VID MITT FÖNSTER



Skulle ha åkt in och slagits med mellanreaister med moder, men vi sköt upp det till imorgon. Var så trött idag efter att ha jobbat, tränat och legat uppe till 01.40 för att läsa ut den sjunde Harry Potter boken (för andra gången) igår. Idag blir det långpromenad och montering av bord som står på schemat. Borde kanske börja packa också..?


Bild

GOD JUL





God Jul kära ni! Hoppas att ni får en underbar helg, det ska jag ha trots jobb. Puss.

N

Hon är hemma. Det är nästan overkligt.

MUSIK FÖR ATT KOMMA I KONTAKT MED KREATIVITETEN





Tecknade lite. Fick en stark impuls när jag lyssnade på Florence + The Machine. Tveksam till resultatet...

DIAMONDS ARE A GIRL'S BEST FRIEND




Mitt nya favorithalsband.

WHAT TO WEAR?




Jag brottas med det eviga problemet med att ha en garderob full av kläder och inget att ha på mig. När en 20 minuters promenad väntar en vaje morgon till skolan är till exempel strumpbyxor ett dåligt val trots att jag älskar strumpbuxor! Har insett att jag börjar ogilla jeans, de sitter ju så jäkla tight att det är svårt att gå. Kan vara så att jag har så få jeans och att jag börjat växa ur dem? Antagligen.

Övrigt då? Ska försöka träna, tänkte först att jag skulle gå på mitt favorit jympapass men jag tror att jag istället kör ett lätt styrkepass med kanske lite fler upprepningar och lättare vikter. Vill ju inte köra för hårt och bli superförkyld igen.


Bild

POWERPILATES ANYONE?




Efter att inte kunnat träna på exakt en vecka har jag en viss abstinens samtidigt som det har varit lite skönt att vila också. Jag har länge funderat på att börja på yoga igen, älskade poweryogan men det verkar inte som om det finns någon som utövar det i Norrtälje. Hittade istället powerpilates i en studio som heter studio Karma. Rätt sugen, det är 19 gånger, alltså nästan hela våren. Jag tror att jag ska anmäla mig, känner att jag är sugen på en ny träningsform...


Bild

JULMYS

Efter att ha pressat alla avsnitt av Leilas jul och ätit tre lussebullar blev jag ganska sugen på att baka. Lite chocolate chip ginger cookies eller chocolat crackles. Ska se om jag har alla ingredienser och så, men först ska jag hoppa in i duschen!

OLD





Äntligen är det påtagligt att den här sabla förkylningen går tillbaka. Var en sväng till skolan igår och skrev ett prov och möttes faktiskt av positiva reaktioner gällande håret. Ännu kommer ingen bild då sjukdomsutseendet fortfarande ser likadant ut. Bilden får bli en av det galmla håret istället, snodd från Linnea. Jag har gjort ganska mycket nytta idag, skrivit färdigt en engelskuppsats. Så ser statusen ut just nu.

SJUKLINGHETERA FORTSÄTTER

Dessa sjukdomsfasoner hemsöker mig fortfarande, natten till söndag kom febern, halsontet och snuvan på riktigt. Igår var det dock värre idag har jag pallrat mig ner till frisören och klippt och färgat håret, bild få ni se sen när min näsa inte är lika röd längre (Ida kallade mig för Rudolf med röda mulen igår...). Känner mig lite bättre men man ska inte ropa hej...

JULBAK MED HÄNDEL

Dags för julbak, sjukdomen har fortfarande lite spår men det ignorerar vi och kör all in på det här med tillverkning av julgodis och så vidare. Har med mig kameran! Hörs sen, puss.

MIN 90-TALS FETISH





Även om jag hävdat annat så kan jag inte längre gömma det. Jag avgudar 90-talet. Om jag skulle få välja ett årtionde som jag skulle varit ung under skulle det vara 90-talet, glöm tacky kläder, glöm fula frisyrer, glöm dålig popmusik. 90-talet var the shit, är rätt stolt ändå över att kunna klassa mig som en 90-talist. För hur kan man inte låta bli att älska supermodellernas årtionde? Omöjligt!


Bild

VISDOMSORD






Bild

JULKLAPPSÅNGEST




Idag mår jag bättre. Pappa tvingade mig emellertid att sjukskriva mig idag, det var nog bra. Har jobbat väldigt mycket hela hösten och har ökat nu närmare jul. Igår sa kroppen "nej, nu säger jag ifrån!", så idag är det sängen som gäller och mycket vila.

I alla fall, mamma ska handla julklappar idag och frågade vad jag önskade mig och jag fick lite panik för jag har ingen aning... Photoshop är typ det enda jag vet att jag vill ha. Sen då? Inte en blekaste, så under dagens sängliggande ska jag försöka tänka till.


Bild

SJUK

Japp. Förkyld, feber och ett tungt huvud. Pang.

BREATHE AND REBOOT







ILSKA

Idag tog någon sig in på mitt Facebook-konto och ändrade uppgifter, puffade människor (några av vilka jag inte har någon kontakt med idag), skickade vänförfrågningar till människor jag knappt känner och gjorde många saker som jag aldrig skulle göra. Jag blir så fruktansvärt arg och ledsen att någon vill vara så elak på någon annan som de inte har en nära vänskapsrelation till, för jag kan garantera att det inte var någon av mina vänner som gjort något vad detta. Det här har skett i ren och skär illvilja för jag kan inte se varför någon kan tycka att det är kul och göra något sådant mot någon annan. Jag är inte så glad idag som ni kanske fårstår.

