Time is not on my side



Jag har så extremt mycket att göra. Därför kommer jag inte prioritera bloggen tyvärr, men just nu finns det inte tid. Jag lovar att komma igen någon gång efter jul.
Men tills dess, hoppas att alla har det bra.

Bild: Här

Boy Girl







Bild: här

Nya byxor



Ja, igår så köpte jag dessa skinnbyxor från Vila, jag har tänkt på det länge och igår slog jag till! En av mina vänner fyller år idag och han har födelsedagsfirande imorgon så jag kommer ha dem då.

Spanish eyes

                 

                 

                    

Sämst uppdatering je sais, nu är det körigt med sånglektioner, träning, plugg osv. Men jag ska försöka ge så bra uppdatering jag kan, jag känner att jag dock har blivit bättre på det än vad jag var förrut och det har lönat sig för jag har mer läsare nu än förr vilket är jättekul!
Dagen inspiration blir denna donna, Gala Gonzalez aka Amlul, hon kommer från spanien men är nu bosatt i London och driver en sjukt bra blogg. Tjejen har känsla för stil som jag vet inte vad, men en sak är säker hon sätter trender utan dess like. Kolla bara den egengjorda t-shirten med säkerhetsnåls-korset, funderar på att göra likadant på en svart t-shirt!

Bilder: Här

Backstage at Dior's









Jag förstår inte varför jag alltid är så jäkla trött, jag har börjat äta rosenrot för för att bli piggare men efter en vecka har jag inte märkt någon skillnad än. Det värsta är att jag inte har någon ork efter skolan till att sätta mig ner och vara fokuserad tillräckligt för att kunna plugga.
Jag får hoppas att det ger sig, i alla fall dessa bilder är backastage från en Dior plåtning. Jag gillar dem.

Bild: här

Dagens Inspiration



Atlanta Noo De Cadenet Taylor har en grym stil, känns väldigt in fashion just nu.

Bilder: här

Rutigt i garderoben



Beyond retro 239 riksdaler, nice! Det är faktiskt det enda jag fick med mig hem idag, skulle ju ha ett par jeans men de fanns inte i min storlek. Jag prövade 26 och det var på gränsen till för stort, eftersom de töjer sig, några 25:or (Lite chokerande, så liten storlek trodde jag inte att jag någonsin skulle kunna ha?!) hade de inte på weekday på drottninggatan och jag orkade inte åka till söder.
Så det blev inga jeans. Kollade in Jimmy Choo för H&M också och det var galet, folk trängdes och slet i kläderna, så jag gick, jag orkar inte med sådant det blir för mycket folk.
That's just me.

Sonia Rykiel pour H&M

 



Idag har jag distansdag som vanligt på torsdagar och har hunnit med att skriva en halv bokanalys till engelska b, övat på en franskredovisning (usch, det är så jobbigt att PRATA franska), försökt få in hela kap. 1+2 i italienskboken i huvudet, men saken är det kan jag har tre andra uppgifter i tre olika ämnen som jag inte ens har påbörjat och om en och en halv timme måste jag åka iväg för jag ska ta svininfluensavaccinet! Jäklar, det är skrattretande hur mycket jag har att göra nu och nästa tisdag drar sånglektionerna igång varje tisdag och torsdagkväll. Multitasking, multitasking, multitasking!

Här kommer i alla fall två andra bilder som visar Sonia Rykiels kollektion för H&M, åh ljuva lyx... Glöm inte att Jimmy Choos kollektion för H&M släpps på lördag, vilken rush det kommer bli alltså ska in till stan då jag tror inte att det kommer bli något köp, det är för dyrt för att jag ska ha råd just nu.
Nej nu måste jag försöka vara effektiv innan jag ska till bussen!

Bilder: här


Dermalogica Daily Microfoliant

                     

Vill ha en skrubbkräm som kommer åt ordentligt, den som jag har nu är jag verkligen inte nöjd med. Den är ganska dyr men det kanske kan vara något jag kan sätta på önskelistan! Jag har hört att den är riktigt bra så jag tror nog att det blir en bra sak att sätta på listan.
Nu, grey's!

Bild: Här

Living and loving





 



Nu när vintern är påväg så kan det vara smart att hotta upp sin outfit med lite glitter för att göra vardagen mycket roligare. Paljetter har länge varit inne, nu kanske det inte är det lika mycket. Men jag gillade verkligen det här modejobbet från Vogue Paris augustinummer, de tar tankarna tillbaka till 30-talets glamour.

