SADNESS IS A BLESSING



Så jävla vacker, jag blev tårögd. Det är så äkta, det är så sårbart, det är så mycket Edie Sedgwick över det. Jag älskar Lykke så mycket.

IN THE SUN IN THE SUN



Five facts:

1. Jag hade invigning för mina nya springskor idag, en runda på lite med än 6 km i lugnt tempo. Skorna gjorde ett bra jobb och jag tror att vi kommer bli bra vänner framöver.

2. Imorgon är det Valborg och det ska firas med födelsedagsfest, middag och en fin flaska rosé, årets första.

3. Jag impulsbeställde en studentklänning igår...

4. Jag skulle aldrig i hela mitt liv ställa upp i en dokusåpa såsom "the batchelor".... (tittar på nån liknande just nu och har säkert himlat med ögonen sex gånger under tio minuter...)

5. Att grilla kan ju vara det mest underbara just nu, älskar doften av kolgrillar, there's nothing like it!


Bild

COTTAGE CHEESE & DRIED APRICOTS



Hey kids! Idag har jag jobbat och lyssnat på musikhjälpen (åh, lycka!). Försökte mig på att använda mina presentkort på Edblads men det gick inte så bra. Kom hem och plockade med disk osv. Nu har jag precis ätit keso med äpple, banan och kanel och lite torkade aprikoser. Favoriter allihopa! Det vankas spinning och en myskväll, känner mig lite trött idag...

SUIT UP!




Ska spendera kvällen med mitt nya beroende: How I met your mother! Jag skrattar hela tiden, så himla roligt! Gud jag är verkligen kille på riktigt, snart lovar jag att jag kommer börja citera Barney...


Bild




NIKE LUNARGLIDE+ 2




Tjackat nya dojjor! Det var absolut dags för ett par nya löparskor och dessa är ganska neutrala med ger stöd för dem som överpronrerar lite som jag gör. Ska invigas på torsdag. För övrigt har den här dagen gått helt galet fort och jag måste sätta mig ner och plugga lite för annars kommer det aldrig bli av!

I ROLL WITH PACO






Jag har lyckats få lite färg och dessutom ett redigt värmeutslag över vänstra armen... Men vad gör det om hundra år. Idag har jag inte varit produktiv, mest cyklat runt, hängt i gräset och lagat mat. Jag ska iväg och träna om en och en halv timme, skönt.

Nu när det blir varmare tider kommer jag alltid fram till samma slutsats som jag gjort de senaste tre åren - jag har inga sommarkläder. Inga ordentliga som sitter löst och är svala. Alla mina lite tunnare kläder är så opraktiska i varmare väder. Måste på riktigt ta tag i det här problemet, veckans uppdrag.

Bilder

PARKHÄNG









Idag var en bra dag. Idag hängde vi i parken. Idag var det sommarvärme. Idag har jag bokat min plats på skolan i Milano.

LÄGET DÅ HÅRET?




Lite kortare. Gillar'e, skönt att inte ha en man såhär när det blir varmare ute! Dags att återvända till förbaskade Roden...


Update: haha, alltså in en man-man utan en maaan (typ hästman)!

YOU CAN RUN BUT YOU WON'T COME FAR





Satanigatanihelvete vad kul det var igår. Så lyckad kväll, från middagen tills att det var dags att gå hem. Jag har ont i hela kroppen för att jag dansade så mycket! Temat på skivan var "Min Idol" så jag och Ida kom som Rebecca och Fiona med egentillverkat mixerbord som jag tvyärr inte har någon bild på. Mixerbordet bestod av en gammal Crocodile-kartong och vakterna trodde att vi försöka smuggla in öl, haha.

Idag är som sig bör en ledig dag, men jag traskade iväg till frisören klockan nio imorse och var redigt ynklig, men efter två koppar kaffe borjade jag känna mig som människa igen och dessutom med nyklippt hår!

FHEEST!

Studentskiva ikväll, så pepp! Det kommer bli så jävla bra!

GUBBJACKAN



Gubbjacka från Myrorna - 85 spänn!

