Sommartidet hej, hej

Shit vilken dag, helst slut!
Och vart har det fina vädret försvunnit, idag när jag och fröken Händel gick till busstationen så duggade det!?
Det får inte vända nu, det är ju valborg imorgon för bövlen.

Jag är i alla fall helt inne på det här med vår/sommarkläder och jag tänkte dela med mig lite av det.

Embroidered Mini SkirtFluro Spot Full SkirtPleat Hem Linen Mix Skirt
Alla kjolar kommer från topshop, och man kan matcha dem med vitt resp. svart löst sittande linne och balleriaskor/converse/gladiatorsandaler och jeansjacka.

bilder: www.topshop.com

Vart kommer tröttheten ifrån?

Ja, men jag frågar mig själv det. Och svaret blir "ingen aning!?". Jag sover bar på nätterna, går och lägger mig i hyfsat bra tid, tränar, äter på regelbundna tider och är fortfarande svintrött varje kväll!!!
Ursäkta men det går inte ihop för mig, jag hajar inte. Plus att jag har en redovisning imorgon som jag borde öva på så att den sitter, bara det att det är så grymt tråkigt att göra det. Jag borde också träna lite grann men jag tror jag tar det imorgon (kommer antagligen vara ännu tröttare då) men jag få ta mig i kragen.
Men snart är det varlborg och jag hoppas att det blir kul, jag tror att det kommer bli det och sen är man ju ledig på fredag också, det tackar vi och bockar för.
Ja, vad kan jag mer berätta för roligt?
Jo, just det nu har jag fått tag på en bild från Weekdays samarbete med 5 preview  och såhär kommer de nya plaggen se ut:


Jag måste få tag på det vita linnet, jag gillar det sjukt mycket!

Nej nu ska jag ringa fröken Händel och beklaga mig över den jobbiga redovisningen och kolla hur långt hon har kommit.


Bild: http://www.pause.se/bloggar/linn-gustafsson/

Tråkiga, tråkiga stad

Fy bubblans vad jag inte vill bo här!
Idag efter att jag varit i skolan och gjort klart mitt temaarbete, så bestämde jag mig för att gå förbi H&M och köpa den där svarta baddräkten som jag pratat om. Så jag går och kollar kontot och yes där sitter pengarna, så traskar jag vidare och går in på Norrtäljes tråkiga H&M, jag tänker visst här finns aldrig något kul men det brukar ju finnas ty H&Ms basutbud, men nej in fan fanns baddräkten, eller jo det fanns en svart baddräkt men inte min!
Jag blev arg och besviken men jag gick vidare för jag behövde nytt torrshampoo från Toni&Guy och Åhlens säljer ju det märket, men nej inte fan hade de det torrshampoot heller!
Ilsken som ett bi gav jag upp och gick hem, jag bor i världens tråkigaste stad och det ända jag fick med mig från"stan" var ett dåligt humör och ett nytt blogginlägg, hepåer.


Bondebränna

Ah, vilken dag va!
Underbar, jag tog en promenad med Hanna och det slutade med saft på hennes altan, hur mysigt som helst! Så i princip hela dagen tillbringade jag på den altanen, och det slutade med en snygg bondebränna eftersom att jag inte hade något snyggt linne med mig till fader, attans!
Nej det blev ett snabbinlägg det här, nu ska jag återvända till söndagsparty med Filip och Fredrik, Later.

Ljusare tider

Som ni vet har jag ju tjatat och tjatat om sommarkläder, och jag känner själv att min sommargarderob inte är mycket att hänga i midsommarstången (julgranen kändes så deprimerande, hehe) och därför så måste jag uppdatera med nya sommar/vårkläder. Min snälla moster har lovat mig att jag ska få hennes gamla Levi's 501 så att jag kan klippa sönder dem till ett par shorts.
Under morgonen har jag sysslat asos.com, forever21.com, hm.se och ginatricot.com för att se lite hur utbudet ser ut.
En jättefin klänning som jag hittade på ginatricot.com, den kommer här.


Ljusgul och härlig, med ett par gladiatorsandaler och en panamahatt! Sweet summer...