SISTA TISDAGSPASSET

Idag var det sista aerobicpasset med Carro (favoritledaren), det var tema rött och jag körde på en stor, röd t-shirt och en tomteluvsdiadem som jag lånat av Sanna. Mycket uppskattat och det pressades på krafter. Nu är jag totalslut och redo för att dejta John Blund. Det ska läggas upp en video på hela spektaklet och jag ska se om jag inte kan dela med mig av den videon så fort den kommer upp! Nattinatti.

SVART OM LÄPPARNA




Jag älskar läppstift, röda läppar är sjukt snyggt. Nu är jag ganska sugen på att testa plommonfärgat och svart läppstift. Plommonfärgat kanske lite mer till vardags men svart när man går ut. Grogrunden till det här kanske inte helt oväntat är R&F eftersom jag numer ser dem som mina gudar typ. Nej, men det är råballt och jag ska ta mig in till make up store och köpa två med de färgerna. Kanske inte just nu då det är julklappstider och jag kollade saldot på mitt konto och fick en chock, tror att helgens julklappar kanske blev lite väl dyra...

Bild: Rebecca & Fiona

SILUETT





Jag längtar. I vår, då ska jag åka. Då är allt slit denna höst värt det. Ha basker på sig varje dag, köpa med sig brieost och baguette till hotellrummet, dricka rödvin varje dag, strosa runt och se vart man hamnar... Jag vill typ leva den nya reklamfilmen för Chanel no 5 (hr ni inte sett den, gör det!). Dessutom känns det mer och mer som om franskan lossnar och det gör mig lycklig, fransmännen  är kända för att vägra prata engelska och därför kan diverse franskkunskaper vara till en fördel.


Bild: The Sartorialist

MASKERAD





Funderar på mask på nyår, eller bara i övrigt på fest. Rätt ballt! Chole står för denna tanke såklart (SÅKLART!!!). Idag har tröttheten varit mer än påtaglig, det har varit extrem zombie-varning på mig idag. Inställda lektioner och så vidare, en rätt värdelös dag med andra ord. Antar att prestationen på träningen inte kommer att bli så bra...


Bild

NEJ

Nej.

SÖTT OCH KANEL





Bonsoir mes amis! Är helt och hållet redo för sängen, jobb i morgon. Kul? Svar: nej. Jag tänkte i alla fall dela med mig av två bilder från i fredags när jag bakade pepparkakor hela kvällen, det blev en redig hög. Vilket slitgöra dock, speciellt när man är slut i kroppen och trött, men nu är det gjort. Jag hittade i alla fall lite julklappar och både mamma och pappa är avklarade, de absolut svåraste personerna att köpa julklappar till. Många kronor fattigare och ganska trött säger jag härmed god natt.

JULKLAPPAR




Så var det dags att trängas inne i stan med alla julklappsshoppande människor. Det kommer bli min död... Nej då, men jag antar att jag kanske kommer få panik som jag ibland får när det är för varmt och för mycket människor. Dessutom har jag inte riktigt koll på vad jag ska köpa till alla. Först ska jag bara misslyckas lite med ett rågbröd.

KATE OCH JOHNNY


Helt ärligt så var de drömparet. Hur snygga får man bli utan att det är olagligt? Jag har suttit och tittat igenom gamla bilder på dem och ja, man får ju lite utseendesrelationsångest. Johnny Depp är verkligen the one, alfahanen, karlakarlen, you name it! Ge mig djupa ögon, lite skägg, ruffsigt hår och några tatueringar och jag är fast! Synd bara att deras förhållande inte varade så länge för de var ju verkligen it-paret, men tur är väl ändå att de var ett par i alla fall en gång i tiden så att utsvultna tonårstjejer (dvs jag) har något att titta på om kvällarna. Okej, detta börjar likna ett creepy inlägg så jag lägger ner.

Bild



P.S. Jag kan inte sluta lyssna på Coldplays nya låt, det är som porr. Typ.

CHRISTMAS LIGHTS




Lyssna och njut mina vänner, lyssna och njut!

HIPPIEJESUSROMAN LOOKALIKE




Om någon skulle vilja vara en kombination av titeln till detta inlägg kan man hämta lite insiration från bilden. Jag gillar't skarpt i alla fall. Vet inte om det är något för mig men man kan ju titta lite i alla fall.

Över till något helt annat, det börjar hitta tillbaka lite gamla läsare ser jag på statistiken vilket jag är mycket glad för. När jag tappar tappar ni liksom, naturligt. I alla fall, jag pratade med Ida idag och hon sa med en glad klang i rösten att jag börjar låta piggare och gladare, jag kan mycket nöjt informera om att jag känner mig piggare (kanske inte nu såhär klockan halv nio på kvällen) och att jag har mer energi. Konstigt eller hur? Hur det kan vända, kan det vara julstämningen? Eller det faktum att det inte är lågnt kvar på den här terminen? Eller att jag snart får möta solen? Vad det än beror på så är jag tacksam.

Nu: tvättmaskinen.

Bild: Purse'n'boots

WHEN MY CHRIS SINGS THE WHOLE WORLD STOP


Första december. Underbart. Inledde dagen med att frysa röven av mig när jag kom på den briljanta idén att ha på mig strumpbyxor och shorts, kan säga så mycket som att jag i princip sprang till skolan för att hålla värmen. Ibland undrar jag vad som finns innanför mitt pannben? Om man ska se det positiva i det hela så var det en fantastisk morgon med en sol som heter duga.

Idag ska Coldplays nya singel släppas och jag har längtat efter att få höra något nytt med älskade Chris Martin, dessutom heter låter "Christmas lights", det blir som att slå ihop choklad med glass dvs. en underbar kombo!

P.S. min kära moder kanske kan ta en helbild på mig sen, bilden ovan var det enda jag kunda åstadkomma på egen hand...

RSS 2.0