12.21

Ah, fint väder! Själv sitter jag inne och vet inte om jag ska hoppa i i duschen eller skjuta upp det, dilemma... Annars då, jodå jag lever, har gått och skaffat mig typ 11-12 myggbett på benen som har plågat mig, är helt nere i Stieg Larssons "Män som hatar kvinnor", köpt ny mascara, hårspray och hårinpackning, ikväll blir det fröken händels residence med övernattning och så imorgon bär det av till Forsmark, studiebesök alltså!
Jäklarns vad helgerna går fort, men nu är det bara två veckor kvar och det är sol ute! Inga problem att ta sig igenom detta, fast man börjar känna att det tar emot nu, helst av allt skulle man ju bara vilja mysa i parken på en filt med jordgubbar (är svag för jordgubbar).

Jag köper alltid Elnette, när jag köper hårspray och de har en ny flaska som är designad av Odd Molly. Den var faktiskt ganska söt.


Nej, nu har jag bestämt mig för att hoppa in i duschen, kanske till och med använda nya hårinpackningen, mitt hår är galet slitet och jag anar att Carro (min frisör) kommer att skälla på mig på torsdag...

15.18

                 
Läste precis att Sofie Fahrman ska släppa en roman som handlar om en modebloggerska som åker till NYC, och sedan kommer hem till Stockholm.
Jag funderar faktiskt att köpa boken, jag gillar Sofies blogg och hon har funnits i modebranchen länge och jag tror nog till och med att den kan vara riktigt bra.
Den ska släppas i höst så då kommer mitt betyg, tills dess så får man ju bara önska henne lycka till.


Bild: http://blogg.aftonbladet.se/22226


20.11

Jäklar vad det är mycket som händer den här veckan, igår sprang jag vårruset som sagt! Jag sprang på 29.30, helt okej och jag är jättenöjd, synd bara att det regnade men jag och fröken Händel var sjukt taggade! Sedan så har jag ett prov imorgon och ett på fredag, sedan är det helg. Kämpa, kämpa, men det här kommer att gå och det är ju snart slut!
Jag funderar på att åka in till stan i helgen och go second hand, det var ganska länge sedan och det kan vara kul att köra typ en halvdag, Nicole och jag.

Åh, nu börjar jag längta efter härliga dagar vid havet, och då så kommer jag också tänka på en sak som jag vill införskaffa mig i sommar, nämligen en sjömanshatt! Ni vet en sådan som ser ut som en studentmössa fast i sailor-stil. Hur coolt som helst, och i Vogue Paris, juni/juli så har de ett jättesnyggt fotojobb som spelgar men vision!

Sasha Pivovarova Vogue Paris June 2009

Sasha Pivovarova Vogue Paris June 2009 2

Sasha Vogue Paris June 2009 Bruce Weber

Sasha Pivovarova Vogue Paris June 09

Bildkälla: www.stylefrizz.com

Distansdag, Aqua och Skoltrötthet

Hm, sammanfattar det jag gör just nu. Lyssnar på 90-talets storheter Aqua och har distansdag men orkar inte göra något.
Ja, skoltröttheten tar på en, och det börjar kännas...
Men till något bättre, jag nämner helt kort lödagen, det gick bra och det blev bio. Änglar och demoner, båda tyckte att den inte var så bra efter att ha läst boken... Hehe, ja jag säger då det!
Jag är så dålig på att ta dagens men idag har jag gjort det, den är en konstig vinkel men jag ser ganska konstig ut idag så... Det är bara en hemmaklädsel så det är inget märkvärdigt!

           

Tröja från Champion (pappas gamla som jag knutit runt magen) & jeanskjol från H&M.

Kate Moss for Topshop

Ja, en ny årstid är här och kläderna också. Tyvärr så vräker regnet ner och jag blir galen, det ska ju inte regna i Maj!!!

