JUNO


Jag såg precis Juno för första gången. Grät som ett litet barn i slutet. En så vacker film som inte ska vara vacker... Nu känner jag att jag måste göra något, tänkte baka scones.

Bild

Regn.





Bild

Jag går inte isär när jag går med dig

Åh, vilken underbar kväll det var igår! Middagen blev fruktansvärt god om jag får säga det själv, den var perfekt! Vi satt i solen på min uteplats och drack vin och bara hade det så oerhört bra, det sämsta med kvällen var när tjejerna skulle gå ut och jag fick stanna hemma, som tur var kom Tessan upp en stund och vi satt och pratade.

Idag har jag hunnit med ganska mycket, gått upp, sprungit ungefär 5 km, röjt upp lite granna, ätit frukost. Nu ska jag fortsätta röja lite och sedan ska jag lägga mig i soffan och läsa tror jag, vädret tillåter inte till mycket mer och jag klagar inte. Ida ska komma över lite senare och hämt sin kamera sen också, den har alla bilder från igår som jag gärna vill ha.

Le Dîner

Bonjour mes amis!

Står, endast iförd handduk, i köket och bloggar såhär lite i all hast! Väntar på besök från mina käraste vänner som ska komma och äta middag med mig. Borde varit här för exakt åtta minuter sen men jag är inte ens påklädd så det kan gärna få bli lite mer sena! Måste bara påpeka att fyfan vad det har blivit dyrt med mat!!! Brände 400 spänn på ica idag och jag fyllde bara en plastkasse, uschabuscha! Okej det var det jag ville säga.

Nicole



Okej en snabb sak bara. Jag måste bara säga att jag är så oerhört stolt över min bästa vän Nicole. I höst kommer hon att åka ensam till London för att plugga mode. Jag tycker att hon är så jävla modig som vågar satsa och vill det här, det både peppar och inspirerar mig till att också dra iväg efter gymnasiet, inte bara prata om det. Hon kunde ha stannat hemma i lilla landet lagom och jobbat på en skoaffär, men istället sökte hon till en utbildning, blev uppringd och intevjuad på engelska. Hon ska dessutom bo hos en engelsk familj hela tiden. Fan, jag ville bara säga att jag verkligen är så jävla stolt över henne. Hon är så modig och jag åker helt klart och hälsar på henne under höstlovet. Då ska vi fira min födelsedag och hon ska visa mig Londons uteliv!

Heartbeats


Det känns som om det är höst i luften. Jag kan inte låta bli att vilja ha ett par Dr. Martens till, ett par klassiska svarta. I vintras använde jag mina grå i stort sätt varje dag, de blev mina älsklingar. Ska nog beställa ett par från Asos, de är billigast där tror jag.

Jag sitter och lyssnar på musik, varvar José Gonzalez med Regina Spektor. Jag känner mig bättre, men lite tom kanske. Jag har en lite speciell känsla i kroppen, det är som en gråzon mellan sorgsenhet, gladhet, ledsamhet och tomhet men inte helt identifierbar. Det kanske är den som uppstår när en person som kommit en nära på livet försvinner... Och man för första gången inte är arg, hysterisk, glad eller lättad. Bara tom.

Bild: Asos.com

The dog days are over


Känns som om fyra timmars sömn inte banade väg för den ultimata jobbsituationen. Dödstrött kan man mycket väl berskriva det tillstånd jag befinner mig i nu. Dödshungrig också, de kulinariska smakupplevelserna jag ska ha ikväll stavas falukorv och makaroner... Det gillas! Igår var en hemskt mysig kväll, jag umgicks med mina fyra älskade flickor! Vi drack te, åt ballerina kladdkaka och pratade om spöken. På onsdag har jag bjudit hem dessa underbara människor på middag och jag längtar redan!

Bild

Vi drömmer nog alltid om saker vi glömt





Hon var som vädret utanför fönstret. Kall, grå och regning. Att tappa balansen när man tror att man står med båda fötterna på marken ger en två val, att ligga kvar och vara krossad eller att ta sig upp, vända sig om, gå därifrån och aldrig mer se tillbaka.

Än finns det tusentals tårar kvar

Kent igår. Underbara Kent.

All hour cymbals

Igår var jag inne i Stockholm med Ida hela dagen, vi gick och gick och gick. Stockholm är en extrem vacker stad, speciellt opå sommaren. Ida tog jättefina bilder som jag tänkte sno lite senare. Vi åt lunch i Humlan och middag i gamla stan på en lite engensk pub, hm rätt mycket friterat blev det. Mådde så fruktansvärt illa igår när jag skulle gå och lägga mig, en mycket obehaglig känsla som har resulterat i att lusten för frukost har dragit ut genom fönstret... Idag blir den jobb, måste fixa middag att ta med. Idag känner jag verkligen att jag inte vill jobba, ibland kan man ju bara känna så en stund men när man väl kommer till jobbet är det ändå helt okej. Idag känner jag inte så, jag vill inte jobba. Bara vara hemma och läsa och lyssna på musik hela dagen. Nåja duty calls...

