PANGOUTFIT # 2


Hej, god förmiddag och allt det där! Sitter och försöker vara lite duktig en distanstisdag som denna men halkar som vanligt in i bloggträsket (rätt beroende? nej vadå?) och spiller en redig dos med värdefull tid där... Till exempel hittade jag en bild (se bild) med en till grym outfit som skriker C A R O L I N E! Det är riktigt synd att det är julklappstider just nu eftersom jag har ett riktigt stort sug att handla massvis med nya kläder. Livets orättvisor. Inte för att jag inte tycker att det är kul att köpa julklappar, nej det är något jag älskar och faktum är att jag senare idag, när jag får en stund över (kanske ska sluta stirra i bloggar...?), ska skriva ihop en fin julklappsinköpslista. I helgen vankas det nämligen julklappsinhandling. Åh näej, nu måste jag sätta igång med pluggerierna om jag ska få allt gjort idag.

Bild: Studded Hearts

CLEMENTINBEROENDE OCH AUDREY


Är att äta sex clementiner under en dag att bli beroende? Inte vet jag, men det är vad jag har gjort idag och det är förjäkla gott! Fick världens infall av att verkligen ville se Sabrina med Audery och nu ligger jag och tittar på den.  Jag tycker om den filmen så mycket, det är komisk men så fruktasvärt elegant! Jag ska njuta lite extra nu för det var så länge sen jag såg någon med Audrey.

Bild

C'EST POUR MOI


Herregud! Det är så rätt. Så JAG! Denna outfit är som gjort för mig, jag bara måste hitta en grå tjocktröja och en beige kjol -  bara måste! Ibland kommer sådana här drömoutfits som känns helt galet rätt. Trots att den inte alls är avancerad så är den helt perfekt och hatten är pricken över i:et. Jag älskar huvudbonader för övrigt, nästan det bästa som finns och jag är såklart en frekvent användare.

Bild: Jak & Jil

29 OF NOVEMBER


17 minus. Det var vad termometern visade imorse, men ändå var det härligt att gå till skolan på morgonen för luften var sådär frisk som den bara blir när det är jättekallt, det blåste inte och himlen var klarblå. Livet kändes enkelt och härligt - tills jag kom till skolan. Sen var det samma visa med trötthet, äcklig mat och extrem hunger. Men nu ska vi inte vara såna, det är snart jul. Julen är som sagt min favorithögtid och det ska gärna vara överdrivet med bak, pynt och julmusik. Sen när julen är över så klappar vi ihop allt och drar till Thailand och där kan jag lova att det inte är 17 minusgrader och snö!

Bild: I love Wildfox

TOM I HJÄRNAN

Ida var på ett gym för första gången idag, det var kul. Hon hade kul (tror jag) och jag hade kul, riktigt kul för jag fick leka tränare/coach/peppare. Det var verkligen en helt annan sak att ha med en kompis på gymmet, vi spanade in lite hunkar snackade skit och så vidare. Satte mig men rättkunskapsboken men insåg ganska snabbt att jag absolut inte skulle kunna fokusera... Nu är huvudet lite överhettat känns det som, tror att en kväll utan plugg får bli bra.

OCH HON SÄGER DET SÅ MJUKT




Te med smak av saffran och rosépeppar, kent och snöstorm.

K SOM FÖR KÄRLEK


Mina hjältar.
De äger en speciell plats i mitt hjärta.
Många stunder av sorg, glädje, skratt och kärlek.
Har så oerhört mycket att tacka för.




Bild

LIPSTICK


Älskar den här bilden ungefär lika mycket som jag älskar läppstift - dvs mycket.

Storm med snö ute. Gick både till och från skolan, två mycket ansträngade resor. Tokhungring är läget just nu, sitter och pluggar franska och lyssnar på The National som för övrigt är ruggit bra. Jag har lite för mycket att göra för att kunna ta tag i saker som jag skulle vilja, typ måla naglarna eller kolla upp lite kurser till framtidsstudierna. Jag tror att jag kan ha gjort ett misstag genom att inte välja Matte C...

