ha en egen lägenhet. Jag är ensam hemma just nu och jag har kommit på hur mycket jag älskar att vara helt ensam hemma. Mina egna bekymmer om att jag måste städa, handla och laga mat. Just nu sitter jag och kollar på första säsongen av Gossip Girl och målar naglarna. Sunday bloody sunday...

Bild: här

Sad eyes never lie



I'm bloody sick of this snow! Jag vill ha vår, fågelkvitter, sol, gröna blad, lyckorkänslor för minsta lilla. Igår var jag hemma his Närhi och tittade på film och pratade ut i sängen. Idag ska jag hem till Ivarsson och vi ska baka, laga mat och fixa hennes fotovägg. Ibland ska man inte vara ensam.

Bild: här

Mischa B







Idag har varit min ineffektiva dag. Jobbigt, eftersom det har varit distansdag och jag har inte gjort någonting! Nu sitter jag och kollar på sex and the city och läser gamla inlägg av Elin Klings blogg när hon bloggade på kanal 5, då var hennes blogg grym, nu känner jag mest att den är tråkig...
Anyway hittade dessa bilder på Mischa Barton!

Bilder: här

When life gives you lemons









 



Livet är fullt av citroner just nu, inte nog med att jag mår piss av olika anledningar utan nu har jag också fått feber... Mina tankar just nu är att gifta mig med en italienare och flytta till Italien, speciellt om de ser ut och har likadan stil som Francesco Cominelli redaktör för Vogue Homme.

Bilder: här


Hat.

Du gör mig illamående. Jag kommer inte gråta över människor som inte gråter över mig. Inte en endaste tår.
Inte en.













(Jag är sällan uppriktigt personlig i mina inlägg, men idag är en dag när jag verkligen behöver skriva något för att få utlopp för det som äter upp mig. Inte många av er kommer förstå, men helt ärligt bryr jag mig inte.)


Jag skadar dom som ler



Erin Wassons klädkollektion. Jag vill har vartenda plagg kan jag säga. Jag kommer inte överens med matematik b...

bild: här

Valentines day



Jag tycker att alla hjärtansdag är överskattad. Jag är ledsen men jag tycker att det är fel att människor som inte har någon måste känna sig självmordsbenägna en dag om året för att allt är då gulligulligt och puttinuttigt för alla som har någon. Och alla som är tillsammans ska under en dag visa mer kärlek? Det borde man väl ändå göra varje dag. Äsch, jag är ledsen att jag förstör den rosaröda stämningen men jag är trött, har varit djävulusiskt dålig på att blogga och jag har jobbat idag. Jag borde verkligen, verkligen plugga men jag är mer suger på att äta chokladmuffins och titta på satc... Kan återkomma när jag är mer positiv.

Say something else



Jag gillar den transparanta trenden, funderar på att köpa en tröja jag också.


Bild: här

Drumming song



Nu ska flitens lampa lysa, allt blir så mycket lättare med Florence i bakgrunden. Nu - redovisning och te! 

Cindy Crawford






As beautiful as always.


Bilder: här


6 februari



Klänning: second hand(weekday's)
Hatt: H&M
Halsband: H&M
Armband: Edbland&co
Ringar: H&M och Edblad&co

Hej jag vill vara du





Gala González. Top of the top, får alltid en kick av att läsa hennes blogg.

 

An någon anledning så publicerades aldrig mitt inlägg från igårkväll så jag nu, men det gör inget. Igår var första dagen på nya jobbet och jag jobbade med Ida och det gick bra. Sen åkte vi hem och slängde oss i duschen och fixade oss och åkte iväg till Sanna för att fira Sanna och Linneas 18-års dagar. Det blev en urmysig kväll med gänget, jag väntar på att Ida ska lägga upp bilderna så att jag kan sno dem av henne. Nu borde jag plugga matte men jag är förjävla trött alltså. Lite te kanske...

 

Bilder: här

UPDATE: Blogginläggen hade visst publicerats.


Jag ska slå er med häpnad



Idag var första dagen på jobbet! Det var sjukt kul att få jobba med Ida, men imorgon ska jag jobba med en annan tjej. Jag måste jobba tillsammans med någon ett tag framåt eftersom att jag inte är insatt ordentligt än. Ikväll ska vi gratta älskade Sanna och Linnea så båda fyller 18 idag respektive imorgon, det ska bli mycket trevligt dock en relativt tidig kväll eftersom att jag ska upp kl fem och åka till jobbet. Jag kommer nog inte vara så jättepigg.

Tröjan kommer från chicy.se och jag är lite sugen på att köpa den. Ca 400 kr tror jag att den kommer kosta, men det blir inte ett köp förns i mars då första lönen kommer! Kanske ber Ida ta en kvällens på mig sen.

Bild: här

Louder the sirens, louder the bells







URK! Jag är helt slut i kroppen, tre dagars träning och min kropp har blivit kickstarad efter ett mycket långt uppehåll på ja, nästan tre månader. Nu jäklar ska jag ta tag i mitt liv, har slitit med matte och engelska och nu ska jag sätta mig och studio un pù l'italiano. Annars är det en helg full av saker fredag blir en stund men Nicole, lördag first day at work och sedan firar vi Sanna och Linnea och allt avsultas med att jag ska upp tidigt som bara den och jobba på söndag också. Haha, ingen sovmorgon alls men jag får ta en tupplur på bussen! That's just life you know.

Annars då? Jo jag vill trotsa vintern och gå i sommarkläder tack!

Bilder: här

Sometimes I feel like throwing my hands up in the air











Ja, jag är igång med träningen igen! Känns hur bra som helst, jag vill be om ursäkt för att jag var så sur igår. Allt är inte dåligt i mitt liv, jag lovar. Jag har till exempel två bästa vänner som fyller 18 i helgen och ska firas, jag ska jobba min första dag på mitt nya jobb, jag ska träffa min Nicole på fredag som jag inte har träffat ordentligt på jättelänge. Min kära vän Ivarsson tipsade mig idag om att Bik Boks vårkollektion ser mycket bra ut och jag kan inte annat än att hålla med, här har jag mina favoriter. Jag älskar de prickiga strumpbyxorna och de svarta byxorna!

Bilder: här

High speed



Fan vad jag inte orkar idag. Jag är trött och sur, jag vill egentligen bara dra täcket över huvudet och inte komma fram förens till våren. Jävla vinter, jävla skola, jävla kille, jävla människor, jävla familj. Allt är bara dåligt just nu, så jag har bestämt att ikväll ska jag bara isolera mig från omvärlden, plugga det som ska göras klart och jag ska äta choklad - det är det minsta jag kan bidra med för att få mig själv på bättre humör.

Det enda positiva just nu är Coldplay och att den här klänningen från Monki är väldigt fin.

Bild. här

Debbie Harry



Bild: här

 

Trött i både kropp och knopp. Imorgon vill jag se ut som Debbie harry, kommer nog inte göra det dock. Nu ska jag gå och lägga mig.


RSS 2.0