KC

 
  

Här är bilderna, nu fungerar uppladdningen igen, enjoy!


Bilder:
http://rockerzton.blogsome.com/
http://giant.blackplanet.com/tag/kurt-cobain/?type=no_featured_author
http://www.theage.com.au/news/film/grunge-hermitage/2005/09/01/1125302685751.html

http://bestuff.com/stuff/kurt-cobain


Strul med bilder

Det går fortfarande inte att ladda upp bilder, men nu har jag mailat blogg.se och be dem lösa det åt mig. Medans jag väntar på svar ska jag lägga mig i solen och måla naglarna.
Later

feberfröken

Fy, hemma från skolan idag... Igår la jag på mig en jobbig feber som inte vill släppa, det är dock bättre idag men den sitter i.
Åkte till skolan imorse och gjorde nationella men det var nog, jag hade i alla fall bara två lektioner idag och de var utspridda och inte jätteviktiga så jag missar nog inte något.
Men jag tycker inte om att vara hemma och vara sjuk man orkar ingenting och då blir jag så himla rastlös, men det spelar ingen roll att jag blir det för jag kan i alla fall inte göra något för det orkar jag inte. Huvudet känns ju som om det ska sprängas, ipren hjälper inte och allt är elände, och jag som hade planer med flickorna ikväll... det blir nog inget av det, hemmakväll med föräldrarna, kul.
Ska försöka plocka undan lite i mitt rum och packa lite, ska hem till pappa idag. Funderar på att ringa honom och säga att han ska köpa en burk ben&jerry's åt mig, det är ju fredag och jag är sjuk!

Idag har jag också fått upp öronen igen för Nirvana, jag lyssnade mycket på dem förut men sedan la jag av... konstigt. Anyway, de är ju så sjukt bra, både jag och fröken Händel älskar dem. Då kom jag ju att fundera lite på frontfiguren Kurt Cobain, härlig prick. Skaparen till grungen, musiken och klädstilen!
Jag gillar grunge och inspireras mycket av den, tänk rutiga skjortor, slitna jeans, converse, fårskinnsjacka! Det som jag gillar mer med herr Cobain är attityden, han gifte sig i pyjamasbyxor! Hur läckert är inte det?
Musik är nog den bästa klädinspirationen, filmer och kändisar i all ära men scenkläder är nog det bästa enligt mig, man som kvinna, jag anser att man alltid kan inspireras av musiker!

Ledsen, tänkte att jag skulle ha visat lite bilder på Kurt Cobain men det går inte att ladda upp bilder just nu, jag lägger upp dem senare.

Psst!

I höstas så hade Weekday en liten t-shirt kollektion från 5 preview som sålde som smör i solsken, och den gick åt jättesnabbt. Jag själv höll i båda t-shitarna och tvekade och tänkte njaa, inte nu.
Självklart ångrade jag mig som bara den efter att ha sett dem på alls bloggar och jag insåg hur mycket jag verkligen gillade t-shirtarna! Men, gråt inte över spilld mjölk för nu kommer nämligen en andra vända. Jag ska försöka få tag på det YSL inspirerade linnet!

Här var hösten t-shirtar

Slö

Jag borde plugga, men jag orkar inte. Det finns så mycket annat som verkar bättre och vettigare, jag har ju såklart fel men jag känner mig så jäkla slö och trött.
Sanna och jag var på ett "födelsedagskalas" igår och kom hem halv ett och för en tjej som vanligtvis stupar i säng runt tio elva så är inte det okej. Släpade mig igenom dagen och var dryg mot i stort sett allt och alla! Sorry 'bout that...
Men det är snart bara en månad kvar sedan är det sommarlov som gäller, jösses det ska bli skönt!
Jag får ta och rycka upp mig och köra ett ryck, läsa på inför provet. Blä.



Jag gillar Erin Wasson.


Dagens



Jag fick aldrig någon bild framifrån för batterierna dog.

Klänning från Gina Tricot, Kofta H&Ms herravdelning, Strumpbyxor från Lindex, Halsband från Glitter och Rossetten gjorde jag av ett band jag hittade hemma.

