NERVOSITET

Jag bokade flyget idag...

THIS IS RADIO NOWHERE


Jag har köpt en ny kamera. En analog Nikon F75, hittade en på blocket för 600 spänn och kunde verkligen inte motstå. Objetivet är också bra, lite trassligt eftersom att fokuset måste ställas in manuellt och ja, det kan bli hur som helst (se: bilden). Jag haffade också ett par Lennonbrillor, så jävla snygga!

BULL RING


Jag är en så fruktansvärt dålig bloggare nu. Slänger bara ut inspirationsbilder, hipp som happ. Det är troligtvis så det kommer se ut till studenten. Eller så skärper jag mig, we'll see! Puss

Bild

QUE VUEX-TU



Ni vet känslan när man tagit tag i saker som man bara skjuter upp hela tiden. Idag har jag tagit tag i flera saker som jag skjutit upp, även om jag känner lite lättnad för att jag väl tagit mig an dessa är jag lite rädd att jag inte hinner ta körkort innan jag åker till Italien...

Bilder

HAVET FÄRGEN, TJECKISK ÖL OCH GRAMMATISKA FEL



Mina kära vänner, minus Nicole som leker fotograf. Bortse gärna från tvåtjugofemman, den hade vi bara för dess nostalgiska värde...

Vilken fin kväll vi hade igår! Jag hängde med med lite vänner från förut, undantag Nicole som jag träffar på en regelbunden basis. Hur som helst var det så kul, dock hade vi många kommentarer som "Vem är det?" det är egentligen konstigt att personer vars liv crikulerade kring exakt samma personer under några år sedan blir så spridda. Jag menar vi bor fortfarnde i samma stad som inte är speciellt stor och ändå så vet man inget om varandras umgängeskrets. Men det finns något bra i det också, nya människor att träffa!

ANGUS & JULIA STONE





Kärlek.
Dålig kamera.
Varm kväll.
Underbar musik.
Ivar.
Hjärtrus.
Australienska män.
Skägg.
Fantastiska röster.

THE MAN REPELLER





Efter att ha läst om bloggen i Elle och kollat in den så är jag fast. Idéen bakom den, den hysteriskt roliga Leandra som driver den och klädkombinationerna - allt passar in i mitt tycke! Jag tror mig veta att jag kommer flabba hysteriskt varje gång jag läser ett nytt inlägg. Gör mig en tjänst och gå in och läs. Hon dryper av självironi att det värmer lite i hjärtat, jag känner nämligen lite kärlek för människor som har självdistans och kan driva med sig sjäva (och dessutom har en förmåga att använda språket utöver det vanliga = språkkåthet!).

Nu ska jag gå och utöva sån där B-yoga framför TV:n, hade tänkt att springa men på grund av lathet och regn blir det torsdagens problem!

Bilder & bloggadress

BAG IN RAGS



Hej. I torsdags var senaste gången jag visade mig här på bloggen, denna frånvaro på grund av att betygen sätts om cirkus två veckor och nu är det in i pluggdimman så att säga. Förra veckan var ju kanske hemsk, hemskare, hemskast och denna är väldigt mycket bättre. Jag ska ta tag i min själv lite idag och få några saker gjorda.

Det här var ju faktiskt inte alls vad jag skulle skriva om så jag tar det i punktform (ja, jag har en förkärlek till punkter...)

- Klädmärket Lea York vars lansering jag var på i torsdags, trevligt var det, öppnar upp portarna till sin webbshop idag. Kolla in den här.
- Imorgon ska jag på Angus & Julia stone med Ivar, himla pepp på det.
- Jag såg en så fantastisk film igår, tusen år efter alla andra, men nykeln till frihet... Ny favvofilm!

Bild

LEA YORK



Nu drar jag iväg på lanseringen av klädmärket Lea York!

I SOULD HAVE LEARNED TO PLAY THE DRUMS

Det är sommarvärme ute och det syns på allt och på alla. Att då stationera sig utomhus vore väl då lämpligast, men nej. Nej, jag har befunnit mig under tak hela dagen, men näsan i boken, i blocket, i datorn. Sex timmar i sträck, trots det finns det multipla saker kvar att göra. Huvudet känner sig inte riktigt med i leken längre, sex timmar kan tyckas rimligt i informationsslukande vilket inte är fallet för mig. Att komsumera endast en kopp kaffe om dagen verkar under de senaste veckorna närmast löjligt.

Två saker som jag har hunnit reflektera över trots intensiv studiero är bland annat att det Spotifys idé om 10 timmars musiklyssning i veckan inte verkar särskilt vattentät då mina timmar har gått från fyra timmar kvar till sex timmar kvar under en och samma dag... Det verkar också vara så att jag plötsligt äter väldigt mycket turkisk yoghurt, vilket i och för sig inte bekommer mig ett dugg. Endast en reflektion.

Tiden flyger, kaffet är klart och marknadsföringsboken ska få sig en rejäl omgång till. Hoppas att solen vill titta fram nästa vecka också så att jag inte behöver sätta mina självmordstankar i verket på grund av innesittande när himlen visar strålande sol...

MÖSSPÅTAGNINGEN


HAT ON


Mösspåtagning. Underbar dag med vackert väder. Det blev inget längre firande för mig då det vankas jobb imorgon, så jag ska krypa ner i sängen och titta på film för jag är supertrött. Jag har varit så gald och lycklig idag och jag har tagit många bilder som kommer upp imorgon!

SLIT OCH SLIT OCH ÅTER SLIT



Nu känns det verkligen att det är en månad kvar tills att mössan är på och dörrarna öppnas för sista gången! Det gäller för sista gången nu, trots det är det träligt. Alltför träligt. Men det är mösspåtagning på fredag och det kanske blåser liv i mungiporna!

Bild

CHILD OF NATURE



Bilder

JOE HAD A HANGOVER HE WANTED COFFEE



Bakispluggar med huvudvärk och tretton koppas kaffe i magen, vilket har gjort att jag har världens koffeinkick!

Närå, jag är inte så bakis och har inte druckit tretton koppar kaffe. Dock sitter jag och pluggar eftersom ett helt lov har blåst förbi och jag har varit extremt oproduktiv på den fronten. Aka ångest! Den här jäkla academic essay skriver inte sig själv så att säga, även om jag önskar att den skulle det. Det var en kul kväll igår, kom hemramlandes klockan halv fem, sicken festare jag är!

Bild

RSS 2.0