Till något helt annat, var det någon som shoppade något från Lanvins kollektion igår? Eller idag för den delen?


Bild: Frou frouu

NYSTART

Trött. Grinig jämt. Skratt som försvinner. Missnöjd med det mesta.

En beskrivning av mig själv och jag måste ta tag i det och ändra på det. För det första så är det non-chocolate-or-any-other-sugary-things-tolerans, för det andra MÅSTE jag se till att få i mig mer dagsljus, ska börja spikmatta mig själv till sömns och se om det hjälper, till sist ska jag kolla mina blodvärden och se om felet ligger där. Är mycket tröt på att betrakta mig själv som en zombie-hagga. Det klär mig tydigten inte att vara sur, enligt en av mina kära vänner...

EN TISDAG I NOVEMBER






Orkade inte bry mig om kläder idag... Pluggade med Sanna, fikade med Ida som tog körkort idag. Ska träna, insåg att jag är chokladberoende typ. Borde kanske se över det.

BE STUPID


Jag älskar Diesels reklamkampanj "Be Stupid", så jäkla sköna och kloka. Man måste göra lite dumma saker för att lära sig. Så får man sig antagligen några goda skratt på köpet också.

Dags att dra och träna, dunkande huvud, trött som om jag inte hade sovit på hela natten. Jag blir galen av den här jävla tröttheten, den försvinner inte. Jag har ingen ork att ta itu med saker heller. Måste kolla upp mina blodvärden innan jag inte klarar av att lämna sängen.

Bild

CLEMENCE


Ibland kan man ha turen att få titta på så otroligt vackra människor, sucka och tänka "åh, om ändå jag kunde se ut sådär...", sen titta ner på sin smutsiga t-shirt, stänga ner bilden, dra täcket över huvudet och vara jävligt glad att ingen ser en nu.

Bild: I love wildfox

TRÖTT TJEJ



True story! Jäklar vilken brud jag är, inte trött alls nej, nej. Kan meddela att Marabous nya vita choklad är sådär, varning för illamående... Calles firande igår var kul, mysigt med middag innan och så vidare. Mindre mysigt med jobb idag, satan vad trött man blir av att jobba alltså. Gud vad jag inte kommer någon vart med det här inlägget. Ehm, jag är ledig imorgon och förhoppningsvis lite piggare. Höras då? Great.

Bild

TRÖSTKVÄLL

Idag fyller min käre vän Calle 20 år och imorgon ska vi fira honom med bravur! Idag blir det en stillsammare fika och Idol, det behövs för den här dagen har varit förjävlig. Den började bra, jag sov hos Ida och vi gjorde god frukost i vanlig ordning. Sen var det dags för sakomässa och det var ett helvet och gjorde mig om möjligt ännu mer stressad inför min framtid och on top of it all så blev bussresan hem ett obehag utan dess like då en grovt alkoholiserad man blev våldsam och skrek hotelser till främmande människor. Därför är kvällen en tröstkväll med tårta, ursäkta den bittra tonen men jag har just nu inte ett unns av glädje i kroppen.

KREATIV



Fick ett infall i morse och klippte av en av mina t-shirts och nu frågar jag mig varför jag inte gjort det förut för det blev skitbra. Den kanske blev nån centimeter för kort, men what the fuck vi provocerar lite genom att visa lite mage. Jag gillar att vara gränsen till provocativ när jag klär mig.

Jag måste ha något fel i huvudet... Idag har jag varit pigg, fast jag knappt sovit någonting inatt?! Hur går det till? Något fel i huvudet som sagt, annars har jag skrivit nationellt prov i svenska b, ätit choklad (jag belönade mig själv för nationella) och lyssnar non-stop på Ray LaMontange. Imorgon ska jag döda filosofiprovet och sen så blir det 20-årsfirande hela helgen lång och jobb på söndag.