Nätverksproblem

Sitter i skolan och kämpar, men det går inte så bra för att våran kära skola har MASSOR av närverksproblem och det gör att det inte alls går bra att jobba!
Men det blir lite bättre av att man har bra musik och just nu är lyssnar jag på Mazzy Star med Into dust, svinbra!
Idag har jag invigt mina Chanelinspierade strumpbyxor som kom i fredags, till dem har jag en Chanelinspirerad outfit, det kommer senare eftersom att jag inte har en dator.


Skitdag

Ja, det kan man säga. Jag har gått runt och varit sur och irriterad hela dagen och kommit fram till att jag vill flytta hemmifrån nu. Jag vill bo i en egen lägenhet och ta hand om mig själv.
Annars har jag inte gjort så mycket idag, slöat och känt mig halvdålig, lite febrig nästan kanske för att mitt rum är varmt som en bastu!
Jag har utvecklat en favoritsyssla också vilket är att läsa gamla inlägg i Sveriges bästa blogg - Style by kling, min inspirationskälla. Det har jag gjort i min obäddade säng där jag har slängt bort täcket och ligger på mage i sängen med huvudet på två kuddar och datorn framför mig... I have no life, just nu.

Var bara tvungen att dela med mig av mitt underbara humör.

Sommartider

Nu drömmer man om saltvatten, solgass, brunbrända ben, solkräms lukt, cola light med isbitar, muisk överallt och jordgubbar. Just precis sommaren, jag längtar så det knakar! Sure, jag gillar våren också men jag är nog en sommarmänniska, en riktig sådan! 
Så börjar ju också bikinisäsongen, huu! Det är dock mindre kul, men det löser sig. Jag har just nu siktat in mig på en baddräkt från H&M, jag tycker den är sjukt snygg den är svart och klassisk. Lite 50-tal över det. 
Åh, nu längtar jag som bara den till att sitta vid havet och det ska vara en sisådär 30 grader ute. Åh... ja, ja det kommer snart och om vädret fortsätter som idag så blir det bättre!

Fy, nu ska man ju inte hålla på med sådant här självplågeri! Jag återgår till matteboken istället, skola imorgon hurra! Baddräkten kommer här.



Bild: http://shop.hm.com/se

Dagens

Igår mötte jag upp mina kära flickor en stund på kvällen, och min blogg kom upp. Det värmer verkligen när man hör att någon tycker om det man gör, för mig spelar det ingen roll att det är mina närmaste vänner som säger något positivt om min blogg eller någon jag inte känner. Det ger samma känsla, jag vet att min blogg är pytte, pytteliten och att det är något jag gör på fritiden, och att den inte alls håller samma klass som toppmodebloggarna, inte ens i närheten. Men det är något som jag älskar och i stort sett alltid har, nej det kombinerar det jag älskar vilket är mode och att skriva.
Nu när jag snart bara har två år kvar på gymnasiet så borde man fundera lite på vad som händer sen, och eftersom att detta verkligen är något jag brinner för, jag tror alla i min närhet kan garantera det, så är det också något jag verkligen vill jobba med. Kanske inte att blogga, men att skriva. Därför tänker jag efter att jag tar studenten söka utbildningar som förbereder mig till 100% för det här, dvs någon utbildning som kombinerar jounarlistik med mode, vilket jag är övertygad om att det finns.
Något jag också varit inne på är att dra till staden nr 1 och plygga, New York modets huvudstad efter Paris!

Nåja, jag ville bara skriva av mig lite grann och framtid och jobb, sådant som faktiskt skrämmer och kommer närmare och närmare. Dock så ville jag tacka mina vänner för att ni gillar det jag försöker göra!

Nu ringde far precis, jag ska iväg på 30-års sikva och såhär ser jag ut!



Kavaj från Bik Bok, Kjol från Monki, Linne från American Apperal.

En dag i solen

Shit vilken dag, jag är helt slut och det är mina fötter också! Så här så min dag ut:

Jag vaknade typ kvart över sju (what? sista lovdagen och jag vaknar tidigt) och kunde inte somna om så jag gick upp och kollade på vakna med the voice och käkade frukost. Sedan en snabbdusch och kläder på.
Jag mötte upp fröken Händel och vi åkte in till huvudstaden, började med en vända på löplabbet där fröken Händel köpta fina joggingtights, sedan blev det Urban Outfitters inga köp dock, efter det en herrans massa spring i affärerna. Vi avslutade dagen men en välbehövlig glass och satte oss och myste i solen i kungsan!

