Fred & Kärlek



Vilken stress det är inför festivaler, kom på att man kanske ska kunna lite låttexter så nu pressas Hoffmaestro och Markus Krunegård för fullt samtidigt som jag städar, tvättar och packar. Jag måste ner på stan och köpa diverse nödvändigheter som myggmedel och våtservetter, jag måste också köpa strumpor, nya leggins och minst två linnen... Hur ska jag hinna allt detta, lära mig låttexter, träna, träffa tjejerna, träffa pappa... Det här med att vara på två ställen samtidigt kanske skulle vara ett alternativ nu.

Blid: peaceandlove.nu

Run and hide





Ibland känns det som om vissa kvinnor föds med mystik. Det gör dem intressanta, man vill titta på dem, det finns något där som gör att människor dras till dem. Det finns ett antal, man liksom känner när de går in i rummet, det är som en elektrisk stöt som går genom rummet. Det är inte något man kan träna sig till, jag är helt övertygad om att det är en medfödd kapacitet. Jag kan ibland känna mig lite avundsjuk på dessa kvinnor, det kan vara händigt ibland. Dock kan jag tänka mig att det är lite uttröttande ibland. Det är som Victorias bröllop, det är mitt i centrum men jag är övertygad om att hon kände mer än en gång att; varför är detta ett så stort rabbalder, jag vill ha en litet intimt bröllop. Detsamma med dessa kvinnor, att alltid vara mittpunkten måste vara uttröttande. Ändå är det dessa kvinnor som de flesta av oss avundas.

Jag vet inte vad jag ville med det här inlägget, var tvungen att skriva av mig och det blev om just det jag tänkte på för tillfället.

Bilder: Ilovewildfox

Sticky sweet







A little bit of everything.

På grund av diverse jobb, helger, människor och så vidare så har jag inte givit ett skit för bloggen. Ledsen för det men jag har haft en underbar helg. Jag har kommit på att nattpromenader i regn är en av livets vackraste upplevelser, att vakna upp med någon - en känsla av trygghet, att umgås med de människor man mår bäst av ger oanade effekter. Jag skulle kunna fortsätta länge men det är en sammanfattning på min helg.

Idag jobbar jag inte. Jag är ledig, fast nästan hela dagen har gått och jag sitter vid frukostbordet och lyssnar på P3 och har precis avslutat min frukost. Borde klä på mig och göra något av dagen.

Bilder: Neoteny

Don't fucking tell me what to do


Hej, jag är överproduktiv idag. Kände att jag skulle vilja ha en prickig klänning idag. Poppar loss med Robyns nya just nu. Nice. Skulle vilja att klockan blir åtta så att min pojkvän slutar (hihi...).

Peace vänner.

Bild: Lookbook

Chloé SS2010





Har fått i mig lite mat nu, känner mig inte lika arg längre. Jag vet att det är rätt uttjatat och inte alls en nyhet att Chloés extremt hyllade vår- och sommarkollektion är genial. Hannah MacGibbon har gjort ett utmärkt arbete, men jag kan inte sluta älska detta arbete. Om jag bara skulle få välja en inspirationskälla i sommar skulle det vara denna kollektion. Det är så rätt i tiden, om man ser till min egen smak. 70-talet är ett återkommande inslag i mitt huvud när jag ska välja kläder.

Bilder: Style.com




För hjältar och hjältinnor stannar kvar.

Vi har väl inga hemligheter kvar
men det är så jävla fegt att ge sig av
Bohemerna, poeterna är svin
och On The Road den fånigaste skiten jag har läst
för Hjältar och Hjältinnor stannar kvar
med ryggen upp mot väggen
bara hud mot vassa eggen
och de rivs och slår och bits
för sina liv eller någon annans
de får ingen belöning
men de kräver ingenting
de bara gör biter ihop och håller käften

Älskling det vi mest av allt vill ha
är någonting som aldrig kan bli vårt
November är en mur av våt betong
där en löjlig dröm om flykt föds
för att krascha och sen dö
men Hjältar och Hjältinnor stannar kvar
De spottar hårt mot vinden
och de värmer våra händer
så vi inte tappar taget
om den kärlek vi har rätt till
De vågar tro och hoppas
på att någon däruppe ser oss
någon som hellre vill förlåta än fördöma oss
för något vi inte visste att vi gjort


Även hundratusen röster kan ha fel









Ibland är det enda som finns att göra, att lyssna på kent och glömma allt. Ibland hatar jag vissa människor. Ibland känner jag mig otillräcklig. Ibland kan jag inte göra allt för dem som är mitt liv, fast jag verkligen skulle vilja.


