Bambi girl


Jag ska tatuera mig när jag fyller 18. Inte ett rådjur på handleden, men jag ska skriva amo et odi under ena överarmen. Det betyder jag älskar och jag hatar på latin, det känns som om det summerar mitt liv rätt bra.
Nu ska jag gå och lägga mig, rätt trött o s v.

Bild: Vanillasented

Tell me when you hear my heart stop


Nu är det två veckor kvar och sen börjar sommaren, jag längtar så att det nästan gör ont i kroppen!!! Det kommer bli en bra sommar, det kan jag känna. Jag kommer visserligen jobba rätt mycket, men jag ska på Peace & Love och jag ska åka till Rhodos så förutsättningarna för en härlig sommar är bra. Hoppas bara att vädret blir bra också! Jag älskar sommaren!

Bild: Lolita

When girl meets boy


Sometimes your heart beats just a little bit faster.








Bild: Emma Nygren

We were hoping for some romance








Vi säger såhär, det värker i min kropp av trötthet. Tidig kväll, jobba imorgon + spendera pengar.


Bild: Jak & Jil

Here I am


Jag är på uruselt humör. Jag tror att jag hatar hela världen. Musiken är min bästa vän. Jag vill flytta härifrån. Jag går och lägger mig. God natt.

Bild: Fashion Squad

I feel sick













Bild: The killing moon

Simplicity



I sin vackra enkelhet, ibland blir det bättre om man inte krusidullar upp allting allt för mycket. Blir genast sugen på en svart, slapp, långärmad klänning, en grå sjal och låga vita converse! Jag vill att det ska bli lördag nu, så att jag kan åka in efter jobbet och införskaffa mig lite nya plagg. Känner att jag skulle vilja att mina fina och trogna shoppingvän Ivarsson kunde följa med, men hon befinner sig på födelsedagsfirande då. Det får blir lite ensamtid för min del och det är ju inte heller fel.

Bild: The Sartorialist

Let's go nuts, all together




Nu har jag vairt ineffektiv i ca en timme... Vad hände med plugga hela dagen? Jag ska men jag har lite ångest, det är ett stort översättningsprov i latin imorgon och jag är väldigt nervös. Det väger tungt och det kommer vara svårt, två timmar, en text, ett lexikon, en grammatikbok. Woho fuskmedel, tänker ni. Nej! Det är absolut nödvändigt och det är nog så svårt i alla fall.

Efter imorgon är det nästan slut i alla fall! Bara lite småsaker kvar som är rätt roliga ändå.

Nu ska jag sätta igång, ångest...

Bilder: The Cobrasnake

You can't start a fire without a spark



Ska alldeles strax hoppa ner i sängen och få lite välförtjänt skönhetssömn, jäklar vad jag är trött. Har inte gjort mycket vettigt sen jag kom hem, men jag känner att det är helt okej så som jag har kämpat idag. Imorgon kommer jag vara solstrålslycklig, 26:e = lön på kontot!!! Det vill säga att huvudstaden gator får se upp på lördag, för då kommer dessa våldgästas av en abstinensstinstig flicka med fylld plånbok...

Bild: vanillascented

Tjena hatten, läget då?


Helt ärligt, jag kommer behöva köpa den där hatten från H&M:s fashion against aids-kollektion! Det är ju SÅ fin. Livet känns lite lättare nu när fem saker av veckans sju är avklarade. Sitter och skriver lite på projektidén och det går bra, vårt fina mini-projekt är klart och det blev så bra. The Smiths går för full rulle i högtalarna och jag ska snart iväg och köra det sista aerobicpasset, med lite sorg i hjärtat... Det kör visserligen igång i höst igen, men det är ju så kul!

Bild: Vanillascented

I've got my pockeful of money



Jag kan ju säga att jag hatar skolan just nu, in case you didn't know. Tror att jag kommer bli galen på en vecka, är så trött just nu och hungrig för den delen. Ska slänga i mig lite mat snart. Företagsekonomi-provet gick i alla fall bra, det kändes bra. Fransknationella? Inga kommentarer. Fick veta att jag har två muntliga spårkprov imorgon också, fun...

