HELVETESJÄVLASKITFÖRKYLNING

Japp. Den har hittat mig också och jag KAN inte vara sjuk nu. Det går inte, har för mycket som händer. Därför ska jag under mina två lediga dagar, idag och imorgon, kicka den här förkylningens ass så jävla hårt! C-vitamin, kanjang och ctiron- och honungsvatten med ingefära och vitlök och vila. Smaka på det du skitförkylning!!!

IT FUCKS WITH YOUR HONOR AND IT TEASES YOUR HEAD









Bilder

VÄSTERÅS UR IPHONEPERSPEKTIV











VÄSTERÅS



Nu lämnar vi stan för att festa. På riktigt. Till våra gudar Rebecca & Fiona.

Peace friends.

MEN ARE OBJECTS

Hej! Jag måste dela med mig av en sak som jag tänkt dela med mig av ganska länge men liksom aldrig kommit till skott. Det är en blogg som jag mer eller mindre älskar. Jag skriver älskar men ni måste missförstå mig rätt, då vissa antagligen kommer att bli chockade/äcklade/roade/eller annan valfri reaktion-ade när ni kikar in på den!

Det är en blogg som objektifierar män i alla former. Jag fullkomligt älskar tanken bakom det. Det är två tjejer som driver den och de har verkligen tänkt bakom konceptet och lägger inte bara upp en massa bilder för att:

"We honestly don’t mind women being objectified by men from time to time. Honestly. What we do mind is how women are being objectified to a far greater extent than men, and we hate what this is doing to the hegemonic power structure in our society.

This is all about prevail, which means that a person or group in society have priority on the interpretation of something. In our society, that group is men. Basically, men seize the power to reduce women to sex objects, because they are at the top of the hierarchy. Or worse: women give men the power to reduce them to sex objects.


That is what Maleobjects is about; women taking the power to objectify men. Women are generally considered to be givers of sex, while men are receivers. It sucks that the sexuality of men is applauded and admired, but women’s sexuality is hushed up, as if it’s something shameful.


We just wanna live in a society were we can objectify each other equally. that’s our utopia."

 

Jag brukar vanligtvis läsa bloggen under dagar när jag är så urbota trött på allt vad män heter, det vill säga mellan två och sju dagar i veckan! Jag vet inte, men jag mår alltid lite bättre efteråt!

 

Enjoy!

 

Maleobjects


DAYS LIKE THIS...



... vill jag bara att det ska bli fredag.




Bild: äh, snodd någonstans ifrån (tjuv som jag är!)

WHY ARE YOU RUNNING? I DON'T KNOW WHY BUT I DO, MY FEET WERE MADE FOR IT AND MY HEART WAS TOO






Bild

ROUND IT GOES



Alltså, tjejen som är ägaren av den där väskan kan ju typ skratta sig lyckligare än lyckligast... Om jag skulle få frågan om hur min drömväska skulle se ut skulle jag antagligen svara att det såg ut typ som den på bilden.

Nåväl, vad vore väl en perfekt väska? Den kan ju vara trasig och skitful, och och trasig och... Alldeles, alldeles underbar.

Bild

INNFLYTTNINGSMIDDAG

Ebba har skaffat sig ett eget place med sin pojkvän och det är ju så väldans härlig för dem. Vi var ju tvugna att ha en ordentlig innflyttningsmiddag för att inviga det hela på riktigt. Det bjöds i all sin enkelhet på fuskpizza, rödtjut, mojitos och kolapaj!









Usch, snart kommer jag inte kunna se dessa fina flickor varje dag. Nu är det bara två veckor kvar innan Sanna drar och jag är näste man till rakning efter det...

Idag är dagen då vi ska börja älska oss själva.

MIDNATTSLOPPET

53.56 min.

VI SÅG SOLEN GÅ NER







Igår åkte vi ut och åt middag på en klippa och såg solen gå ner, när alla andra dansade till Eric Amarillo (stavning?). Vi tyckte att vi hade det så mycket bättre.

NU KÄNNER JAG ATT INTIATIVET AV MIG SJÄLV ATT INLEDA MORGONEN MED YOUTUBE-KLIPP MED LYKKE LI VAR UTOMORDENTLIGT BRA.







