Dropped out country boy











Idag har jag varit virrpanna nummer ett av någon anledning, jag har haft noll koll på alltid. Tänkte hetsplugga lite företagsekonomi och italienska och sedan ta det lugnt ikväll, andra delen av CIS-trilogin ikväll, jatack! Hörde också att det vankades grillad kyckling ikväll, underbart!

En dagens var länge sen, så idag blir det en mycket konstig variant (helkroppsbilder är överskattade!). Skjortan är second hand, närmare bestämt Beyond Retro. Strumbyxorna är från Bik Bok och bandet runt halsen har jag ingen aning om vad det kommer ifrån!

Shoot the moon



Alltså, det är med tidsomställning är verkligen inte min grej. Jag kunde inte somna igår och har varit som en påse mjöl hela dagen, jag ska iväg och träna om två timmar och kroppen är helt slut. Vi får se hur det går, aerobic är det också, svårt som tusan men väldigt kul också. Nu ska jag försöka plugga lite, men vi får se hur det går för huvudet är inte med för fem öre. Denna outfit (bilden) är i alla fall sjukt cool, så skulle jag gärna se ut imorgon. Får se hur det blir med den saken, ska få lite sömn och sen kanske inspirationen flödar...

Bild: här

Misslyckande



ÅH SATANISM! Jag hade tagit jättefina bilder på mina nyinköpta kläder och råkar givetvis radera alla binder utom denna, jag orkar inte med mig själv just nu! Jag får väl bjuda på att jag är halvnaken i bakgrunden.

Jeansen kommer från Cheap Monday.

God natt!

T R Ö T T



Helt slut! Gick upp 04.45 imorgon och jobbade till 14.30 och sedan en shoppingtur på det. Fick med mig lite kläder hem dock, men det blir bilder på det imorgon. Earth hour, glöm inte det!

Bild:här

My cup of tea





Nej jag är inte på humör för någonting känns det som, jag vill bara kolla på film och dricka te. Men jag har massor av saker som jag måste göra. Idag är det en tråkig dag. Jag kunde inte flirta med pappa heller så... Skitdag. Jag är trött på alla mina kläder också, funderar på att bränna hela garedroben, folk måste ju kunna mina outfits utantill vid det här laget.

Bilder: här

Thursday bloody thursday



Hemma idag. Har inte gjort mycket vettigt på pluggfronten om man säger så... Däremot har jag ring jobbsamtal, vikt tvätt, satt på en ny tvättmaskin, städat lite. Nu tänkte jag laga lite lunch och SEN ta tag i pluggerierna. Ikväll ska fröken K vara barnvakt och sedan bär det eventuellt av till Ivarsson (som för övrigt ska klippa lugg idag, väntar med spänning på resultatet) om pappa är snäll och gullig, jag hoppas på det bästa!

P.S. Bilderna igår på Johnny Depp, är inte det, det sexigaste ni sett? Jag ska ha en man med tatueringar helt klart! Bara så ni vet!

Bild: här

Give me him and I will never ask for anything again








Fashion Against Aids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H&M ska släppa en ny kollektion som heter Fashion Against Aids i år igen, den är inspirerad av festivalmode. Jag tycker att den är sådär, det är vissa plagg som är guldkorn. Hatten och skorna till exempel. Kollektionen kommer släppas i maj 2010 och 25 % av intäkterna kommer gå till HIV-organisationer.

Nu ska jag leka med Elle UK (ni vet, det numret jagskrev om förut med Chole på framsidan) och så ska jag göra mig en kopp te!

Bilder: här


Inspiration & Kreativitet



Ibland undrar jag varför jag inte har sparat pengar till en systemkamera så att jag kan fota, jag älskar att titta på bilder! Speciallt vackra bilder, så när jag hittade en blogg som bestod av vackra bilde och vackra citat frågade jag mig en gång till: varför är jag inte mer kreativ? Jag älskar inspiration och kreativitet och jag tycker också att jag besitter de egenskaperna. Jag ska börja bli mer kreativ, vare sig det gäller att fota, laga mat, måla, skriva, allt! Ibland är världen alltför vacker.

Bilder: här

Drömmen om orienten















Ska hålla mig kort och koncis idag.

Förlåt för att det inte blev ett inlägg igår. Var på aerobic för första gången och det var svårt. Ska dock försöka igen. Ända tills jag klarar det ypperligt. Slutar aldrig att förvånas över hur bra moderepotage kan bli. Jag ska nog bli stylist ändå. Hetsplugg, tid = 2 dagar.