Aja, det går liksom inte att göra så mycket åt. Jag sprang coopertestet idag, tre kilometer på 14.02 minuter, en kickstart på dagen. Det var rätt mysigt, för vägen är så fin. Tänkte att det här inlägget skulle handla om lite mode också, länge sen inte sant? Behöver som sagt uppdatera lite i garderoben, så här får ni en lista (inventarielista haha, ja jag är förstörd av skolan nu okej?):
- Strumpor (Alla är borta, tror att tvättmaskinen är tjuven.)
- Jeansshorts, har ett par bara...
- Baslinnen, bristvara!
- Skor! Har inte riktigt hittat en modell jag vill satsa på i sommar, är rätt trött på gladiatormodellen...
- Klänning, alla second hand-butiker se upp!

I stora drag!

Bild: Amlul




På balkongen sjunger vindspelet din sång







Blä, lätt illamående. Idag när jag kom hem från jobbet var jag trött, irriterad och lite ledsen. Jag tänkte att, ja lite kakor kanske gör allt bättre. Nej, det gjorde det inte, nu mår jag illa och ångrar att jag tänkte tanken från första början. Idag är en sådan dag när man bara vill stänga av, nästan allt är skit och man kan inte göra något för att det ska ändras. Jag vill bara lyssna på kent och egentligen krypa ner under täcket... Istället sitter jag med företagsekonomi-boken och religionsboken, såhär ser min vecka ut:
- måndag: företagsekonomi-prov kap. 6-9 + fransknationella
- tisdag: religionsprov på islam
- onsdag: engelskinlämning + idéskiss-inlämning
- trosdag: -
- fredag: latinöversättningsprov + fransknationella
Detta, plus flera jobbiga tankar trängs i min hjärna just nu. Tänkte koppla av lite med lite träning klockan sju...

Bilder: Hannah and Landon

Bara lukten gör mig svag

Jag funderar på att gömma mig under täcket och inte krypa fram förens om tre veckor. Punkt.

A moment, a love, a dream, a laugh, a kiss, a cry




Bildtorka. Hittar inga bilder som inspirerar just nu. Fick leta igenom lite gamla och det fick bli dessa, gamla men underbara bilder från Jak & Jil.

Ville bara säga att lyckan ibland kommer när man minst anar det. Ibland blir livet bara lättare, ibland hatar man omständigheter, ibland kan man inte låta bli att le, ibland har försommaren oanade effekter.

Bilder i urval: Jak & Jil

Let's make better mistakes tomorrow






vackert.


Ibland orkar jag inte med mig själv, klarar inte av mina humörsvägningar. Går från den gladaste människan i världen till den sorgsnaste. För jag känner mig inte ledsen utan sorgsen. Jag kanske inte borde lyssna på Melissa Horn, utan äta något stället. Jag skrev ett jättelångt inlägg om vem jag är, men kom fram till att jag inte ville publicera det. Någon gång blir någon rädd för mig på grund av att jag tänker så mycket. Det finns så mycket jag vill säga, men jag vet inte om jag varken kan eller vågar.

Jag lägger ner nu, det blir bara ord som är betydelselösa för den som inte är inuti mitt huvud.


Bild: fiveminutes

Just another day




Vädret är så underbart att man inte kan göra annat än att le, trots att skolan kommer bli min död och jag egentligen har jättemycket som jag måste göra. Idag är dock en "ledig" dag för att jag inte har något inplanerat imorgon, dinstansdag. Dock har jag fortfarande saker som jag måste börja titta på, nästa vecka kommer bli rätt jobbig... Har också insett att mina sommarkläder är ett minimalt antal, borde köpa mer! Lön nästa vecka, javisst!

Bilder: Jak & Jil

STEVIE DANCE










Ibland gör Jak & Jil specialinlägg om någon inspirerande person, dessa inlägg bli alltid så bra. Bilderna är så inspirerande, jag älskar när de har sådana inlägg. Jag bjuder på den senaste!

Hörrni, jag måste slå ett extra slag för bandet The Smiths för att de är så underbara! Jag får inte nog, det kommer nog vara det band jag kommer förknippa sommaren 2010 mest med!

Bilder: Jak & Jil

En hattväska och solen



Jag kan inte hjälpa det. Hela dagen har jag gått runt med en drömmade leende på läpparna och jag tror att det beror på solen. Den kan verkligen ha sjuka effekter på mig, jag är så glad och positiv till allt just nu! Matte b-nationella imorgon och jag tror att det kommer gå jättebra! Känner det på mig, jag är lugn som en filbunke.

Jag vill verkligen, verkligen ha en rund hattväska! Måste hitta en, de är så coola - jag dör! Kolla liksom hur chic Emma Nygren ser ut med sin på armen, tror att mitt liv skulle bli ännu bättre med en hattväska...