Plus sized

Jag blev väldigt glad när jag bläddrade igenom nya Elle förra veckan. Ett modejobb inkluderar en plus sized-modell. Det som gör mig ännu gladare är att det inte var något fuzz runt det, det stod inte med fet stil; Plus Sized! eller liknande, utan det bara var där. Jag blir så glad att återigen visar Elle vilken klass de håller på sin tidning. Jag hoppas på att det kanske vänder till en viss del, det är inte precis revolutionernade att man använder sig av en stor modell men jag blir väldigt glad i varje fall. Det behövs mer sådant.

Coffee and milk


Första jobbdagen på sommarlovet. Känns sådär. Det finns ingen anledning att klaga, jag har ett jobb och jag är glad för det. Jag får hitta på saker som gör att det blir lite roligare att jobba bara, funderar på att dra igång ett stort städprojekt eller något som gör att det går lite fortare.

Hoppas på dåligt väder hela veckan, nästa vecka ska jag bara jobba tre dagar, vilket känns lättare. Nej nu ska jag lämna efter mig ett kök som ser ut som ett bombnedslag och gå till jobbet.

Bild: Lolita

Sjöluft



Är precis hemkommen från ett dygt ute i skärgården. Det var varit grymt mysigt, vi grillade och köpte glass. Jag kände att jag passade in perfekt med blonda slingor och gul regnjacka. Fotboll och jordgubbar blev det också, det är mycket intressant att dela hus med fyra killar, mitt i middagen reser sig alla upp och kastar sig framför TV:n.

Älskar för övrigt Karolines klädstil, helt galet.

Bild: Fashion Flash

I'm the hero of the story


Vad har jag givit mig in på, jag ska jobba sex veckor i sommar. Imorgon också, jag vill verkligen inte. Åh, ljuva somarlov kommer att tillbringas på en instängd avdelning. Känns inte allt för bra. Ikväll är det slutskiva för alla studenter och alla mina vänner ska dit, men inte jag för jag är inte 18 och jag ska jobba imorgon. Fan, jag vill verkligen inte. Vill inte ens gå och lägga mig fast jag borde. Har inte ens bra musik på min Ipod... Negativa klubben kanske ska krypa till sängs och sluta upp med att vara negativ?! Bra idé.

Bild: Fashion squad

Blondie

Hörrni... Jag är blond nu. Det känns jättekonstigt men det är helt sant. Har inte vant mig riktigt än, dock har reaktionerna varit positiva.

Sitter just nu hemma hos Händel och väntar på mat. Tycker lite synd om studenterna som tvingades åka flak i spöregn med grattis till dem i alla fall!

You were my guiding light




Åh, jag är jätterädd och jätteallergisk mot katter. Jag har varit hemma hos Ivarsson hela kvällen och hon har en katt vilket resulterar i att jag har blivit väldigt snuvig nu... Men det var en mycket trevlig kväll och vi gjorde jättegod hemmagjord pizza och avslutade med chokladdoppade jordgubbar.

Bilderna är från igår, Ivarsson är fotograf, jeansshorts från Urban Outfiters, t-shirt är mammas gamla och solglasögon Ray Ban.

Indian lover


Igår hade jag en  u n d e r b a r  dag.

Idag börjar jag runt klockan tolv, jag ska snart ge mig ut på en liten springtur. Ikväll ska jag åka hem till Ivarsson och äta hemmagjord pizza med tjejerna, det var länge sen det bara var vi fem så jag ser fram emot det. Igår lämnade jag in det absolut sista skolarbetet i tvåan, gud vad skönt!!! Imorgon är det sista dagen i skolan och restaurangmiddag på kvällen. Imorgon ska barret slingar. På lördag ska jag jobba och sen ska jag ut och leva Svensson-liv i diverse sommarstugor. Over all, hur bra start på sommaren som helst!

Jaha, det här var ju givande... Not one bit, nej nu ska jag byta om.