  
 
Händel och jag när vi mumsar på glass, Händel var dock bitter över att det var Sia och inte Diplom. Hon blev ännu bittrare när vi skulle gå därifrån och hon insåg att Diplomglassen såldes på andra sidan Friday's!

 
Här är mina inköp, ballerinaskor från H&M, gladiatorsandaler också från H&M och t-shirt från Weekday. Jeansen som jag hade siktat in mig på att köpa är helt slut överallt berättade en av killarna som jobbade på Weekday, de kommer inte in förens i juni, så jag får snällt vänta till juni med att köpa dem.

Abstinensbesvärens medicin

Imorgon, efter lång tid, ska nya kläder köpas! Dags för den efterlängtade shoppingturen, med mig på den tänker jag ha fröken Händel, nyss hemkommen från Linköping. Jag har saknat henne så, det blir alltid lite jobbigt när hon åker bort!
En mysdag på stan kommer sitta fint, det finns mycket att prata om (som alltid när det gäller tjejer).

Idag har det varit en tuff dag, klockan ringde 05.15 vilket inte kändes alltför kul eftersom att jag fortfarande har lov! Men jobb-plikten kallade och det var bara att bita ihop, inte mycket mer hände idag.
Jag går tillbaka för att tala om min shoppingrunda istället, jag vet att det inte är så speciellt men det känns hur bra som helst, som för alla shoppoholics när det är gäller att stilla abstinensen! Skämt åsido, men jag har dessutom inte varit inne i stan på länge och det ska bli kul att kanske ta en tripp ner till slussen och gå längs med vattnet. Hoppas bara att det blir fint väder, det ser inte så lovande ut med de svarta molnen...
Nåväl, de löser sig.
Inköpen visar jag imorgon!



Såhär street-chic vill jag också vara.

Erin Wasson och Carmen Kass.



Bild: http://jakandjil.com/blog/

Vårkläder

Nu när det har varit så varmt och skönt i helgen så har jag fått ett härligt problem, ingen att ha på mig!
Inga vårkläder med andra ord, jag vet inte riktigt hur jag ska fixa det här...
Köpa nya är ju ett ganska bra förslag med sen var det ju ekonomin som krånglar till allt!
Åh, KLAG!
Ja, ja nu kommer något lite roligare om man får säga så, jag har fått upp ögonen för en ny brud som klär sig grymt bra, åter så är det en rock-chic stil i det här fallet, jag gillar sådant. Aktuell i ett nytt samarbete inom musiken, med The white stripes sångaren Jack White, ALISON MOSSHART! Deras nya projekt kommer att heta The Dead weather.
I alla fall hon ser sjukt snygg ut och går gärna och rotar lite i hennes garderob när det gäller vårkläder.



Bild: www.shoewawa.com

Jag vann strumpbyxorna från Lindex

Helt sjukt!
För några dagar sen såg jag att Linn Gustafssons hade en tävling där hon lottade ut 10 par av Lindex chanelinspirerade strumpbyxor, och man skulle beskriva hur man skulle matcha dem.
Jag skrev vad jag skulle ha på mig och tänkte inte så mycket på det, och nu alldeles nyss när jag kollade mailen såg jag att jag hade fått ett mail från Linn gustafsson... JAG VAR EN AV DE SOM VANN!
Helt galet, sjukt! Men shit vad glad jag är.



Man ser inte så bra men min motivering var:

"CAROLINE: Jag skulle matcha dem med en stentvättad, svart jeanskjol med hög midja, en lagom stor, vit herr t-shirt med upprullade ärmar, röda läppar, ett par höga, svarta klackar, håret uppsatt i en knut och till sist ett långt pärlhalsband och en silvrig herrklocka. Storlek S."