HURTS LIKE BULLETS






One in, one out brukar man ju säga. Jag har tillbaka Ida men vinkade av Anna idag som drar till Linköping på lördag. Blev nästan lite tårögd eftersom att jag inte kommer se henne på väldigt länge. Vi konstaterade att någonstans gick vi och blev vuxna, hur det nu gick till. Det räknas vi som nu, men jag vettefan om jag känner mig vuxen.

IT'S A HAIR THING

Har den senaste tiden funderat på hur jag ska göra med mitt hår, det här året har jag ju hunnit byta frisyrer och färg på håret att antal gånger. Därför kör vi en liten review...



... förra sommaren hade långt och blondt hår, här plattat...



... här lockigt...







... sen kapades det lite längder och lades i en mer koppar-aktig nyans på slingorna varvat med guld...





... för att sedan ändras helt och det blev mörkt och kort...



... och ännu kortare...



... snedluggen blev ett poppis inslag...



... och såhär ser jag typ ut idag, utväxt, solblekt och lite längre. Hävdade i våras att jag saknade mitt långa hår och skulle spara ut och har sedan dess undvikit frisören. Nu känner jag att mitt hår är så fult att jag måste göra något. Färgen är jag riktigt nöjd med så det är det här med längderna som är problemet. Vad ska göras?

Jag slänger ut frågan lite såhär på kvällskvisten, ordet är fritt!



PRICKIGA BYXAN



Ni vet när man ibland ser ett plagg och den första reaktionen är "HELVETE VAD SNYGGT, MÅSTE HA!!!" och sedan inser att det antagligen är för sent och att just det plaggen antagligen redan försvunnit ur sortimentet. Just dessa prickiga byxor från Zara skapade en sådan reaktion hos mig. Jag vill verkligen ha dem, sådär supermegajättemycket...


Bild

CAN I MAKE IT BETTER WITH THE LIGHTS TURNED ON










Bilder

...

Hjärtklappning, hyperventliation och okontrollerade skakningar.






Jag betalade just min studieavgift.

SUGAR BLUES






Jag inleder min semester med att kika på lägenhetsannonser i SvD, lyssna på Ella Fitzgerald (åh!), ska snart göra hemgjord blåbärssylt! Min sinnesstämning passar dock mer för ett balkong i exempelvis Milano med en flaska rödtjut, härliga nya människor, ost och en ljummen kväll. Påminn mig att det är exakt vad jag ska göra när jag kommer ner!


Bild

I CAN'T LET IT OUT, I STILL LET YOU IN



Hejsan, hoppsan hur fint var inte det här då?

Nu är det endast en dag kvar av jobb innan en veckas semester, otroligt skönt. Trots att det ska bli sämre väder så gör det inget, jag ska baka, göra sylt och åka in och gå på fotografiska med Ivar (som kommer hem snart, åh). För tillfället är det tokvarmt på mitt rum och jag är tokmätt efter att ha varit tokhungrig och ätit både keso med frukt, smörgås och en bit mazarintårta! Men hujeda mig så gott det var.

Bild

WE ARE THE EVER LIVING GHOST OF WHAT ONCE WAS




Jag älskar den här videon. Jag vill typ bara åka iväg i en bil och inte bry mig om vart jag ska någonstans. Låter är sjukt bra den också!

TORRT INNEHÅLL...



Bah! Det här med uppdatering ofta är ju rent åt skogen. Nu när solen verkar vara här på allvar gäller det att ta vara på den trots att man jobbar (typiskt). Jag har i alla fall semester nästa vecka och det bästa av allt är att Ida kommer hem och att Ebba flyttar till en lägenhet då!


LIVSFILOSOFI


" Pain is inevitable, suffering is optional."

Det kan appliceras på allt från löpning, till krossade hjärtan. Detta mycket kloka citat kom jag över när jag läste boken Vad jag pratar om när jag pratar om löpning och har tänkt på det ofta sedan dess. Det är den ultimata livstyrkan uttryckt i ord.

RSS 2.0