Bild: vanillascented

Jump up and shout now



Åh det är så härligt att sitta och dricka te på kvällen, lyssna på lite bra musik och känna att man är glad. Jag har lite kvar på min sista uppgift och sen är jag helt klar! Så underbart. Sommarlovet är snart här och idag satt vi och planerade vad vi ska ha med oss till peace & love, sådant måste man tänka på! Planering är A och O när man heter Caroline Karlsson.

Åter till mitt te och min musik. Peace friends.

Bild: weardrobe

Sista dagarna



Snart sommarlov, jag har en sista uppgift kvar! Sitter och skriver på den just nu, det går sådär... Ska analysera en dikt från romantiken och sedan skriva en egen. Idag var en sådan där dag när man kommer till skolan och inte gör ett dugg, har tittat på min klass som har spelat i en fotbollsturnering hela dagen.

Igår såg jag världens finaste film P.S. I love you, jag vet att jag är något efter. Jag har faktsikt aldrig sett den förens nu och jag grät och skrattade mig igenom hela fimen. Underbar feelgood-film, sådana filmer älskar jag. nej nu ska jag försöka göra klart det här och sen ska jag träna! Ciao tutti!

Bild

Studenter och jobb


Min helg kan beskrivas som kort. Fredagskvällen spenderades hos Nicole, eftersom att hon tog studenten då. Det var riktigt kul, jag träffade lite gamla kompisar och hade mycket trevligt. Övriga helgdagar har jag jobbat... Kul? Näe, inte någonstans. Sista veckan, lite skaker som ska göras färdigt och skickas in. Sen är tvåan över!!!

Nej, fred kära vänner.

KÄRLEK.



Vår sista svenska b-uppgift för i år handlar om tidsepoken romantiken och den inkluderar att vi ska skriva en dikt om kärlek. Jag sitter och gör det just nu, men den blir inte riktigt bra. Det fick mig dock att fundera. Kärlek, vad är det? Hur vet man att man är kär? Kan man säga att man är kär när man är 18 år? Vad är skillnaderna mellan att vara kär, att vara förälskad och att älska? Kan man älska efter en kort tid? Hur vet man? Jag vet helt ärligt inte, jag kan inte skillnaderna. Jag vet inte när det är lämpligast att säga jag älskar dig till någon. Jag vet bara att när man hittar en person som får det att det glittra i ögonen, pirra i magen, ila i kroppen då mår man bra. Det kanske är det som är kärlek; två personer som, utan att anstränga sig, får varandra att må bra. Om det är så, då kan jag mer än gärna tro på kärleken. Då kan jag till och med säga att jag är kär.





Bild: Natalie Karlsson

Take me out tonight



Ah, nu har min hjärna ställt in sig på sommarlov. Har en enda, ynka uppgift kvar att göra innan allt är slut och jag har absolut ingen ork för fem öre. Har suttit hela morgonen som ett fån, facebookat, kollat igenom bloggar och jag tänkte bege mig ut och springa om cirka en halvtimme. Sedan måste jag göra mig i ordning för att jag ska på studentmottagning och har inget att ha på mig... Story of my life.

Åh, jag måste brätta historien om min Ipod. I måndags var jag ute och sprang, när jag var klar stängde jag av min Ipod och la den på parkeringen för att jag skulle strecha, inget mer med det. I tisdags skulle jag ha mina hörlurar och inser att "vafan vart är min Ipod? Nej, helvete jag har glömt den på parkeringen!!!", vi åker dit och nej, den ligger inte kvar. Vi åker till polisen och gör en anmälan och jag tänker att "tack och hej, den lär inte dyka upp...". Igår sa min syster att "Men Carro, du hade väl den med dig hem i måndags?", jag springer till mitt rum och vänder upp och ner på det och hittar Ipoden i min andra väska... Fan, ibland undrar jag om jag verkligen är min välstrukturerade mammas dotter?

Bild: Lolita

La macchina fotografica


Jag är så desperat efter en systemkamera, jag vill så gärna ha en Nikon D5000. Snälla 18-års födelsedag, kan du komma snart?

Bild: Hanna & John

First strawberries of the year



Idag avnjöt jag årets första jordgubbar vid ån med Ida. De var jättegoda och det var mysigt att sitta och höra det porlande vattnet. Shorts har jag haft hela dagen också, helt galet! Det är underbart med sommar och underbart med jordgubbar.

Bilderna får mig att vilja sitta på en balkong i Paris och dricka espresso och äta stora jordgubbar...

Bild: Lookbook

RSS 2.0