Nej, lite mer plugg och sen en liten promenad kanske, hoppas på det!

Bild: Emma Nygren

This charming man


Årets första riktiga timmar i solen, underbart! Visst kan solen påverka en på ett märkligt vis? Jag får i alla fall lyckokänslor, men nu ska jag vara duktig och plugga lite mer och sen lägga ner för idag. Varit ganska duktig om jag får säga det själv. Sen blir det träning och sen promenad, check and check.

Bild: Fashion Squad

Sometimes you just have to walk away



Min käraste datormanick fungerar igen! Hurra! Lilla älsklingen dog men återuppstod igen och jag är lycklig!

Idag ska jag leka med latin b, matte b och italienska hela dagen, kul... Ben Harper går i bakgrunden, han är mysig. Min garderob är en katastrof, nya kläder bör införskaffas snarast!!!

Sometimes even the right is wrong



Det är sommarvärme ute, himlen är klarblå. Jag ska snart gå ut, skulle vilja gå en lång promenad och tänka. Känns underbart att sommaren faktiskt snart är här, jag längtar så efter att slippa det här, ja rent ut sagt helvetet till skola! Jag har officiellt inget liv längre! Det blev inget vettigt av det här, jag går ut istället!

Bild: Emma Nygren

Touched by Youth

























Är lite i någon form av euforiskt tillstånd just nu för det här modejobbet i Dazed and Confused juninummer är ju helt fantastiskt. Något av det bästa jag sett på länge! Älskar att det är avskalat, enkelt och maskulint. Jag vet i alla fall att jag kommer inspireras av det här en tid framöver.

Bilder: Fashion gone rogue

.



Jag vill bort.

To die by your side is such a heavenly way to die



Jag skulle ha skrivit något vackert om kärlek.
Att två halvor blir en hel. Att hjärtat slår dubbla slag. Att uppfyllas av kännslor. Att laga någon som är trasig. Att ta upp någons tid. Att sakna någon. Att älska någon.
Istället låter jag bli, jag vet inget om kärlek.


Bild: Emma Nygren

No, not yet




Nej, inte allt för ikväll. Hittade just ett inlägg om vad som kommer in i butik hos H&M under denna vecka och nästa och jag är rätt såld på långklänningen och kjolen och jag vet att klänningen finns i svart och jag har ganska sådär megacravings efter den...

Bild: Fashion Fever


Angel came down from heaven



She's back! Efter en lång paus, utan dator har jag fått låna min snälla morfars och det funkar utmärkt. Jag är just för tillfället placerad i sängen med datorn i knät. Yeasayer går i bakgrunden och jag vill ha en tröja som liknar Chloës, har också kommit på att jag ska döpa min dotter till Chloë om jag får en! Jaha, vad hat hänt i mitt liv under min ouppkopplade tid då? Not much, har två rätt tunga veckor framöver och lär behöva plugga ihjäl mig för att allt ska bli bra, men jag är väldigt otaggad på det...
Äsch det var allt för ikväll, god natt på er!

Bild: Signe Siemsen

 


Drama, drama, drama



Hej. Idag är jag inte lika arg, men min dator dog på sämsta tänkbara tillfälle och jag vet att det kommer att lösa sig. Nu lånar jag min snälla pappas dator och det går jättebra, jag ska köpa en ny så fort jag får lön. Anyway, igår när jag hade lugnat ner mig så behövde jag något att sysselsätta mig med och tidigare på dagen hade jag varit hos syon på min skola och pratat. Jag har nu i princip bestämt mig för att söka till journalistik, som det ser ut nu en mastersexamen och kompletering med lingvistik och journalistiskt skrivande. Jag känner att det verkligen känns bra, först ett år som au pair i Italien och sedan detta.

Jag vill bara säga också att jag typ älskar den här bilden, nya innegrejen verkar vara att färga topparna i en lysande färg, känner att det inte är något som jag kommer att prova.

Bild. Signe Siemsen

Min dator...

Min älskade dator dog idag.

Den slocknade in och jag försökte återuppliva den flera gånger men den bara fortsatte dö...

Det resulterade i att jag blev arg och hysterisk och jag ville bara slänga ut den genom fönstret. Det är troligtvis så att det enda som behövs är ett nytt batteri men jag vill inte hoppas på för mycket.

Därför kära ni, kommer jag inte kunna uppdatera så ofta som jag ändå känner att jag gjort på sista tiden.