Bilder: Här


Because the night belongs to lovers

                      

Ibland kan jag få känslan av rock'n'roll, den kryper upp för ryggen och jag måste lyssna på någon gammal rocklåt och den där speciellt känslan växer. Det finns inte så många kvinnor som har den där riktiga rock'n'roll-känslan men de få som hade den de kan regera världen. Patti Smith tillhör de kvinnorna - Queen of Rock'N'Roll.

Grattis pappa



Ville bara säga garttis på fars dag till min pappa, vi lagar mat tillsammans till familjen nu!

Black is the new Black



Oj,oj, oj det märks att det är söndag för det är mycket att göra, som vanligt har fröken tidsoptimitst varit framme och skjutit upp skolarbeten till sista minuten och jag fattar inte varför jag alltid gör så?!
Så idag så blir det multitasking för hela slanten, farsdag fika, plugga, Leilas jul, gossip girl, blogga...

Anyway, var ju på audition för Lucia igår och...
CAROLINE KARLSSON ÄR LUCIAKANDIDAT NR 3!!!
Allt kommer läggas ut på NTs hemsida imorgon så jag kommer att länka dit imorgon så att ni kan rösta på mig om ni vill. Det kommer vara mycket framöver och då kan vi snacka multitasking vi får se hur det går men jag läste en intervju med Sofi Fahrman och hon sa att man hela tiden ska utmana sig själv för att utvecklas. Jag kommer nog vara helt sjuk trött under den tiden men stolt för att jag ska ge mig fan på att jag ska hinna allt!
Oj, detta blev ett spritt inlägg men jag ska i alla fall dra en koppling till bilden, jag har börjat köra på ett svart race, gillar helsvarta outfits för det är coolt. Det också modernt just nu, MK gör det snyggt genom att bryta av med en accentfärg röd i detta fall!

Bild:Här


Man that's a good one



Så var det fredag igen och jag måste säga att veckan har sprungit förbi, jag har lite ångest för jag vet att jag måste plugga hur mycket som helst i helgen, men det är en annan sak också.
Jag ska på en audition imorgon för Roslagens Lucia och jag är jättenervös, jag tycker egentligen inte om att sjunga inför många människor men jag måste ta och få bort det, för jag sjunger ändå helt okej.
Men nu åter till bilder, jag gillar herr mode, jag förstår varför Chanel gillade att gå i herrkläder. Varför?
Därför att det är klassiskt, det kommer aldrig blir omodernt. Män, och kvinnor just nu, kan alltid ta på sig kostym och se lika fräsha ut när som helst!
Jag gillar det, spciellt om man har en hatt till det ger lite edge tycker jag!


Bild: Här

I could write a book



Jag är sugen på att köpa dessa böcker, har hört att Sofi Fahrmans bok Elsas Mode har fått riktigt bra recensioner och jag älskar Leila Lindholm! Tycker ganska mycket om att laga mat och baka också så jag tror det blir en tripp till bokhandeln i helgen!

 

Bilder: Här & Här


Preview



Här är en tjuvtitt på Sonia for H&M, härliga underkläder!
Jag undrar bara hur man ska kunna använda dessa trosor utan se allt för konstig ut...

Kanske med svarta strumpbyxor under och använda trosorna som shorts.

Bild: Här


Dagens Inspiration

Nu är det dags för en ny kategori som heter Dagens Inspiration. Här kommer det förmestadels finnas bilder med sådant som inspirerar mig och just nu behöver jag det.
Jag har kommit in i en period då jag står framför garderoben på morgonen kliar mig i huvudet och ser ut som ett frågetecken - vad sjutton ska jag ha på mig idag?
Den eviga frågan och jag hittar aldrig ett bra svar, för det spelar ingen roll om jag skulle ha alla kläder i världen om jag inte har någon inspiration så är det lönlöst! Därför tycker jag att det är dags för en sådan kategori.





Indian i en modern tappning.

 

Bild: Här


Blackberry Bold

Egentligen borde jag befrias från behovet av materiella saker, speciellt nu eftersom jag typ är pank...
Men jag vill verkligen ha en Blackberry, min gamla nalle en Sony Ericsson i610 tror jag, börjar ge upp mer eller mindre. Jag tror verkligen att jag och Blackberry Bold skulle kunna komma bra överrens, mamma skulle antagligen svimma om hon visste att den kostan en sisådär 5500 kr cirkus.
Jag ska nog lägga ribban lite lägre, jag behöver lite nya kläder också något som det faktiskt var länge sedan jag införskaffade.
Är sugen på lite mysiga tröjor men vi får se jag ska räkna på saken!

            

Bild: HÄR

RSS 2.0