BRUISES AND SCARS


Ett ärr på benet.
Hur fick du det? Jag ramlade ner för klätterställningen när jag var fem.
Jaha, var det på dagis eller? Gick du på dagis? Nej.
Men, du har ju en massa blåmärken också. Spelar du fotboll eller någonting? Nej, jag har bara lätt att få blåmärken och sen kanske jag är ganska klumpig också...
Klumpighet är bara ett charmigt personlighetsdrag, det visar att man är jordnära - man dras till jorden. Så har jag aldrig sett på det förut.


Man kan få veta mycket om varandra genom att bara studera varandras ben, blåmärken och gamla ärr berättar sin egen historia. Ibland kan det vara lättare.

BREAKFAST AT TIFFANY'S



Helt plötsligt fick jag världens sug efter att titta på Breakfast at Tiffany's, min absoluta favoritfilm. Den är såklart i fel hus. Det var riktigt länge sen jag tittade på den, varför vet jag inte för som jag älskar den filmen. När jag tänker på det så var det väldigt länge sen jag såg någon film men Audrey... Första scenen i Breakfast är den bästa, när jag kollade igenom den alldeles nyss började jag nästan gråta, det visar kanske hur speciell den filmen är för mig. Ganska konstigt, herregud det är bara en film.

FJÄDERFLICKA


Jag sitter bara och räknar ner dagarna till jul. Nu är livet hårt alltså, trött, blek och jag vet inte vad. Det känns som om mungiporna kopplas samman med hakan allt för ofta och det värsta är att jag börjar få svårt att sova. Måste det här hända varje höst/vinter? Jag vill ju ha det där mysiga som denna årstid för med sig, men nej... Jag har bestämt mig för att det får vara färdigpluggat nu, har faktiskt varit effektiv hela dagen. Trots det är det här med filosofi inte lätt, det vill liksom inte riktigit sätta sig. Jag kanske blir gladare när filosofiprovet är över, har men misstanke om att det kan vara där orsaken till de hängande mungiporna ligger. Hoppas på det i alla fall.

Bild: Fashion Flash

MONDAY MORNING


Bloggar sådär lite mitt i frukosten. Jag börjar inte förens 13.20 idag så jag tänkte att: bra så kan jag ta en långpromenad innan skolan. Jag vaknade upp, tittade ut genom fönstret och suckade. Det spöregnar. Så istället sitter jag i soffan, uppkrupen under täcker, äter frukost och tittar på nyhetsmorgon.

Jag har förövrigt noll klädispiration, samma visa varje morgon. Jag står bara och stirrar i min garderob...


Bild: Columbine Smille

UNE ENFANT


Jag sitter i mitt pyttelilla rum, målar naglarna röda, lyssnar på Edith Piaf och tänker på livet. Framtiden, den känns mest som en tät dimma. Vem är jag? Vad ska jag göra sen? Vem blir jag då? Vart ska jag? Hur kommer jag dit? Jag vill till Italien, men nu är jag osäker på vad jag vill göra där. Det känns så långt bort, men ändå för nära. Panikkänslorna har börjat få mig att vrida och vända på mig i sömnen igen. Vad ska det bli av mig egentligen?

I MADE IT!

Ja, det gjorde jag. Jag hade krafter ända in i slutet och sen dog jag. Men fan, jag är stolt och nöjd och kommer göra om det nästa gång. Nu darrar mina armar konstant, kan bara föreställa mig hur det kommer att vara imorgon... Väntar på middag, grillat, potatisgratäng och vit chokladmousse - U N D E R B A R T! Jag har också druckit årets första glögg och insett att pepparkakor är sjukt gott (i år igen alltså, blir samma insikt varje år). Kommer inte bjuda på en bild av mig i mitt nuvarande skick, vill ju att ni ska kunna sova inatt och inte drömma mardrömmar!

NU KÖR VI!


Blek och jävlig, men oerhört taggad! Snart bär det av till två och en halv timmes ren kämparglöd. Laddat med vatten och grötfrukost! Återkommer med en sliten kropp om ca fyra timmar.

