ITALIENSK HAPPY HOUR: FET BUFFÉ + DRINK FÖR 9€!


MILANO DAG TRE

Hej käraste vänner! Jag har ju inte hört av mig sen jag kom ner. Det har varit mycket pyssel, handla mat, hitta i stan, lära känna människor, hantera gasspis, gå i skolan osv. Men framför allt så funkar inte internet på min dator och det är riktigt jobbigt, mitt Windows är för nytt och därför får jag ingen internetanslutning... Men på mobilen funkar det perfa!

Idag har varit en lite irriterande dag, vaknade upp och insåg att nej, min hårfön fungerar inte... Happ, då får jag väl köpa en ny då tänkte jag. Sen fick jag till skolan klockan nio prick, för att upptäcka att jag inte behöver vara i skolan fören halv två för DÅ börjar MIN lektion... Det gjorde i och för sig inte mig då mycket utan jag strosade runt på stan och hittade en stor marknad så jag vet var jag ska köpa mina grönskar from now on. Sen köpte jag en hårfön och gick hem, bara för att upptäcka min egna hårfön faktiskt fungerar bara man använder lite våld vid eluttaget... S-A-T-A-N-I-S-M!

Förhoppningsvis kan någon i skolan titta på kvittot och se om man kan lämna tillbaka den och få pengarna tillbaka också...


MAPPLETHORPE & SÖDERS BAKGATOR




I tisdags var jag och Ida inne och kollade på Mapplethorpes utställning på fotografiska, samt vandrade runt på söder och drömde om lägenheter och så vidare.

Bilderna är halvdassiga, men jag orkade inte/hade verkligen inte tid att redigera dem.

Imorgon åker jag.

.












Bilder

SOME THINGS I DO FOR MONEY SOME THINGS I DO FOR FREE






Lyssna, helst i ett smått melankoliskt sinnestillstånd.

PULP FICTION



Såg Pulp Fiction idag, helgalen film alltså.


Bild

HATKÄRLEK

Ibland, som idag, undrar man varför man ens började dricka alkohol. Ja, jag erkänner att jag varit extremt jävla bakis idag. Inga undanflykter. Jag har bara ätit frukt fram till middagen för att jag mått så fruktansvärt illa. Huvudet har känts som om det varit nära att klyva sig själv i två delar...

Ändå går man på't igen nästa gång och tycker att det, at the moment, är ett otroligt bra val med tequilashots. Felfelfelfelfelfelfel.

Nu ska Karlsson nog låta bli diverse berusande drycker på ett tag, utom möjligtvis kaffe då.

HÄLLJÄ





Bild

DO YOU BELIEVE IN FARIES?



Idag fick jag veta vart någonstans jag ska bo i Milano. Jag bor en sisådär tre minuter från skolan, i en lägenhet med stenbalkong (har varit inne och kikat på Google Maps och det ser ut att vara ett fint hus i alla fall!). Jag kommer att bo i ett "twin room" vad nu det står för och vet ni det bästa? Jag har Internet! Hur skönt är inte det, så att man kan Skypa hemma och inte på ett halvsunkigt Internetcafé. Just idag är jag så förbaskat taggad på att komma ner till min nya hemstad, det är ju det här jag längtat efter.


Bild

TVÅ VECKOR KVAR




Igår hade jag över mina allra bästa vänner på middag. Jag ville träffa dem alla innan jag åker, det var urmysigt! Jag lagade indisk gryta och kola- och pekannötpaj till efterrätt! Jag var dock väldigt inne i matlagningen och mina gäster så jag tog inte ett enda kort. Idag blev jag, hur som helst, bjuden på frukost! Ricotta pancakes med bär, bästa frukosten efter en helkväll med vin.

TIME, WHERE DID YOU GO?



Vad fort tiden går. Var det verkligen tre månader sedan jag sprang ut med mössan på och hoppade bland bekanta leenden på en orange lastbil? Var det två månader sen jag dog av värmen och sprang runt i blommiga klänningar, drack vin i parken, höll någons hand i sommarnatten? Kan det verkligen vara så länge sedan?

Uppenbarligen, för nu är min nya hemstad inte långt bort. Två veckor närmare bestämt och jag är förväntansfull. Samtidigt känner jag att jag väldigt mycket vill njuta av den tid som är kvar hemma, med allt vad tidig höst heter.


Bild

ANGÅENDE TYSTNADEN

Det har varirt tyst från min sida i några dagar nu. Anledningen är att jag tagit körkort (idag) och varit helt fokuserad på det. Vilken lycka jag kände idag när jag blev godkänd!

SJUKSYSSLOR




När man är sjuk så får man göra allt det där som man har lite dåligt samvete för att man gör annars, men gott samvete. Till exempel:

- Sova länge
- Äta glass
- Ligga i soffan under täcket
- Få saker hämtade åt sig
- Sympatikramar (kanske inte något som man får dåligt samvete över annars men...)
- Titta på film i ett
- Titta på Vetenskapens Värld på svtplay utan att få pensionärsstämpel
- Gå i pyjamas hela dagen
- Slippa ta disken

Sen att jag sällan kan njuta av detta på grund av att jag alltid blir rastlös när jag är sjuk är en annan sak. Nu ska jag i alla fall titta på just svtplay och äta uppvärmd spaghetti och köttfärsås!

Bild

RSS 2.0