Bilder: här

Street inspiration



The Sartorialist



Facehunter


Stripes



Randiga långklänningar verkar vara ordentligt inne i vår, frågan är bara vilken prisklass man ska satsa på... Den från H&M (till vänster) kostar 95 kronor och den från Acne (till höger) kostar 995 kronor.

När ska det sluta snöa, jag orkar inte! Mitt vårhärliga humör försvann när jag tittade ut genom fönstret.

Bilder: här & här

Sunday morning



Sitter här och har precis ätit frukost och slukat de sista bitarna från fredagens godispåse och sköljt ner med kaffe! Underbart faktiskt, The Hills maraton på MTV också! Idag ska jag inte göra någonting, bara hänga med min dator och träna kl fyra. Det känns dock inte så kul att titta ut genom fönstret och se snöstorm?! Längtar till sommaren, ska räkna på om jag inte har råd med festival också, skulle vara mer underbart...

Bild: här

I just wait for the day



Jag vet inte men jag inspireras väldigt mycket av den här bilden. Jag gillar den.

Lovade mina kära vänner igår att jag skulle skriva om kvällen, middag och mycket trevligt sällskap. Skratt och tårar, vänner är det som får min att fortsätta. De är mina lungor och mina systar, utan dem inget mig. Håll era vänner nära. 

Bild: här

Ny dator?



Jag tror min dator har fått fnatt... Det är något seriöst fel på den, igår var jag tvungen att starta om den tre gånger inom loppet av en halvtimme för att den hängde sig?! Jag vill, vill, vill inte behöva köpa mig en ny! Det skulle inte sitta fel med en MacBook Air men har jag 12000 svenska kronor till godo för det? Svar: nej. Var är alla tekniska killkompisar som vet hur man formaterar om en dator när man behöver dem?

Minnen blott



Alltså seriöst, kaffe och socker på kvällen är den kanske sämsta kombinationen ever. Jag kan inte sova. Jag sitter och lyssnar på Kent och tänker och skriver. Hade först tänkt att skriva något lite mer djupt, men jag hade ju en ganska saftig text i förrförra inlägget och ni ska skonas i detta. Jag måste sova nu! Åh, just det jag var så duktig att jag glömde min mobil hon Malin, bra jobbat Carro...

Bild: här

Lovisa Burfitt for H&M



Det blev inget inlägg igår, pluggade och tränade och hade inget att skriva om. Idag har jag haft en redovisning och sedan pluggat ytterst lite italienska och mest kollat på sex and the city. Jag är absolut inte på topp idag, har jätteont i huvudet och känner mig allmänt hängig. I alla fall, i juni kommer en specieldesignad tygkasse i H&M:s butiker, designern heter Lovisa Burfitt. (Parantes; Lovisa Burfitt är en mycket duktig svensk desiger som det dessvärre har gått dåligt för på senaste tiden då hon haft svårt att hitta finansiärer till hennes klädproduktion.). Intäkterna, 30 % av dem, kommer att gå till välgörande ändamål - UNICEF. 

Bild: här 

The only thing that's real











Vissa dagar ser man lika glammig ut som en soptunna, trots att man vill se ut som Kate Moss. Just nu är jag inne i en period där inget duger, kläderna är gamla och tråkiga, kroppen kan ta sig och jag vill inte ens kommentera den! Håret är väl okej, men det är typ det. Man hittar alltid nya fel.

Det sägs att självförtroende är det vackraste man kan klä sig i, men hur gör man för att skaffa själförtroende när man inte tycker om det man ser i spelgen? Jag säger inte att jag hatar mig själv, för det gör jag inte, men det finns andra människor som känner så på riktigt. Hur kan man, trots att olika händelser får en att må pyton, tycka om sig själv och sin egen kropp och vara nöjd? Är det en bieffekt av ett för medvetet samhälle eller har vi helt enkelt en så falsk bild av det som är "rätt" att vi själva inte ser det som är verkligt? Det kan räcka med ett nekande, ett nekande baserat på känslor, som gör att vi känner att vi inte duger. Jag har känt det många gånger, självförtroendet ligger och skräpar på golvet och jag har ingen aning om hur jag ska plocka upp det därifrån. Jag vill känna att jag och min kropp är ett team som jobbar tillsammans och det gör jag emellanåt, men ibland går det inte. Ibland hänger magen ut för mycket. Ibland tänker jag för mycket på vilket mat som är bra. Ibland känns det som att det inte räcker med att jag tränar tre gånger i veckan för att ingenting händer. Ibland tror jag inte på att muskler väger mer än fett. Ibland är jag dum. Ibland kommer ibland oftare än vad jag vill. 