MITT FRUKOSTSÄLLSKAP






Det här var det bästa på hela dagen och även fast Ida antagligen lär döda mig för bilden (som hon för övrigt är söt på) så hade den här dagen varit katastrof om inte frukosten varit så mysig. Fördömmer både den svenska sommaren, vintern, hösten och våren kan tilläggas. Nej idag är kropp och knopp sagt nej, nej, nej. Därför ska jag unna mig lite julmust och pepparkakor och jag önskar att jag hade Sunes Jul på film...

HÄR KOMMER RÄDSLAN, GAMLE VÄN



Nu kommer Linnea gå i taket och jag förstår henne, jag är helt såld på den här bilden av Pete Doherty!


Då var sista träningpasset innan utmaningen avklarat, på lördag smäller det! Två och en halv timmes träning bestående av spinning, cirkelfys, skivstång och ki-box. Jag har ätit som en häst hela veckan, laddad batterierna till max och jag är så taggad. Ibland måste amn utmana sig själv för att kolla så att man lever!

Ida kommer snart hit och vi ska äta lussebullar (är så lycklig!!!) och dricka varm choklad, det visar också att man lever - livsnjuteri som vi så fint brukar säga. Annars då, förutom att jag gärna skulle hålla min filosofibok över ett brinnade ljus så är det rätt bra. Jag vet inte, på nåt sätt känns det som om lite av den vanliga höstdeppigheten håller på att trilla av, men jag vet inte det kan ju vara tillfälligheter. What ever, jag är glad ändå.


Bild: Natalie Karlsson

WANTED


Jag såg bilden och insåg att jag bara måste köpa en röd långkjol! Gud, att det inte har slagit mig förut, kan liksom inte sluta titta.

Sitter och tokfryser, det är så sabla kallt i vår lägenhet! Idag så köpte jag ett prov-startkitt från Exuviance till ansiktet. Min hy blir så torr den här årstiden och jag kände att jag måste hitta ett märke som verkligen funkar. Det kostar en hel del men åandra sidan så är produkterna väldigt dryga och jag har bara hört gott om märket. Lovar att komma med ett utlåtande när om ca en vecka eller nåt, när effekten är mer påtaglig.

Bild: Vanillascented



SKA UT I SNÖYRAN

Ja, alldeles strax. Det vankas träning och kräver därför att jag ska bege mig ut och slåss mot snön, men det gör jag mer än gärna just nu för block fem ska introduceras! Aerobicen består av olika block, det vill säga olika rörelsekombinationer!

Dagen har gått på halvfart, jag har inte lyckats med något pluggflow alls. Har mest loggat in och ut på facebook, tittat ut genom fönstret, suckat och sedan blivit lite lycklig då jag började spela julmusik. Ida skulle ställa sig och göra lussebullar vilket jag blev otroligt sugen på. I nuläget rullar min jullista från förra året och jag laddar inför min uppvärmning, alltså färden mot friskis!

MORE IS MORE


Jag vet inte, det är verkligen more is more över den här bilden. Ändå kan jag inte låta bli att bli inspirerad... Jag skulle nog inte packa på så mycket saker, är mer en less is more-tjej. Jag har gärna accessoarer man kör ofta utan faktiskt. Ändå, jag gillar bilden skarpt!

Kan för övrigt lyssna på Facit igen! YES!

Bild: Jak & Jil

I DON'T LIKE THIS TIME OF THE YEAR


Jag har ett litet dilemma, jag har inte klipptid förens i december men jag vet liksom inte om jag ska klippa av håret ännu mer eller om jag ska gå tillbaka till att vara långhårig... Förra gången när jag klippte av en ganska bra bit så var jag supernöjd och var säker på att next time mycket kortare. Men när jag exempelvis ser hår som det på bilden vill jag genast ha långt igen. Jag har en månad på mig att bestämma mig.

