DIANE, REMIND ME TO WRITE ON MY BLOG THAT TWIN PEAKS I S FRIGGING FANTASTIC


Twin Peaks-kväll ikväll, akta er vad jag älskar den serien. Se den, gör det! Har vi en deal? Bra. Lova, jag gör potatismos av den som fuskar!

VÄÄÄÄÄSKAN?!


Väskan?! Hur fin? Dog lite smått när jag såg den...

Jag är så trött idag och bränd på ryggen från gårdagens underbara trip till Furusund med Norstedtan. Jag längtar lite till middagen; fisksoppa med vitlöksbröd. Efter det är det dags att springa, hur i hela friden jag ska orka det i den här värmen kan man fråga sig. Golvet känns väl som en bra parkeringplats efter den vändan.


Bild

WE ARE SUCH STUFF AS DREAMS ARE MADE ON







Bild

MIDSOMMARAFTON







En så himla fin midsommarafton. Det var så otroligt typiskt för oss; grill, mängder av skratt, tjafs om musik, hänga lite på en brygga, femkamp, bad och ganska rediga mängder med alkohol...

GLAD MIDSOMMAR


THE K(L)ING


Har lite smått panik över vad man ska ha på sig på midsommar, har varken tid eller pengar att lösa problemet genom att köpa något nytt. Så jag attackerar problemet och kollar igenom Elin Klings gamla blogg för inspiration. För låt oss inse det uppenbara, hon är kungen på det hon gör. Ingen kan mäta sig med det. Jag måste erkänna att jag inte gillar henne lika mycket nuförtiden som jag gjorde förr, när hon bloggade för kanal 5. Hur som haver är det i alla fall till henne jag vänder mig en ångestladdad kväll som denna...

Bild

MOODS








Bilder

IS THE UNIVERSE TRYING TO SEND ME A MESSAGE?





Jag har länge tänkt att jag borde köpa mer färg till min garderob eftersom att majoriteten av min kläder är svarta. Jag inbillar mig att färg gör att man blir glad och att de flesta uppfattar någon som kan kombinera färgade plagg som någon med en genuint snygg stil. Jag vet att jag gör det i de flesta fallen.

Jag bläddrade runt på en streetstyleblogg som jag så ofta gör och fastnade för bilderna ovan, omedveten om att varje bild har någon form av neongult i sig. Är detta universum som säger till mig att jag borde köpa ett neongult plagg? Kanske.


Bilder

PERFEKTION



Gud, vad jag älskar den här kvinnan! Tjat, jag vet men det är sant. Hon är perfektion personifierad, utan tvekan.

Bild

TWIN PEAKS









När jag låg hemma sjuk i veckan började jag kolla på Twin Peaks för andra gången. Satan vad bra Twin Peaks är, första säsongen i alla fall. Kultseriern är min bff dessa regniga sommarkvällar. Om jag fick välja en man att gifta mig med bums vore det ju special agent Dale Cooper, inte på grund av hur han ser ut men karl är ju fantastisk!


Bilder via google

WILD HORSES WE WILL RIDE THEM SOME DAY



Baksidan med att vara sjuk är att man inte kan göra så mycket mer än att ligga i sängen. På grund av att jag således bara har legat i sängen i två dagar, har jag också haft väldigt mycket tid att fundera på ett och annat. Ofta när jag funderar kommer jag fram till saker som oroar mig. Så även denna gång, det jag har kommit fram till att jag oroar mig för är följande:

1. Jag är riktigt orolig för att de pengar jag tar med mig till Milano inte kommer räcka för fyra månader, jag har valt att inte ta studielån utan har tjänat (tjänar) ihop alltihop själv. Eftersom att jag aldrig varit i Milano, eller ens i Italien, har jag ingen aning om vad saker och ting kostar, tänk om jag missberäknat alltihop?

2. Orosmoln ett från förra veckan är upplöst och det var hur jag ska ta mig från flygplatsen. Hur som helst är orosmoln två från förra veckan fortfarande kvar, hur ska jag hinna/orka få tag på middag? Och viktigare, hur ska jag hinna/orka få tag på frukost? Jag landar på kvällen och kommer vara helt slut. Något säger mig att jag lär spendera ganska mycket pengar på mat den första veckan...

3. Hur i hela frides namn ska jag kunna packa ner kläder för 16 VECKOR i EN RESVÄSKA?!?!?!?!?!?!?! Jag som har beslutsångest varje morgon...

I mitt skujdomstillstånd kom jag även fram till en icke-orosslutsats:

Sluta oroa dig, släpp på kontrollen och låt saker och ting lösa sig på plats. Detta, kära vänner, är något jag måste lära mig. Detta är det jag kommer lära av mest; att inte veta hur saker och ting löser sig fören de är lösta och framför allt inte oroa sig för hur eller om de kommer lösa sig. Allt löser sig, Karlsson, på ett eller annat sätt.

Bild

LONG TIME NO SEE



Länge sen, jag vet. Studenten var helt fantastisk, alltså verkligen jag kan inte beskriva lyckan. Det var magiskt, helt klart den bästa dagen i mitt liv. Som följdes med en dunderförkylning som jag i nuläget försöker hämta mig från. Ville bara låta er veta att jag lever.

STUDENTFÖRBEREDELSER

Imorgon är det dags! Största dagen i mitt liv hittills, jag bakar blåbärspajer för fulla muggar och ska alldeles strax cykla iväg och pynta vårt flak. Vi säger att vädret håller i sig till imorgon också va? Jamen visst!

NEVERMIND I WILL FIND SOMEONE LIKE YOU




Sista veckan på gymnasiet. Sen är det över, det har gått så fort. Helt galet fort. Enda dagen förbannade jag sista inlämningsdatumet, nästa dag var det helt plötsligt fyra dagar kvar. Nu ska jag vara vuxen, jag ska ut i världen, plötsligt blir allt på riktigt. Det jag längtat så efter är runt ena hörnet och nu är jag lite rädd för de små stegen som tar mig dit. Men nu ska jag skärpa mig, jag kan vara orolig sen. Nu ska jag njuta av de fyra dagarna som är kvar, som troligtvis kommer bli de jag minns med glädje. Jag ska leva efter det måtto som jag och mina älskade språkarvänner har levat efter i tre år In crastinum differo res severas - Viktiga saker skjuter jag upp till morogndagen.


Bild

I'VE GOT A BAD DESIRE



Dags att ta taf i jakten på studentkläderna ordentligt! Hejsvejs!

TORSDAGSSYSSLOR


Jag har tillbringat nästan hela dagen i köket, bakat focaccia till min studentmottagning.


Jag skulle även provlaga en veggolasange till studentmottagningen. Jag har aldrig lagat lasange förut och var ensam hemma och jag antar att jag gjorde rätt många rookiemisstag... Typ brände den.


När man lyfte av kollocket blev den i alla fall riktigt god. Jag tror att jag börjar min italienska matlagningskarriär ganska bra. To be contiuned...

ENOUGH

Som ni vet är jag noga med min träning. Jag är ganska noga men vad jag stoppar i mig också, av den enkla anledningen att jag vill äta det som är bäst för min kropp. Jag har hur som helst under några veckor hamnat i ett dåligt mönster, jag har alltid varit en person som älskar sött, men det har blivit lite för mycket av det söta. Sommaren har ju så många alternativ till sötsaker, en jordgubbsälskare som jag måste bara sätta stopp. Nu är det nog!

EVERY TEARDROP IS A WATERFALL



Coldplay släpper ny låt på fredag, åh, åh, åh, åh, åh!!!!!


Bild

RSS 2.0