FEM SAKER


1. Det fina vädret fortsätter!
2. Jag känner mig lite sällskapssjuk.
3. Jag ska sluta styrketräna ett tag, har insett att jag har byggt rätt mycket muskler och jag vet inte... Det är inte så snyggt. MEN jag tänker inte sluta träna, bara hålla mig borta från gymmet ett tag. I och med att det antagligen är torrt i de flesta spåren så är inte springpremiären långt borta.
4. Jag har hängt lite väl mycket på facebook de två senaste dagarna, ohälsosamt!
5. Det är studentskiva imorgon!!!

MINNEN AV APRILHIMLEN


Åh, en sådan underbar dag! Jag har ätit den första middagen utomhus och vilken middag! Slängde ihop en halloumisallad för att hylla vädret och det blev en redig hit! Tror bestämt att jag förmodligen kommer leva på detta i sommar.

Förutom att äta ute har jag också varit och tittat på årets första utomhusfotbollsmatch (för mig alltså), dock bara de sista 20 minutrarna med mina favoritkillar! Älskar hur man bara kan svänga förbi och träffa jättemånga man känner. Gud, vad jag älskar våren!

THEY SAY IT'S SPRING




Guuuud vad jag är trött, fast ändå inte! Vilken dag, så jäkla underbart väder. Vi satte oss ute efter lunchen och hindrade alla rökare från att röka i sin rökruta (helt rätt!).

Jag har verkligen påverkats av att våren är här, all trötthet och nedstämthet som plågade mig under hela hösten/vintern är som bortblåst. Istället är jag full av energi och känslor, jag känner mig nästan nykär utan att ha något speciellt kärleksobjekt eller så är alla är mina kärleksobjekt, jag vill bara kramas hela tiden! Nu känner jag också att skolan snart är över, det är så härligt att kunna bocka av uppgifter och slippa känna sig stressad! Mitt fokus nu ligger på vår studentskiva, så pepp!

Bild

I MORGONDAGENS GREPP


Alltså schemat för min morgondag är inte kul någonstans:

06.00 gå upp
07.40 ta mig till körskola
08.00 körlektion
08.50 franskpresentation
10.10 tal i svenska c

Detta betyder i principen att jag ska memorera två självskrivna texter och vara vid mina sinnes fulla bruk plus lite extra observant och klar i huvudet i ca tre timmar utan ens en paus att andas?! Jag säger en sak, kaffe och FML!!!!!!!!!

Bild

SECOND STAR TO THE RIGHT AND THEN STRAIGHT ON TILL MORNING





Favoritfilmen när jag var liten.



SJÄLVPORTRÄTT MED SJÄLVUTLÖSARE




I SPILLED THE INK ACROSS THE PAGE TRYING TO SPELL YOUR NAME




Dags att damma av bloggen nu efter helgen kanske, jag är så satans dålig på att blogga på helger. Snabb resumé av helgens sysslor, fredag; middag med projektgruppen för lite smygfirande av projektrapportens färdigställande + en Jonathan, lördag; jobb (...), söndag; morgonpromenad med mamma och projektplugg (nästan klara). Så klart.

Idag fick vi en uppgift på Foto A att ta ett självporträtt med självutlösare. Jag och Ida hoppade in i toyotan och brummade till Malsta och fotade hela förmiddagen och fick j*vligt coola bilder. Ska be att få dessa av Ivar så att jag kan visa, men en liten teaser är att jag för fan har en mansrygg!

Bild

HEART RATE



Kraschlandade i sängen nu. Jag är helt slut, prov, skriva klart rapporten, träna... Det har varit en påfrestande dag som resulterat i mycket gjort och en allergiattack på köpet. Visitade Ida med hennes djurpark till hus och nu snörvlar jag utan dess like. Inge vidare.

Imorgon är det nya tag, men det tar vi om ca 12 timmar. Nu tänkte jag kvarta!

Bild

HEY JOE, WHERE ARE YOU GOING WITH THAT GUN OF YOURS?