Sanning är sanning och det är verklighet.

Bilder: här 

If I had a bike










Bilder:
1; här
2; här
3; här

Top Gun



Nu ska jag ta tag i min söndag och lyxa till det med film, ikväll visas Top Gun hos Karlsson's. Pilotbrillorna och skinnjackorna, what's more to ask for? Älskar den filmen och kan citera den lite till och från, det är ju alltid kul att dra till med "---- your stud, take me to bed or loose me forever!" hehe.

P.S. har också insett att örtte och apelsiner är antagligen det bästa sättet att stilla sötsug, tips bara!

 

Bild: här


Sugar hangover



Hm... Socker bakfylla. Gud det här är inte bra för kroppen alltså, tur att den ska få sig en omgång friskis ikväll! Nu ligger jag och Nicole och kollar på MTV och får söndagen att gå. Jag hatar söndagsångest, måndag imorgon och en vecka full av saker och jag vill verkligen inte alls! Jag vill däremot ha sommar nu, det är något som är säkert. 

MY B-FRIEND

RÖSTA PÅ SALEM AL FAKIR FÖR FAN, HAN ÄR JU MIN MENTALA POJKVÄN! JAG OCH NICOLE DANSAR OCH SJUNGER I SÄNGEN! MELODI NR 9!

NY-presenter

 









Sitter hemma hos Nicole och myser. Vi frossar i kakor, ballerina, ballerina kladdkaka och oreos! Har precis catchat upp med båda systrarna Sällström om allt som hänt under de senste månaderna osv. Jag fick också en liten present från Victoria's Secret söta va? Och så mina converse som jag beställde! Myskväll för hela slanten och det behöver jag!


Back to Manhattan





Vissa småsaker kan få en att le brett, som att man vaknar av att solen lyser en i ögonen eller att man kan leta fram skinnjackan och solglasögonen. Våren har en märklig effekt på människor, tänk att så lite räcker för att få en att känna sig bra, trots att livet ger en citron på citron. When life kills you, spring makes you stronger.

 

Jag ska nu hoppa in i duschen och sen ska jag ta en långpromenad genom hela stan och sen ska jag träffa Nicole och tillbringa ett dygn med henne och må förjävla bra!

Bilder: här 


The blues & April





Mina nya nagellack, det är två olika färger men det ser man inte på bilden... I alla fall, nyanserna heter "Bella's choice" och "U must have this", de kommer från H&M och jag tycker att dessa är supercoola! Jag har också fått nya elle i brevlådan och ska bläddra igenom den nu, samtidigt som jag lyssnar på Melissa Horn.

Sushi, Hamlet & Skarsgård





Igår var vi som nämnt förut och såg Hamlet på Stockholms stadsteater, den var riktigt bra. Gustaf Skarsgård som spelade Hamlet var helt fantastisk, han tolkade rollen så himla bra. Avskalat, rått och sarkastiskt skulle jag vilja beskriva den. Innan föreställningen började gick vi och åt sushi i gallerian, jag älskar sushi och trevligt sällskap var den av mina fina tjejer. En riktigt bra kväll, Ivarsson upptäckte också de goda Vitamin Well! Bilderna kommer också från Ivarsson.

Weekday Lookbook SS 2010











Jag älskar Weekdays vårkollektion, även om jag tycker att det är lite väl mycket mörka plagg för och vår- och sommarkollektion. De leopardfärgade skorna och hatten är två favoriter som jag tror kommer införskaffas. Jag känner mig också lite svag för jackan som finns både i svart och beige. Över lag är det väldigt snygga plagg.

Just nu sitter jag och har precis druckit upp mitt morgonkaffe och konstaterat att jag är på väg att bli förkyld, snuvig och hostig... Det kanske ligger något i att man inte ska klä sig för lättklätt för snabbt på våren, strumbyxor var kanske ingen megahit igår.