Anyhow, Kate Moss har släpt sin sommarkollektion för Topshop och tydligen har det uppmärksammats mycket kring en byline bild då hon visar sina bröst. Personligen märkte jag det inte ens förens jag läste om det, man menar då alltså att detta inte skulle vara bra eftersom att Topshop är en kedja som riktar sig i främsta hand till unga kvinnor/flickor, och att detta inte ser bra ut(inte bilderna utan konceptet).
Jag tycker inte att det är fel, i dagens läge finns det många vackra bilder, som har med modesammanhang att göra, på halvnakna kvinnor. Jag ser inget fel i det, bröst är en naturlig del av kvinnors kropp och det är väl egentligen fel att försöka dämpa ner ett faktum och säga att det inte ger en bra syn på kvinnosamhället, när det i själva verket bara visar en så pass naturig kroppsdel. 
Nu säger jag inte att alla flickor/tjejer/kvinnor ska bränna BH:n och visa brösten, utan att det inte är ett fenomen som behöver behandlas som en skandal utan mer som något vackert hos en kvinna. Det spelar ingen roll att Topshop riktar sig till yngre kvinnor, inget på bilden i fråga ger en pornografisk vinkel, det är ett klädesplagg!
Om detta väcker stor uppståndelse så kan man ju lika gärna censurera filmer där kvinnor visa sina bröst också, och det känns ju bara dumt egentligen. Så kom igen nu, var inte så trångsynta och se det vackra istället!




Bildkälla och källa: http://kanal5.se/stylebykling

 

Bloglovin

Mixtrar lite, bry er inte om mig, lala.

P.s. nu ska ni förhoppningsvis kunns följa mig via blogglovin.com!
Följ min blogg med bloglovin

Det ska va' gult och leva

Hm, lite dåligt uppdatering här måste jag säga, ber om ursäkt!
Såhär i slutet på skolan känns det som om man inte har någon som helst form av ork, men bortförklaringar, bortförklaringar!
Nu, kör vi dock. Ska pika lite om en kul sak, jag har en dejt på lördag! Den ni, lite privatliv här mitt bland alla designers, jodå och jag ska visa vilken outfit det kommer bli(såklart).
Men jag vill inte säga så mycket, jag nämner det lite diskret sådär bara, över till annat!
Det har inte blivit så mycket mode här på sistonde och jag vet inte hur det kommer sig, jag har inte tappat stinget jag lovar, det har bara inte riktigt blivit så! Men inga tårar för nu kommer det lite grann här, H&M.se har fått in lite godbitar bland annat den här gula klänningen.

Hur fin som helst till jeansjacka och söta sandaler eller höga klackar! Kommer som sagt från H&M och kostar 298 kr.

En annan sak som inte har med mode att göra är att New Moon postern har släppts, jag är ett stort fan av böckerna men klickade inte helt med filmen, men vem vet det kanske blir hur bra som helst.

Bild: www.hm.com/se 

Deppig

Mm, ringde nyss till det eventuella jobbet och påpekade att eftersom att jag är under 18 så får jag inte jobba längre än till 23.00 och det tyckte de inte ver något att ha så de tackade nej...
Så der blir till att jobba med mamma i sommar, vilket inte är fel men jag hade ju helst fixat ett eget jobb men ja, sådant är livet. Jag tänker göra lite te, och mysa i soffan, lyxa till det och inte plugga utan titta på tv.

Trötter

Ja, det kan man säga. Det vankades grillkväll igår och den slutade med att alla gäster åkte hem en sisådär vid 04.30 och jag gick och la mig vi 6.00 och sov till 09.30, tre och en halvtimmes sömn rekommenderas inte!
Så idag har jag gått runt och mått som om jag skulle varit bakis fast jag inte drack en droppe, men jag har ju inte sovit någonting. Häriga tider, men man skulle ju kanske behöva sätta sig och plugga men nya Elle verkar mycket roligare för tillfället, känns som ett bättre alternativ med tanke på omständigheterna eller vad man nu ska säga. Shit jag känner att jag bara svamlar, är ledsen men idag kommer inga roliga nyheter...
                