Jag sitter och rabblar filosofiska definitioner och begrepp i min ensamhet men Jimi Hendrix i bakgrunden. Denna man alltså, han är fantastisk i musiken fortfarande. Dessutom en inspirationskälla i massor; musik, hår, kläder, budskap, you name it.

Om jag kunde spela musik skulle jag hjälpa dig med fredens språk baby! Lyckligtvis finns det andra som för den visionen vidare.

Bilder

75 MINUTER



God morgon sunshines! Jag sitter här på morgonkvisten med mitt kanelkaffe och ska alldeles strax sätta mig och finslipa kunskaperna till mitt franskprov senare idag. Som ni ser kör jag på snedbena idag för omväxlingens skull, ville dock kombinera detta med ruffsigt morgonhår vilket kanske inte var helt lyckat. Jag väldigt tjockt hår och det kanske inte var den bästa förutsättningen för morgonruffs eftersom att det mest ser "tugnt" ut. För övrigt har jag bokat in mig på ett 75 minuters spinningpass (glup?!) ikväll...

IN WINGS OF YOUTH WE REMEMBER






Bilder

GET YOUR FILTHY FINGERS OUT OF MY PIE




Jag är ju rätt lyckligt lottad som har en dag i veckan när jag får sitta hemma och plugga utan att få någon typ av frånvaro i skolan. Dock har jag en konstig spärr som sätter in ca klockan två, då kan jag inte plugga längre. Det tar stopp, koncentrationen packar väskan och drar så att säga.

Så nu sitter jag här och har gjort ingenting i en timme snart och är dessutom inne på min andra kopp kaffe. Favoriten i P3 rullar i bakgrunden och jag tror att det är dags att göra en smoothie för det är jag så ruskigt sugen på. Kanske återvänder koncentrationen då...

Bild

SPELL & THE GYPSY COLLECTIVE


Hittade en ny sjukt ball blogg igår; Spell & the Gypsy Collective! De lever ut mina absolut galnaste hippiedrömmar och har så himla fina smycken. Det här är lätt hur jag vill se ut i sommar! Jag är lite smått besatt av 60/70-talet nu när jag läser Just kids som jag varmt kan rekommendera!

Bilder

REDISCOVERY






Återupptäckte liksom Anywho.dk nyss! Följde deras blogg slaviskt förut och sedan tröttnade jag, men i och med detta så fick lite ny inspiration. Danskarna är duktiga på att distribuera mode, jag skulle vilja säg att de är snäppet bättre än svenskarna på att klä sig också.

Bilder

AND YOU'RE WISHING YOU COULD STAY THE NIGHT




Vet ni vad gjorde imorse?

Jag gick upp 04.45, hoppade in i duschen, åt frukost, cyklade till bussen, åkte bussen, kom till jobbet endast för att inse att nej. Jag ska inte jobba idag...

Fick sätta mig på bussen som tar nästan en timme, hem. Skrämde livet ur mamma när jag satt i köket och läste tidningen när hon kom ner. Nu sitter och pluggar och är hungring trots att jag ätit två frukostar (...) idag! Dags att ta den tänkta matlådan kanske.

P.s. Jag är smått besatt av Yeasayer nu för tiden!

NERVOSITET BLAND KUDDARNA


Högskoleprovet imorgon... Jag är skitnervös, så jag bestämde att ikväll ska jag bara göra sånt som jag vill och chilla lite på saken. Jag tittade på Amelie från Montmartre, åt årets första jordgubbar som mamma så snällt hade köpt åt mig och gjorde linssoppa. Imorgon får gå som det går och jag ska försöka hålla mig till de orden genom hela dagen och inte psykbryta direkt innan. Puss.

NYGAMMAL SKJORTA





Herregud, min webkamera är exeptionellt dålig och bilder ser lika dåliga ut. Men i alla fall. Jag rotade fram en gammal vit skjorta jag köpte på högstadiet och satte saxen i den och gjorde den midjekort. Rätt ballt, jag har en nästan osund relation till saxen, klipper i väldigt många av mina kläder...

RSS 2.0