Annars kan jag ju bara säga att vädret utanför mitt fönster INTE uppskattas. Likaså filosofi, denna och den kommande veckan är inte kul.



Bild: I love Wildfox

HAT AND SHOES


Jag är inte så glad på spotify just nu kan jag säga, efter träningen var jag så sugen på att lyssna på Säkerts nya skiva Facit men den funkar ju såklart inte på mitt spotify, men på Idas funkar den tydligen perfekt... Och jag missar Lykke Li som spelar ikväll. Och jag vill ha en likadan hatt som på bilden och just de där skorna.

Bild: Fashiontoast

ANYTHING TO MAKE YOU SMILE


Tillbaka till verkligheten kan man säga. Fan, det var inte kul att komma tillbaka till skolan och inse att man borde ha spenderat lovet med näsan i skolböcker istället för på annat håll... Kommer få sota för det imorgon, är måttligt motiverad. Nu är siktet på julen istället, som för övrigt känns långt borta. Vi kan väl dra täcket över huvudet tillsammans?

Bild: Alice Point

kärlek.

Det slog mig härom veckan, när jag såg valentine's day för första gången. Det var en sån där riktig kärlekssliskig sak som man egentlgen bara slötittar på. Ändå höll sig en känsla kvar när jag skulle sova, kärlek. På ett eller annat sätt är allas mål i livet att hitta en tvåsamhet, någon - den där rätta. I livet avverkar man många hoppfulla känslor för någon som man tror är den där rätta. Och när det inte är det är det samma visa varje gång, tårar, tomhet, ilska, saknad och man frågar sig ytterligare en gång varför man är villig att gå igenom det där igen. Aldrig igen, det har jag sagt många gånger och ändå börjar det om igen. De där hoppfulla känslorna vaknar och så börjar det igen. Ändå kan jag inte sluta tro på kärleken. Jag skrev om min romantiserade världsbild och att jag förbannade den, vilket jag gör ganska ofta men jag lever hellre i en värld där jag tror på att filmkärlek existerar, än att det inte går att uppnå de känslorna. Trots att det finns så mycket skit med kärlek så ser jag det som inte är skit. Det sitter i ögonen. Så vad jag vill säga är att; det där man ser på film som är så perfekt, finns på riktigt fast kanske inte i lika perfekt form. Det kanske inte finns i upptäckten att ens bästa vän är den man älskar och man stoppar ett flyplan för att berätta det, det finns i mina vänners frukost; när det delar på DN Söndag och kokar ägg ihop. När jag ser sådant då kan jag tro.

FÖR ALLA GÅNGER SOM VI DANSAT









Vilken kul kväll det var igår, den blev kort med jäkligt rolig. Jag har jobbat idag och kommit hem och typ dött i sängen, det är sista lovdagen idag. Deprimerande. Vill snabbspola förbi den här veckan... Sitter och pratar med Nicole på facebook-chatten och jag saknar henne så mycket. Kvinnan har köpt en Burberryjacka till nypris?! Låt det blir december snart så att hon kommer hem!

Bild: Lolita

I NEVER LOVED NOBODY




Ikväll blir det kanske öl på På G och innan det kanske middag hos Ivarsson, imorgon är det upp tidigt och jobba men det är morgondagens bekymmer...

IT'S LIKE FORGETTING THE WORDS TO YOUR FAVORITE SONG


Ibland vill jag slänga min romantiserade världsbild ut för ett stup och se hur den förgörs till små mikrofibrer som inte går att klistra ihop igen.

TIDLÖS


Ett litet kort kvällsinlägg bara. Kostymbyxor, vit skjorta och kavaj är nog den mest tidlösa outfit som finns, den som alltid kommer funka på både män och kvinnor. Jag, är för övrigt ute efter den perfekta vita skjortan. Har inte hittat den än, kanske för att jag är så extremt kräsen av mig ibland. Vi avslutar kvällen såhär: a suit is forever.