Home is when I am alone with you


Dessa snyggingar har jag beställt från Nelly.com, borde trilla ner i brevlådan om några dagar... Ville bara säga det, nu ska jag tillbaka till mina brödfiningar. Ciao tutti!

Bild: Nelly.com

Tjena jackan, läget då?



Här är min nya älskling, jag vet att man inte ska leka favoriter med sina kläder men jag kan inte låta bli. Känner dock att bilden inte gör den rättvis för den är så mycket snyggare på. Ser mig själv i denna, mina Dr. Martens och svarta stuprör i hörst... Och skepparmössan så klart!

Jag håller på att baka bröd just i denna stund, väntar på att degen ska jäsa klart och sedan ska jag baka ut dem och låta finingarna jäsa lite mer. Min fina vän Hanna fyller 19 idag, vill gratulera henne så mycket på födelsedagen! Idag är en bra dag.

Burberry

En snabbis bara, jag har blivit med Burberry-jacka... En röd sådan, hittade den på Myrorna för 350 kr, ja det är äkta. Bild kommer senare. Jag tror jag är kär...

Lazy Days









Älskar jag dessa bilder eller vad? Oerhört inspirerande, stylade av Dree Hemingway själv.

Hela helgen har det varit lata dagar som gäller för hela slanten. Imorgon börjar jag jobba igen, känns inte alls kul. Måste försöka tänka på pengar, någon dag denna vecka efter jobbet tänkte jag ta en sväng in till huvudstaden och slösa lite pengar. Blev ju inte av idag på grund av värmen. Känner att jag måste få någon liten belöning för att jag kämpar och sliter... Träning om 40 minuter, det ska bli jätteskönt. Det blir ju lite mindre sådant på sommaren, friskis erbjuder inte lika mycket.

Bilder: Fashion Flash

Slutet

Återkoppling till mitt förra inlägg:

Min pappa har tagit tag i sig själv, jag är så lycklig. Han har äntligen insett att han inte kan leva som han gör. Jag ser mig själv som en mycket hälsosam människa som faller för frästelsen ibland. Jag äter bra och tränar och nu är det slut på hetset! Ska införa begrepp som typ lördagsgodis eller låta mig lyxa till helgen, jag skriver detta på bloggen eftersom att det känns med verkligt då. Nu måste jag hålla det! Jag har gjort det förut så jag vet att jag klarar det. Så imorgon ska allt bytas ut mot pengaslösande, en symbolisk start!

Önska mig lycka till!

hetshetshetshetshetshetshetshetshets



Ibland är inte jag och min kropp kompisar! Hela veckan har jag försökt stå emot ett enormt sötsug och jag har misslyckats lika rejält varje dag. Idag var dock en hemskt misslyckad dag, kände mig rätt okej hela dagen ända till Nicole tvingade (okej, sa en gång och jag gav mig...) i mig glass... Sedan gick det utför, har precis smällt i mig ännu mer glass och naturgodis... Buhu, jag orkar inte! Varför är det så att man ibland inte har någon självdiciplin och kan stå emot sötsuget? Åh, känns ju så jävla dåligt bara...

Bild: Fashion Flash

Orkeslös



Nu har min sista semestervecka gått åt utan att jag gjort ett dugg. Jag är helt slut, jag orkar liksom ingenting om dagarna. Har inte ens haft lust att ta mig till stranden, istället har jag lyxat och tittat på dålig tv inne... Shit vilket liv, jag har också en känsla av att jag har en förkylning som ligger i bakgrunden och lurar.

Bild: A perfect guide/Ida

DETALJER



Gah, dödshungrig! Sitter och väntar på att Niklas ska komma och hämta mig så att vi kan åka och handla mat och sedan laga middag.

Idag har jag inte gjort någonting, Ida kom hit vid ett ungefär och vi flydde undan solen ett tag.

Peace & Love










Hunger



Jag är så seg. Jag har gjort några ryck, typ tagit ur all tvätt ur väskan och satt igång en tvättmaskin. Just nu är jag så himla hungrig, men helst av allt vill jag somna på soffan... Väntar besök om typ en timme.

Bild: Lolita

P&L-koma

God dag käraste! Sitter uppkopplad för första gånger på en vecka typ. Vi kom hem tidigt igår morse, klockan sex ungefär. Somnade på en gång och sov till tre, idag är jag också helt slut. Alla bilder kommer lite senare. Ville bara meddela att jag lever och att vi hade sjukt kul. Det blir helt klart festival nästa år också.

RSS 2.0