Kate Moss for Topshop

Ja, en ny årstid är här och kläderna också. Tyvärr så vräker regnet ner och jag blir galen, det ska ju inte regna i Maj!!!

Anyhow, Kate Moss har släpt sin sommarkollektion för Topshop och tydligen har det uppmärksammats mycket kring en byline bild då hon visar sina bröst. Personligen märkte jag det inte ens förens jag läste om det, man menar då alltså att detta inte skulle vara bra eftersom att Topshop är en kedja som riktar sig i främsta hand till unga kvinnor/flickor, och att detta inte ser bra ut(inte bilderna utan konceptet).
Jag tycker inte att det är fel, i dagens läge finns det många vackra bilder, som har med modesammanhang att göra, på halvnakna kvinnor. Jag ser inget fel i det, bröst är en naturlig del av kvinnors kropp och det är väl egentligen fel att försöka dämpa ner ett faktum och säga att det inte ger en bra syn på kvinnosamhället, när det i själva verket bara visar en så pass naturig kroppsdel. 
Nu säger jag inte att alla flickor/tjejer/kvinnor ska bränna BH:n och visa brösten, utan att det inte är ett fenomen som behöver behandlas som en skandal utan mer som något vackert hos en kvinna. Det spelar ingen roll att Topshop riktar sig till yngre kvinnor, inget på bilden i fråga ger en pornografisk vinkel, det är ett klädesplagg!
Om detta väcker stor uppståndelse så kan man ju lika gärna censurera filmer där kvinnor visa sina bröst också, och det känns ju bara dumt egentligen. Så kom igen nu, var inte så trångsynta och se det vackra istället!




Bildkälla och källa: http://kanal5.se/stylebykling

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0