Bild: Jak & Jil

TAKE A WALK


God morgon, eller god förmiddag. Jag uppmanar alla som har möjligheten att gå ut och njuta av det fina vädret idag, det tänker i alla fall jag göra. Ida kommer hem idag, jag har saknat henne så. Dags att få sig en stor dos frisk luft.

Bild: I love wildfox

MOVE OVER RUSSELL CROWE



Extremt coolt armband från H&M, à la gladiatorstyle!

P.S. Femte avsnittet av Rebecca & Fionas serie på SVTplay!!!!!!!!!




Bild: H&M

LEAVE FOR PARIS TONIGHT



Shit vilken smärtsam process det är att gå in nya skor... Sköljde mina strumpor i vatten innan jag stoppade ner fötterna i skorna så att skorna skulle forma sig efter fötterna. Tror dock att jag lyckades! Jag och mamma har strosat runt på stan idag och ätit lunch på Ett Glas. Sedan åkte vi ut till Sättra och nu sitter jag här och lyssnar på jääävligt bra musik och ska snart bli bjuden på pannkakor hos morfar, gud vad morfars pannkakor ger mig berndomsminnen! Tänkte dela med mig av min höstrusk-lista när den är klar, men den är inte riktigt klar än.

A GOOD MORNING





Härlig dag ute inte sant? Till en början måste jag bara säga en sak som jag tänkt ganska länge, det är att bilderna på Håkan Hellström i Elles oktobernummer är helt fantastiska. Om möjligheten fanns skulle jag gärna få dem stora som tavlor och hänga upp på väggen. I påsen ligger mina fynd som jag ska visa när jag har tid. Nu ska jag svida om och åka ut till Sättra med moder och också debutera som innebandyspelare i Riala korplag (inga kommentarer)...

SHARING DIFFERENT HEARTBEATS IN ONE NIGHT






Lite lagom sugen på att gå ut och dansa nu faktiskt, istället ska vi sätta oss på en äcklig pub och dricka öl - inte mig emot. Jag har fyndat på Myrorna idag, jävla vad jag älskar Myrorna! Jag har också fikat med Hanna, spontant och pratat om livets alla hörn. Jag tror att jag tar med mig kameran ikväll. 


Bild: Lolita

DAGENS SYSSELSÄTTNING






Oj vilken skön dag, har umgåts med Anna hela dagen och bakat och tittat på SATC. Hemmagjorda snickers är riktigt farliga, borde ha varningstext - kan orsaka tillfälligt beroende! Igår fick jag mina saker från Asos, ringarna var skitfina och skorna lika så. Lyckades dock få skavsår på en gång...

HAR EN DEJT MED JOHN BLUND

Tänkte checka ut för idag, rätt trött just nu. Imorgon skall det bakas och fotas med Norstedtan, det kommer bli ruggigt mysigt. Alltså jag har streckkollat på Rebecca & Fionas serie och jag tänker lite, de vågar satsa. Ibland ingen mat och inga pengar men det skiter de i för de gör det som de älskar och vill göra. Det är en sjukt stor chansning att bara köra och inte se hur väger ser ut lite längre fram, det kan resultera i en stor krock eller så är det open highway. Jag skulle faktiskt vilja leva så ett tag, bara för att rova på, släppa alla trygga trådar och bara köra...

SORRY

Att jag inte har uppdaterat på hela helgen... En snabb resumé av helgen; fredagen var skitkul, johnossi var dåliga men gamla, nya, nuvarande vänner kompenserade det. Lördagen vill jag inte ens beskriva för jag var helt jävla död (jag hade sovit 2,5 timmar...) och söndagen var mycket piggare och avslutades med hemmgjord glass och kolasås! Så, jag måste bara säga att jag är tofu-frälst! Det är så gott, kommer användas frekvent eftersom att jag inte äter allt kött. Mina skor och ringar från Asos har kommit och jag hoppas att jag kan hämta ut dem idag, annars åste jag städa klart mitt rum och sedan ska jag träna. Tjing!

RSS 2.0