18.34 Miss Dior Chérie L'eau

Jag tänkte skaffa mig en ny parfym eftersom att min älskade Serpentine från Roberto Cavalli håller på att ta slut, och jag börjar bli ganska trött på den. Serpentine är en ganska stark och dov doft, men vanilj, mango och mysk och nu när det snart är sommar vill man gärna ha en lite lättare och blommigare doft.
Jag har bestämt mig för att testa den nya Dior parfymen som heter Miss Dior Chérie L'eau, och efter den underbara reklamsnutten men Birgitte Bardots musik i bakgrunden och den är regissören är ingen mindre än Sofia Coppola.

16.17 MW

Jaha, då har Mattew Williamson släppt sin andra kollektion för H&M och återigen måsta jag säga att jag inte tycker att den är klockren, jag är lite besviken eftersom att jag gillar Mattews kläder i övrigt men han sätter den inte denna gång heller, i sommar kommer också ett annat kändissamarbete för H&M nämligen, fashion against aids, där kändisar som Robyn, Dita von Teese, Tokio Hotel designar t-shirts.
För att inte tala om H&M divided, och deras höstkollektion jag tror att det kommer blir catfight over den!









Bilder: www.hm.com

15.54

Jäklar vad mycket som ska hinnas med såhär en månad före skolan slutar, hur mycket som helst. Arbeten ska in, prov ska göras och så vidare och så vidare, själv har jag en otrolig träningverk i hela kroppen, provade något nytt igår som heter combi, med styrketräning och spinnig, 75 min! Oja, nu är det hårdträning som gäller, och friskis är platsen.
Idag har jag dock bara gått en halvdag, nationella på morgonen sedan slutade vi, eftersom att treorna hade redovisning av sitt projektarbete, härliga tider.
Jag traska hem och köpte en ask jordgubbar på vägen och åt upp allt när jag kom hem, jag skrev klart en engelska uppsats också vilket kändes bra och nu sitter jag här men en naturkunskapsuppgift som jag är väldigt omotiverad till att skriva.
Sedan är det ju en sak till som är ganska jobbig, sommarjobb... Jag ska provjobba om ca en vecka på ett ställe som heter Gamla stans trädgård, och jag måste ringa och prata med dem för jag ska börja kl 21.00 och eftersom att jag inte är 18 så får jag ju inte jobba längre än fram till 23.00, jag måste ringa till dem och poängtera det och sådant tycker jag är jättejobbigt.
Nej, nu måste jag trösta mig med det nya numret av Cosmopolitan, och visa mitt nya ha objekt.


Bild: http://caroline.feber.se/art/156199/hm-divided-exclusive/

Min gårkväll i bilder

Igår så var jag hemma hos fröken Händel och grillade, tre i min klass (bl a händel) har haft utbytesstudenter från Kuba hos sig så det var ett litet avsked för dem också, i alla fall det var urtrevligt så här kommer lite bilder.


Vi var galet hungriga och hade köpt hur mycket mat som helst, bl a en möglig fetaost usch, ingen trevlig överraskning när jag öppnade den...





Jag och Ivarsson


Dans på kvällen.

Ja, så var en annan helg över. Jösses vad de går fort förbi man hinner ju knappt märka att de var här.

Cravings

Ja det kan man säga, Acnes svarta lackpumps är ingen nyhet men jäklar vad snygga de är. Det är ha-begär så det gör ont i hjärtat nästan, men som alltid när det gäller mig så kostar det, 2495 kr måste man punga ut om man vill ha dessa. Jag får hoppas på rean sen kanske, kanske kan jag lyckas att knipa dem i min sorlek, kanske, kanske.

                      


Bild: www.acne.se

Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute Gala

Först och främst så vill jag be om ursäkt, dåligt med inlägg - igen. Men det är mycket att göra nu så då måste vissa saker prioriteras, skolan och träning för mig. Då har helt enkelt bloggen hamnat lite avsides när det kommer till saker som ska göras, ibland så sätter jag inte ens på min dator för att jag inte hinner...
Ikväll bler det också mycket att göra, jag ska vara barnvakt från kl 16.00 till 23.00 så jag lär vara värsta zombien imorgon, men jag tar det som en man, ja eller något ditåt.