Bilder: här

White collar boy



Sitter här i skolan och har varit så jäkla effektiv, har nästan skrivit klart hela mitt svenskaarbete och jag är stolt över mig själv! Ikväll vankas det teater, Hamlet med andra ord. Idag är jag helt död i kroppen, tungt träningspass igår måste jag säga med jag är så himla lycklig i alla fall för i morse gick jag till skolan endast i trumpbyxor och solglasögon. Underbart!

Nagellacks beroende?



Jag tror seriöst att jag är beroende av att använda nagellack... Jag har ALLTID nagellack på mig och mina naglar känns jättekonstiga när jag inte har det. På detta vis har det nog varit de stenaste fyra-fem åren. Jag kanske max har varit utan nagellack i tre dagar kanske. Detta kan väl inte vara bra eller?

Anyway, mitt senaste nagellackscraving är i alla fall ett blått, det här kanske från O.P.I som heter "No rooms for the blue" eller något annat, det är sjukt coolt!

Bild: här

För hjältar och hjältinnor stannar kvar



Kent är mitt absoluta favoritband, idag skrev jag en kommenter i en blogg för att försöka bidra till att muntra upp blogginnehaverskan som gjort slute med sig pojkvän och citerade några av Kents texter. Denna är fin och sedan konserten har jag lyssnar ganska mycket på den för att den är så bra och exakt var jag vill skrika åt världen för två veckor sedan. Den heter "På drift" (jag gör uppenbarligen också reklam för en annan blogg nu men, so what?). Kent är underbara, Jocke, Sami, Martin och Markus. 

Nu ska fröken Karlsson få sin skönhetssömn och känna sig tveksam inför morgondagens franskprov. 

Elle UK April



Tror ni jag tänker köpa Elle Uk's aprilnummer eller?

Idag har jag haft vårlyckokänslor hela dagen, på vagen hem från skolan gick jag och log fånigt med håkan i öronen och solen i ögonen. Nu blev jag utschasad från köket för att syrran ska laga middag, vilket behövs för jag är döhungrig! Nu måste jag sätta mig och plugga franskaord som om det gällde livet!

Bild: här

Genius



Okej, för er som har följt min blogg under en längre tid vet att jag inspireras av bland annat Kurt Cobain och ni som känner mig vet att jag gillar att klä mig grunge ibland, eller ganska ofta. Är det så konstigt att jag gör det när guden själv kunde klä sig såhär?!

Jag ser att mitt flitiga uppdaterande här lönat sig, besökarantalet stiger! Tack hörni. Nej nu ska jag ta mig i kragen, stänga av datorn och krypa ner i mammas gamla, 80-tals t-shirt från cypern och kanske läsa lite ur Elsas mode... Imorgon för vi på skola och franskplugg hela kvällen! Javisst! Dröm sött.

bild: här

Alexa



Ett till inlägg om Alexa Chung? Om det inte är Alexa är det Chloë, är jag förutsägbar eller what? Nej, men det här inlägget ska främst handla om väskan Alexa från Mulberry. Det är en ultimat väska och jag tror att jag är kär. Den är så fin och jag ser mig mentalt gå in på NKs Mulberryavdelning och langa fram kortet och få en fin tygkasse med Mulberry-loggan. Ah, drömma kan man...

Bild: här

Chloé spring 2010



Underbra vårkollektion av Chloé, min favoriter bland plaggen som jag kommer inspirearas av i somma och i vår. Creative directorn Hannah MacGibbon är en klass för sig själv.

Bilder: här

Sweet dreams

                          

Snälla, snälla, snälla kan inte jag få se ut som och ha lika säker känsla för stil som Chloë, i mitt nästa liv? Jag skulle blir så glad då. Nu ska jag lägga mig och sova, upp kvart i fem imorgon - YES! Jag ska jobba, pengar jatack.

Bild: här

Den där Chung



Sitter just nu och skvallrar med NY-bruttan i telefonen! Underbara Nicole har kommit hem från denna underbara stad. Hon berättat allt om hennes äventyr och det verkar så underbart. Hon har kollat kurser och funtar på att flytta och plugga, tror ni jag tänker komma dit och hälsa på eller?! Jag tänker bli nya Alexa Chung som förövrigt är typ den coolaste tjejen ever. Hennes klädstil är u n d e r b a r !