Linns blogg: http://www.pause.se/bloggar/linn-gustafsson/

YSL vs Topshop

Hm, jag är väldigt koncentrerad på att hitta ett par vårskor just nu. Visst, jag har mina Converse med det räcker inte med dem, jag måste ha ett par till. Så jag har börjat leta lite och medans jag ändå är igång så bara råkar man hitta lite fler fina skor... Ja, jag är ju som jag är skomissbrukare eller något ditåt!
Anyway, jag hittade ett på skor på Topshop som är väldigt lika YSL's från deras vårkollektion 2009.
Just de på Topshops hemsida är vita men jag vet att det finns svarta i butik, och jäklar vad snygga de är.

Till saken hör att påväg ner till Frankrike så pratade jag och min vän Hanna om just YSL's skor, och hon uttryckte sin längtan efter dem flera gånger. Och nu har Topshop ett par nästan likadana.

                                                        
                                                  Dessa snyggingar är det jag pratar om från YSL.

                                                          
                                                              Och den här är från Topshop.

Bilder:
hautecouture.onsugar.com/
www.topshop.com

Mys i solen, med nya ELLE

Ja, det är precis vad jag har gjort den här eftermiddagen. Historialektionen blev inställd så jag traskade glatt hem, gjorde mig en stor kopp kaffe, tog med nya ELLE, matteboken och ipoden och satte mig i solen! Precis som igår, minus nya ELLE och plus fröken Händel.
Dök ner i nya ELLE och fann en underbar intervju med Lykke Li, jag ser verkligen upp till den kvinnan.
Det är så grymt härligt att det äntligen är vår på riktigt!
Men, med våren kommer några behov fram, som till exempel behovet av nya fräscha kläder. Har dock avsett en dag på lovet för shopping, så jag får lugna mig så länge.
Nåväl, vad är några dagar till...

Det som står högst upp på min önskelista just nu är följande saker:

1. Ballerinaskor från topshop.
2. Stentvättade jeans från cheap monday.
3. Lacktights, måste hitta någon kedja som säljer det...
4. Herr t-shirts i massor, jag har en ny favorit bland plaggen!
5. Fransväska från topshop, ÅH...
6. Slitna, avklippta jeansshorts från Levi's.

Så ser den ut just nu, men som sagt vissa saker kommer säkert försvinna och vissa sakner kommer läggas till allt eftersom. Två helt nya årstider är påväg, eller ja vi är ju inne i en just nu, och då måste man investera i basplagg!!! A och O så att säga.

Och på tal om barkbåtar (min kompis Calle älskar när jag använder det uttrycket!) jag hittade en ursnygg bild på Alexa Chung som jag bara måste visa!


Den där jeansjackan skulle ha suttit fint i höstas.... Hon är ju bara för ***** snygg!!!

Åh, innan jag glömmer så måste jag gratta min käre far som fyller år idag! Inte för att han läser min blogg, han vet säkert inte ens att jag har en men i alla fall, grattis pappa.



Bild: www.asos.com


Women's aid

Kiera Knightley har i ett samarbete spelat in en reklamfilm för kvinnoorganisationen Women's aid, vilket är väldigt bra tycker jag. Kvinnovåld borde uppmärksammas, det är vanligt och att en känd person som Kiera Knightley tar ställning är väldigt bra. Här kommer i alla fall reklamfilmen.


Framtiden är här



Om dessa människor skulle finnas i Sverige skulle jag lägga mig ner och buga.


Bild: http://jakandjil.com/blog/

Dagen outfit

Jag är så himla glad när solen visar sig, nu känns det äntligen som att det är vår. Härligt!
Ikväll blir det mysig för kära fröken Händel kommer och sover hos mig, vi börjar lite senare imorgon så hon passar på att sova hos mig då. Hur trevligt som helst, kolla på Grey's osv. 
Latinprovet idag gick helt okej, bättre än vad jag trodde till och med. Nu är det bara 39247356328 saker kvar, men, men det är ju sol ute och då kan man inte vara deppig över skolan!
Ja, ja nu kommer i alla fall en dagens.

 

Tröja från Weekday, Jeans, gamla som gatan från Crocker, skor från Converse, klocka från Pulsar och armband från Thailand och H&M.


RSS 2.0