Nyheter



Detta är då det nya i mitt badrumsskåp. Det röda nagellacket heter "redly nightshade" och kommer från Max Factor, dip linern är från H&M, likaså det blåa nagellacket som heter "blue my mind" och skrubbkrämen är den jag skrev om igår och heter "skin prep scrub" och kommer ifrån dermalogica.

Jaha nu är det dags för aerobic, tjingeling!

Onödigheter som är nödvändiga



Jag hatar egentligen att göra av med pengar på onödiga saker som ändå är nödvändiga och som man måste ha. Det är till exempel hårspray, ansiktprodukter, toffsar, nytt smink osv. det rusar ofta iväg pengamässigt eftersom jag, i nio tillfällen av tio, tycker att de dyrare sakerna är bättre.

Ny börjar jag tröttna rejält på att min hy hatar mig, vilket den har gjort hela våren, så jag ska införskaffa denna skrubbkräm från Dermalogica som går på nätta 450 kr. Har hört mig för och den ska vara super. Ja, det är svindyrt men om det funkar är det värt det, sådan är jag!

Andra saker jag verkligen måste köpa hem den här månaden är följande:
- Mineral fondation i puderform (sol och flytande fondation är BIG no-no)
- Saltvattenspray, har saknat det på senaste tiden.
- Toffsar!!! De försvinner hela tiden
- Någon re-style spray som Ida använde på mig i fredags som lyktade himmelskt och kom från Tigi, Bed Head.

Det är det jag har på min lista just nu, jäklar vad jag känner att det inte är kul att lägga pengar på sånt här men det är måsten...



Bild: Här

Cause tramps like us, baby we were born to run



Jag måste bekänna en sak. Jag tycker att motorcyklar är sexigt och motorcykelpojkar också, inte knuttar med flätat skägg! Nej, utan mer... som Bruce Springsteen, typ. I lilla Norrtälje så anordnas varje år en motorcykelmässa och jag kände att idag, längtar jag nästan dit lite, kolla på bågar och köpa bandanas med amerikanska flaggan på och döskalleringar! Jag ska göra det i sommar, i jeansjacka och jeansshorts och känna mig riktigt cool. Kanske lyssna lite på born to run...

Nej, träning var det!

Nytt utseende

Nu har jag, med hjälp, fixat bloggen så att den ser mer hyfsad ut. Vad tycks?

Here comes the sun



God morgon hörrni! Vilken dag, underbart väder. Jag är ledig idag och tänkte göra lite nytta och sedan ut och njuta av solen, kanske åka en sväng ut till mina kära vänner! Jag måste bara säga att min fina och trogna dator är på väg att ge upp, på riktigt... Vill så gärna ha en Mac Book Pro, men som sagt smakar det så kostar det. Är rätt sugen på en systemkamera också, var och klämde på en igår. Det får nog bli att önska sig en i 18-års present.

Älskar den här bilden, den där Emma Nygren har så fina bilder men sällan några bildkällor (ajabaja)!

Bild: Emma Nygren

The new Chanelbag



Att åka till Bakaby idag var ju bara slöseri med tid, hittade ingenting! Eller jo, jag fick med mig ett par nya springtights hem men dessa köptes till fullt pris så...

Jag är leding imorgon och det ska bli riktigt skönt, funtar på att fråga Ivarsson om jag får komma till henne och pluggbaka eller bakplugga, åh så internt förlåt mig! För övrigt så tror jag att jag ska göra mig en egen Chanelväska, varför köpa en för en ca 22 000 kr när man kan ta en brun papperpåse och göra en själv? Helt rätt, sånt gillar vi!

Bild: Jak & Jil

Change is over us now



En av de bästa känslorna jag vet är när man är ensam hemma och bara känner sig lugn och trygg... Angus & Julia Stone har gått på repeat hela kvällen och tio i tio kom jag på att mitt rum såg förjävligt ut, så jag började städa. Nu ska jag sova lite, eller läsa en bok som heter Fred som jag hittade i min bokhylla när jag städade. Såg att det fanns massor av fina bilder där.

God natt.

Bild: Tim Barber

Valborg



Valborg. Jag ska typ aldrig mer dricka alkohol igen. Farligt. Men det var kul så länge det varade, mindre kul idag... Bröt mitt onyttighetsförbud också, kände att jag var värd en bit blåbärspaj igår efter middagen och choklad idag! Jag var duktig så länge det varade. Ville också bara påpeka att mitt hår var jävligt snyggt igår, tackar finaste Ida för det!

RSS 2.0