Men nu till Met galan, ja för den har varit i veckan närmare bestämt den 4 maj, och såklart så var alla kändisar där och kläderna spanades ju in, jag har kollat lite och ja det är väl vad man kan förvänta sig av en gala som denna. En del saken toppen och en del andra saker pannkaka så det ryker om det! Jag tänkte visa lite grann av både det fina och det ja, fula eller vad man ska säga.



Mhm, jag gillar detta.

Madonna Louis Vuitton Met Gala 2009


Eh, jag vet inte vad Madonna håller på men om jag ska vara ärlig...


Liv Kate Hudson Bosworth Stella McCartney Met Gala09


Frya eleganta flickor!

Diane Kruger Chanel Met Gala 2009


Diane, är sommarhärlig i sin klänning.

Gisele Bundchen Versace Dress Met Gala 2009


Mer fest än gala skulle jag nog säga, skärpning Gisele

Heidi Klum JMendel Dress Met Gala 2009


Heidi, hon är mycket vacker.

Kate Moss Marc Jacobs MET 09


Kate, alltid lika stilsäker. Marc kör också i och för sig på ett säkert kort.



Bilder: www.stylefrizz.com


 


Skönhet ska det va'

Ja, jag tänker utöka kategorierna med en till nämligen skönhet, för det är också ett stort intresse som jag har. Mode och sköhet brukar ju gå hand i hand så det är kanske inte så konstigt, men jag tänkte börja med att visa mina absoluta skönhetsfavoriter just nu!



1. Ansiktskräm från Clinique - dramatically different moistrizing lotion
2. Nagellack från Max Factor -  731 redly nightshade
3. Body butter från Hawaiian Tropic - luxury body butter
4. Ansiktsskrubb från Neutrogena - blackhead eliminating daily scrub
5. concealer från Make up store - cover all mix
6. Mascara från Max Factor - false lash effect


Dessa är mina favoriter i sminkväska och jag är en trogen användare just nu men det kan variera ganska mycket. Skönhetskategorin kommer att vara ganska öppen och jag kommer skriva ganska brett om nya produkter jag testar och tycker är bra eller dåliga, ha lite topplistor, samt hur jag sköter om min hy osv.  


Shop 'til you drop

Jäklar vilken helg, jag har inte hunnit med någonting känns det som full rulle hela dagarna!
Valborg blev jättemysig tillsammans med mina fina vänner, och sedan blev det en första maj picknick i parken men ett annat gäng härliga människor (vi åt hur mycket som helst och jag hade ganska dåligt samvete mot mig själv sen!!!), filmkvällar och shopping och herregud vad den här helgen har gått undan.
På tal om shopping, så var jag inne i stan igår och var på galet shoppinghumör och trodde att jag skulle komma hem med många påsar men nej, jag hittade nästan inget. Det finns inget i affärerna just nu som tilltalar mig någe vidare, jätteirriterande men jag fick med mig lite hem. Tröstade mig också med Aprilnumret av amerikanska Elle, vilket jag gör lite då och då.
Det stör mig verkligen att jag inte hittade något, jag behöver verkligen sommarkläder just nu för det är ganska tomt i garderoben på den sidan och jag måste fulla upp den halvan.
På ett sätt känns det nästan som om sommarkläderna inte riktigt har kommit igång, men det kanske bara är jag som känner så för att det inte gick så bra. Hmm, jag måste göra något åt det här...
En annan nyhet är att jag eventuellt har skaffat ett sommarjobb vilket känns lovande, jag återkommer med det när jag har skaffat mig lite mer information!
Nåja, nu ska jag visa mina inköp (de få) och glädjas åt dem för de är fina.


Linne: det sjukt snygga från Weekday i samarbete med 5 preview
Väska: H&M, härlig i sommar till stranden
Ring: H&M

RSS 2.0