hamburgemåndag



Idag var första riktiga dagen tillbaka i Milano. Det firades med ett nytt SIM-kort och hamburgare på Patriks nya jobb i Navigli. Jag och Michaela planerade också alla de saker vi måste hinna med innan jag åker hem.

Jag tänkte försöka jobba lite med bloggandet så att det kanske blir lite roligare att läsa, typ visa hur en dag ser ut och så vidare. Jag har väl inte några riktiga Milano-tips men jag kan väl dela med mig av lite om staden om det finns intresse för det.

Kommentarer
Postat av: Fiskman

Och hur går det med löpningen?

2012-01-09 @ 19:24:11
Postat av: Caroline

Jag jobbar på det...

2012-01-09 @ 19:34:08
URL: http://flavoroffashion.blogg.se/
Postat av: Mia

Hej finfina du!



Det var så roliget att du tog dig tid att komma till oss. Vi mumsar för fullt på julklappen...och njuter förstås för fullt. Mums! Gick t o m och köpte en pastamaskin, den du!



Hoppas att du är nöjd med din julledighet och att du nu tar dig an vad Milano har att erbjuda och njuter fullt ut av det - för nu kommer tiden att rinna iväg av bara den. Skulle så gärna vilja hälsa på men önskar en lite varmare årstid...:(



Kan du inte skica din adress så kanske vi kan få överraska med något "längta hem" brev kanske?!



Lycka till nu och kämpa till sista glosan!



Här börjar skolan idag för O och imorgon för T så nu hoppar vi på ekorrohjulet och låter det snurra fram till sportlovet då vi hoppas på en liten tur till fjälls.



Kram Mia Patrik Tobias & Oskar

2012-01-10 @ 11:30:15
Postat av: Tessan

Intresse finns garanterat!

2012-01-10 @ 15:24:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0