Bild: här

Blackcurrant



Jag är officiellt bloggkåt idag. Ja, ja det kanske har att göra med att jag läser Elsas mode eller för att jag känner att jag måste make up for lost times, hur som haver så känner jag verkligen för att blogga nu. Det betyder också att jag är 17 going on 18 i höst och alla mina kära nära vänner är 18 och kan festa loss på krogen! Jag är party- och shoppingsugen! Vet ni att jag inte köpt ett enda nytt plagg (förutom en kent-tshirt och den tycker jag inte räknas) sedan jullovet?! ME? MOI? IO? JAG? Shoppingtokarnas shoppingtok, nej det är helt sant faktiskt och abstinensen är påtaglig, men jag gav mig fan på att jag skulle färga håret den här månden och som sagt typ alla mina vänner har fyllt 18 så... Men jag pratade i alla fall med Ida idag och hon och jag känner ett STORT behov av den heldag på söder och söders utbud av second hand! Så gott folk efter den 25 mars (första lönen WOHO!) så är det där ni kommer hitta mig! Det som skall inhandlas är följande:

- Nya svarta jeans med hög midja.
- Hatt av något slag, hattbaren på götgatan är en pärla.
- Skjorta, är ju svag för mina skjortor.
- Om inte mitt minne sviker mig har H&M premiär för sin "the garden collection" så kanske något därifrån...
- Sugen på en tranperant skjorta också.

Resten får bli på impuls, blir ju i och för sig bäst då! Nej, hörni nu borde jag gå och lägga mig!

Bild: här


Killer legs anyone?



Någon annan än jag som typ vill ta livet av mig för jag kommer aldrig få sådana ben?

Förövrigt har jag en mycket konstig musiksmak har jag konstaterat det gick från spansk salsa/ruma/whatever till reggae och det har varit femtiotals blues för inte så länge sedan...

Bild: här

They say it's spring







Solen tittade fram idag och jag fick en underbar känsla i kroppen - vårkänslan - jag hoppade upp och tittade ut genom fönstret och hoppades på att se små höga av ihopsmält snö och knoppar på träden, istället var det, det vanliga snölandskapet... Ja, ja kanske är det inte så lång tid kvar.

Nu: storstäda mitt alldeles för smutsiga rum med uptempo musik!

Bilder: här

Si je pouvais rêver











S K Ä R P N I N G  K A R L S S O N ! Det här men bloggande har gått dåligt på senaste tiden, vilket syns på antalet besökare. Antalet har gått ner, tyvärr. Förlåt.

Igår färgades i alla fall barret, blonda slingor blev det! Nöjd? Fruktansvärt, det blir superbra om jag får säga det själv. Ursäkta frisyren på bilderna men idag är den hemmadag och hårfix känns onödigt då, mjukisbyxor och huvudknut, jatack! Idag sitter jag på min arbetsplats aka. mitt sovrumsgolv och pluggar för fullt! Har också inhandlat Elsas mode av Sofi Farhman, den är sådär... Men på det stora hela har jag en mysig dag men Norah Jones i bakgrunden, svag för henne i perionder, ska återuppta pluggandet och smygäta liet mörk choklad! Nice! 

I won't back down



Vet ni vad jag gör ikväll? Jag sitter och pluggar(?), jo då och lyssnar på grym musik! Jag tycker att det är ganska skönt, tända ljus och skriva. Jag tycker ju om att skriva så det är inte direkt jobbigt, ska nog försöka läsa ut min bok som jag har kämpat med den jullovet. Den var liskom inte så bra...

Jag vill ha en guldklocka, det är skitcoolt! Jag börjar må bra igen, ibland är livet tungt och allt känns extremt orättvist. Det jag har lärt mig av erfarenhet är att man måste bestämma sig för att allt ska bli bra och att allt ska gå. Då går det. Jag klarar mig, jag överlever själv och jag kan leva med mig själv utan att det är jobbigt. Jag kan till och med tycka om att vara ensam, som ikväll till exempel. Man måste bestämma sig, det går.

 

Bild: här


Abbey Lee Kershaw



Skit också! Jag är ledsen, det har kommit lite andra saker ivägen för bloggandet. Kent i söndags var fantastiska, jag grät, skrek, friade till Jocke Berg och farmförallt älskade dem ännu mer!

På torsdag ska jag färga barret, nervös? JA! Jag hoppas att det kommer blir bra, jag hade tänkt att det ska bli lite ljusare, karamell kola typ.

Nej nu ska jag plugga(?) och försöka att inte kolla allt för mycket på the hills-maratonet som precis började på MTV.

Bild:här

RSS 2.0